zoli62 Posztolva ekkor: 2016. augusztus 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. augusztus 13. Ma elindult a TV2 országos kereskedelmi músortulajdonos egyik csatornájaként. Természetesen tipikus Telekom szindróma, hogy nem került be a csatornakínálatba. A Digisporthoz valló viszonyuláshoz nagyon hasonló ez a magatartása aTelekomnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6634 Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. Vagy szinvak vagyok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. Épp most, spilerkém írta: Vagy szinvak vagyok. Még tárgyal természetesen. Ilyen ügyben nem jó kapkodni mert amit pl. a kék szolgáltató csinál hogy rávág 350 Ft bruttó összeget a számlákra a nem hűségidővel rendelkező előfizetők részére, méghozzá azért mert ennyit kér a TV2/RTL az nem biztos hogy jó ötlet. Bár várható volt hogy ezt majd mindenhol áthárítják. A zöld után a kék is így tett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. 2 órája, spilerkém írta: A lila még tárgyal. Melyik a lila ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 5. Nagy a csend TV2 csatornák ügyében, illetve a kereskedelmi csatornák által kért műsordíj kérdésében is, miközben a négybetűs már megállapodott ez utóbbi esetében... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. október 5. Megosztás Posztolva: 2016. október 5. 1 órája, zoli62 írta: Még a végén kiderül, hogy a német bajnokság népszerűbb, mint az angol, ezért kellet az ES2-t visszatenni a Családi csomagba? Szerintem nem került vissza. Az biztos, hogy nézettebb az ES, de nem feltétlen a foci miatt. Ott legalább nem a német focit ismétlik egyész héten keresztül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. 7 perce, zoli62 írta: Mekkora létszámú előfizetői bázisról is beszélünk a Telekom esetében? Ehhez képest... Tudjuk, vagy nem tudjuk,de a Telekom malmai nehezen őrölnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2016. október 29. Megosztás Posztolva: 2016. október 29. Csak ez nem sportcsatorna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. 21 perce, anonymus írta: Nekem nem, amíg halom szemét is jön mellé. A szemetet ki lehet zárni a csati listábol! Nem így kellene a csatorna listát "bővíteni" számomra kép és tartalom szempontjábol leg nézhetőbb! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. 2 perce, ApaFia írta: A szemetet ki lehet zárni a csati listábol! Nem így kellene a csatorna listát "bővíteni" számomra kép és tartalom szempontjábol leg nézhetőbb! Nagyon sok 0 fargalamas csatorna is vant bent Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. Épp most, anonymus írta: Nagyon sok 0 fargalamas csatorna is vant bent Igen,lehetne sorolni,de most nem teszem,mert lehet másnakpont aza nézhető. Nem tudom kinek a pihent agyából származik a 2017 januári csatorna lista ,mi alapján mérlegelt,de ez így nem jó! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. november 29. Megosztás Posztolva: 2016. november 29. Oké nekem meg a 144... De én az alapértelmezettől beszélek.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zunicum Posztolva: 2016. november 29. Megosztás Posztolva: 2016. november 29. Most már jó (nem csináltam semmit az utóbbi hozzászólásom óta). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 14. Megosztás Posztolva: 2017. január 14. Üdv! Én személyszerint erről még nem hallottam, hogy terveznék. Most volt nagyobb csatornaválaszték átalakítás nem valószínűsítem, hogy mostanában ismét várható lenne ilyesmi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 15. 10 órája, anonymus írta: Elkövetkezendő napok műsora Szerintem jelenleg csak a Premier League közvetítési jogaival rendelkeznek, ezért nincs más műsor, viszont az Izaura és Zenebutik is elindult már. 10 órája, anonymus írta: Elkövetkezendő napok műsora Szerintem jelenleg csak a Premier League közvetítési jogaival rendelkeznek, ezért nincs más műsor, viszont az Izaura és Zenebutik is elindult már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6634 Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. (szerkesztve) Lesz eredménye a Spiler tv -vel folytatott tárgyalásoknak egy héten belül,vagy jövö héten ,mondjam le aTelekom elöfizetésemet és menjek a*** -hez Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 17. Szerkesztő: ahammer másik szolgáltató említése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6634 Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. (szerkesztve) AZ ANGOL FOCIT szeretnem nézni irány a*** ,rohejes ez a tortenet ès tragikus egyben Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 17. Szerkesztő: ahammer másik szolgáltató említése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. (szerkesztve) Az a baj hogy a TV2 tulajdonosát ismerve, abba nem fognak belemenni hogy egy külön minicsomag legyen a csatorna családjuk, önmagában meg szerintem nem olyan csatornák amik indokolják ezen drága terjesztési díjait (itt most nem a TV2-ről beszélek, mert arra sajnos nem mondhatnak nemet a szolgáltatók sem). Minicsomagosdi lenne a legjobb megoldás. Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 17. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. 3 órája, ApaFia írta: Csak a SD verzióér kért különdíjat,a HD verziónál már eleve fizet a T a RTL ,TV2 ért. Tegyék át minicsomagba a SD verziót oszt jó napot! Nem tehetik minicsomagba, olvasd el mégegyszer amit beidéztél tőlem, kötelező elem. (SD-ben is). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6634 Posztolva: 2016. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 25. (szerkesztve) Hosszû tárgyalás lesz,nagyon hosszú nagyon nagyon hosszú..****.***** ott lehet nézni az angol bajnokságot ,szuper. Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 26. Szerkesztő: ahammer másik szolgáltató termékének említése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. Amúgy nem tudom, miért nem lehet neveket kiírni, ez olyan álszent dolog, mindenki tudja, hogy kikről van szó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6634 Posztolva: 2016. október 5. Megosztás Posztolva: 2016. október 5. Tárgyalnak.Két hónapja.Türelem.Vagy hülyét csinálnak mindenkiből,de ezt nem feltételezem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 5. 6 órája, spilerkém írta: Tárgyalnak.Két hónapja.Türelem.Vagy hülyét csinálnak mindenkiből,de ezt nem feltételezem. Digisport esetében is úgy kezdődótt a tőrténet, hogy tárgyalunk, egyeztetünk,aztán már semmi... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6634 Posztolva: 2016. október 5. Megosztás Posztolva: 2016. október 5. Hülyének néznek mindenkit ugyanúgy ,mint a ***** ügyben.Közben a kék szolgáltató tárgyalás nélkül felveszi a csatornákat.Csak ne kérnének türelmet arra hivatkozva,hogy tárgyalnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6634 Posztolva: 2016. október 5. Megosztás Posztolva: 2016. október 5. Utolsó hozzászólásom volt ,képtelen vagyok betartani az itteni szabályokat ,no meg semmi értelme írogatni arról amire nincs becsületes válasz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 5. Még a végén kiderül, hogy a német bajnokság népszerűbb, mint az angol, ezért kellet az ES2-t visszatenni a Családi csomagba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zoli62
Ma elindult a TV2 országos kereskedelmi músortulajdonos egyik csatornájaként. Természetesen tipikus Telekom szindróma, hogy nem került be a csatornakínálatba. A Digisporthoz valló viszonyuláshoz nagyon hasonló ez a magatartása aTelekomnak.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
21
16
16
16
Népszerű napok
2016. November 3.
16
2016. November 29.
12
2016. Augusztus 17.
12
2016. Október 5.
9
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
zoli62 21 poszt
anonymus 16 poszt
ApaFia 16 poszt
Deino 16 poszt
Népszerű napok
2016. November 3.
16 poszt
2016. November 29.
12 poszt
2016. Augusztus 17.
12 poszt
2016. Október 5.
9 poszt
Posztolt képek
114 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.