btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 felhasználó Posztolva: 2015. január 22. Megosztás Posztolva: 2015. január 22. sziasztok. valaki tudna esetleg segíteni?Egy előfizetéses díjcsomagban, a havidíjat, ami leszélhető, azt fel lehet használni plusz mobilnet vásárláshoz is? vagy akkor azt pluszköltségként fogja kiszámlázni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 23. Megosztás Posztolva: 2015. január 23. Szerintem plusz költség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 23. Megosztás Posztolva: 2015. január 23. Hello! Valóban nincs benne a havidíjban a mobi vásárlás. Viszont a Kapcsolat Pontokból (ha vannak) tudsz a mobiloddal vásárolni. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 felhasználó Posztolva: 2015. január 23. Megosztás Posztolva: 2015. január 23. köszi a válaszokat. :)(Az a baj, hogy nem telefonálok sokat, inkább a net kellene, olyan díjcsomaj meg nincs :/) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roskoj2004 Posztolva: 2015. február 3. Megosztás Posztolva: 2015. február 3. Rossz hírem van; nem Dominósként se tudok többet (igazi 4G-t) kisajtolni belőle. Max. 10M-val tölt le Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dedi Posztolva: 2015. február 4. Megosztás Posztolva: 2015. február 4. Én Novemberben beszéltem az ügyfélszolgálattalés konkrétan Februárra ígérték a 4G bekapcsolásta dominósok részére ! (Most már nagyon várom!) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dedi Posztolva: 2015. február 5. Megosztás Posztolva: 2015. február 5. Köszi ! Hát ez a baj !!! Ha már reggeltől-estig reklámozzák a 4G-t akkor ne fukarkodjanak vele és tegyék elérhetővé mindenkinek vagy írják oda a "megjegyzés rovatba" ,hogy csak bizonyos feltételek teljesülése esetén... "gyújthatsz lámpát" -kellett halgatnimár hónapok óta ...:-) Ezen még a versenyfelügyelet is lehet ,hogy jól elcsemegézne ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JiGSaW113 Posztolva: 2015. február 6. Megosztás Posztolva: 2015. február 6. iPhone 5 készülék, Domino előfizetés. LTE bekapcsolásakor "Mobil adat hálózat nem aktívalhato" üzenetet kapok.. Azt hallottam, dominóval nem lehet LTE-zni. Cáfoljon meg valaki kérlek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JiGSaW113 Posztolva: 2015. február 6. Megosztás Posztolva: 2015. február 6. Addig nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hun005 Posztolva: 2015. február 7. Megosztás Posztolva: 2015. február 7. Adott egy feltöltőkártyás T-s mobilnet.Azt írja ki a telefonszám mellé hogy Domino Net.Eddig tudtam mobilinternet csomagot választani ha beléptem de most csak ezeket adja kiTravel & Surf S (napi)24 órán belül felhasználható 10 MB-nyi adatmennyiség fix díjért.Belépési díj:690 FtNapiNetNapidíjas mobilinternet hozzáférés napi 10 MB benne foglalt adatmennyiséggel.Belépési díj:0 FtTravel & Surf M (napi)24 órán belül felhasználható 50 MB-nyi adatmennyiség fix díjért.Belépési díj:1490 FtHol van a többi mobilinternet csomag?Van megfelelő összeg a kártyán tehát ez nem lehet probléma.köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. február 7. Megosztás Posztolva: 2015. február 7. Innen könnyen eléred őket http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/domino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hun005 Posztolva: 2015. február 8. Megosztás Posztolva: 2015. február 8. Rámegyek a Domino NetPlusz XXL megrendelésre,belépek a telefonszámmal erre ezt kapom. A szolgáltatás nem jeleníthető megAz általad hivatkozott szolgáltatás nem létezik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. február 8. Megosztás Posztolva: 2015. február 8. Ezeket próbáltad ? SMS-benmeglévő Domino díjcsomagod melléKüldd díjmentes SMS-ben a +NETPLUSZXXL kódot a 1430-ra 2 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!Telefononmeglévő Domino díjcsomagod melléHívd a 1430-as számot! 2További információSzemélyesenmeglévő Domino díjcsomagod melléFáradj be Telekom üzleteinkbe!Üzletkereső Persze az árakra figyelj oda ha nincs még semmilyen neted akkor 6190 Ft/ hó de ha van mobilnet a díjcsomagodban akkor 3090 Ft/hó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hun005 Posztolva: 2015. február 8. Megosztás Posztolva: 2015. február 8. SMS-ben elküldtem erre ezt kapom "Ez a szolgáltatás az ön csomagjával nem elérhető" Ha belépek az online felületre akkor a telefonszám mellett ez szerepel "Domino Net"Ezzel a kártyával eddig csak és kizárólag internetezés történt mobil stick-el.A kalandos történet a következőTavaly tavasszal rátöltöttem egy bizonyos összeget amivel 10 ezer fölé ment az egyenlege,viszont utána nem sokkal itt különböző költözködések miatt eltűnt a SIM.Most áprilisban viszont lejár a Hívószám rendelkezésre állása tehát gondolom addig megint töltenem kell rá hogy meghosszabbodjon az idő.Tegnap viszont megtaláltam a SIM-et és most újra szeretném használni.A másik probléma hogy konkrétan nem is az én nevemen van mert egy munkatársamtól kaptam 4-5 évvel ezelőtt de mint mondtam én használom a webes felületet is.Addig amíg használva volt minden hónapban online rendeltem vele valamilyen 3-4 GB-os csomagokat amik 30 napig voltak használhatók.Na most ezt a hagyományt szeretném folytatni de valamiért csak ezek a Travel & Surf S és Travel & Surf M (napi) csomagok jönnek ki .Ha viszon a dominós mobilinternetnél rendelnék és belépek a hívószámmal Rámegyek aDomino NetPlusz XXL megrendelésre,belépek a telefonszámmal erre ezt kapom. A szolgáltatás nem jeleníthető megAz általad hivatkozott szolgáltatás nem létezik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. február 8. Megosztás Posztolva: 2015. február 8. Azt hiszem itt a megoldás ez olyan kártya akkor amin csak internet van akkor viszont Netplusz csomagokat nem kérhetsz hanem a táblagépes és vagy laptopos dominos csomagokból válaszhatsz csak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hun005 Posztolva: 2015. február 8. Megosztás Posztolva: 2015. február 8. Laptopos és Táblagépes csak Domino Web van! De ez nem Domino Web hanem Domino NetA gond éppen csak az hogy a rajta lévő több mint 10ezer forinttal szinte kitörölhetem a hátsó felemetUgyanis nem válthatok Domino Web-re csak rendelhetek 2990-ért másik számmal.Itt meg adott egy telefonszám 10ezer ft rajta lévő összeggel és vehetek érte napinet 10mb-os csomagot meg travel 10 és 50mb-os 24 órásakat.Tök jó nem?Hajrá Telekom Hajrá Magyarország! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. február 8. Megosztás Posztolva: 2015. február 8. Ez van sokkal többet nem tudok most hozzá füzni mint ami a weblapon van, de ahogy néztem ha előfizetéses lenne akkor 10 féle csomag minimum szép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. február 10. Megosztás Posztolva: 2015. február 10. Szia @hun005! --- Egy ismerősöm használ Domino Web-et, amit a T-nél vásárolt, sávos használattal. Amennyit netezik, aszerint fizet, nincs fix havidíj. A tiéd valóban más, ha jól tudom, azt nem is a T árulja, hanem pl. más hiradástechnikai üzletekben kapható. A Telekom honlapján ezt találtam a keresőben, ez alapján sajnos úgy tűnik, Domino Net-hez valóban nem párosítható a net plusz szolgáltatás. De biztos van valami megoldás, talán egy átváltás erre a Domino Web-re, talán más, az egyenleged sem veszhet el. Szerintem annyit megér, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Boomer Posztolva: 2015. február 12. Megosztás Posztolva: 2015. február 12. Itt nem csak az lesz a fontos, hogy felengednek vagy sem majd az LTE hálózatra, hanem hogy milyen max. sebességet fogsz kapni (a garantált ugyebár 0 mindenhol és minden szolgáltatónál).Mert most ha jól tudom, akkor a Domino ügyfelek 10Mbit/s sebességgel tudnak a mobilneten hasítani, ami alapdolgokra (lájtos net, Fb esetleg, e-mail olvasgatás, satöbbi) azért jó lehet megfelelő 3g/hspa lefedettségnél.Ha normális sebességet akarsz LTE-n, akkor tuti, hogy előfizetés és valami drágább csomag lehet a nyerő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hun005 Posztolva: 2015. február 12. Megosztás Posztolva: 2015. február 12. Köszönöm a választ végülis sikerült átváltanom Domino Web-re.Most viszont egy kérdésem lenne a nagyérdeműhöz.Megrendeltem ezt a Korlátlan böngészés és e-mail opciót 1890ft-ért de hogy őszinte legyek ***** sem ér vagyis inkább úgy fogalmazok hogy annyi pénzt lopnak ki a zsebemből amennyit a gerincességük megenged.Nem nézek videót,nem töltök le semmit mégis szépen fogyogat a Domino Web adatforgalom mennyisége.Kedves telekom ne magyarázza már meg nekem hogy be lehet egy böngészőt úgy állítani hogy az az adatforgalom amit ők annak gondolnak vagyis kívül esik a meghatározott feltételeken az nem fog átmenni.Ugyanis átmegy mert akkor nem fogyna az említett Dominó Web.Miről is van szó konkrétan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. február 13. Megosztás Posztolva: 2015. február 13. Hali, hááát, én ugyan nem a T-nél dolgozom, a weboldalukon azonban sokminden fennvan: A Korlátlan böngészés és e-mail opciónál ez van:"Mire vonatkozik?Böngészés: web oldalak megtekintése, azaz a webszervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítéseE-mail: elektronikus üzenetek küldése , fogadása és megtekintése e-mail kliens programmal, legyen az webes felület, PC-s program, vagy okostelefonos applikáció." Esetleg lehetnek olyan egyéb forgalmaid, melyek nem tartoznak a korlátlanságba, ki tudja. Ha gondolod, kérj egy részletes számlát üzletben, abból sztem megtudod, mennyit használtál el valójában a Domino Web egyenlegedből. bár a híváslistában nincsenek benne az általad látogatott oldalak nevei, csak a felhasznált GB-ok, MB-ok, lsd GYakori kérdés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roskoj2004 Posztolva: 2015. február 19. Megosztás Posztolva: 2015. február 19. Megelégednék a 150 cca. negyedével is - amit a (nem Dominós) készülékvásárlásnál ígértek (,de csak 10-et tud:-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Boomer Posztolva: 2015. február 20. Megosztás Posztolva: 2015. február 20. Nem tudom ki és mit és miért ígért, amikor a honlapon is fel van tüntetve, hogy egyes díjcsomagok mellé mennyi a max. le és feltöltési sebesség.Ha veszel egy Next S / Music S csomagot, azokban már 30 Mbit/s a sebesség, ha Next M-et kérsz, ott már a 150 MBit/s is mehet akár.Nem tudom milyen csomagod van, de ha pl. csak Move valamilyen felállásban, ott sajna csak 10 Mbit/s sebességgel tudsz karistolni.Másik szolgáltató is hasonlóan csinálja, minél nagyobb és drágább a csomagod, annál gyorsabb a netes kapcsolat, legalábbis az az egy így nyomja, akinek szintén van 4g hálózata. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roskoj2004 Posztolva: 2015. február 20. Megosztás Posztolva: 2015. február 20. Kb. 10 éve van mobilinternetem, tavaly óvatosságból a 4G telefonvásárlás előtt fölhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy valóban érzékelhető sebességnövekedést jelent-e nekem, ha a reklámozott 4G készüléket megveszem. A váasz egyértelmű igen volt, szó se volt feltételekről.(Ma már gyanakodnék:-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. február 23. Megosztás Posztolva: 2015. február 23. fura egy sztori... lehet jól félreértettétek egymást az ügyintézővel, de ha úgy érzed nem megfelelően tájékopztattak, akkor véleményt kell rá kérni... 4G-nek az előnye inkább az, hogy ahol már van de mondjuk a 3g hálózat már gyengus, akkor stabilabb netet kaphatsz, ha fel tudsz mászni az újabb hálózatra... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.