Posztolva ekkor: August 13, 2016 Ma elindult a TV2 országos kereskedelmi músortulajdonos egyik csatornájaként. Természetesen tipikus Telekom szindróma, hogy nem került be a csatornakínálatba. A Digisporthoz valló viszonyuláshoz nagyon hasonló ez a magatartása aTelekomnak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2016 Pláne, bár Foxot ritkán néztem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2016 Na meg a Fox tv. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2016 5 órája, acel írta: És jó fejlemények? A jövő szerintem eldönti. Nem tudok annyira örülni annak, hogy a NatGeo kárára a Spiler bekerült. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2016 Hát igy is hatalmas az irtás .Köszönöm a választ Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2016 (szerkesztve) Mert ahoz a Discovery és Comedy centralnak is repülni kellet volna. Legaláb is ez érzem az edigiekböl. Szerkesztve ekkor: November 4, 2016 Szerkesztő: anonymus Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2016 A Spilert miért is nem sikerül HD minöségben adni majd? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 4, 2016 16 órája, zoli62 írta: Érdekes fejlemények. És jó fejlemények? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 3, 2016 Érdekes fejlemények. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 3, 2016 (szerkesztve) Mindegyikre vonatkozik IPTV/DKTV/SAT TV. Itt a fullos anyag. Szerkesztve ekkor: November 3, 2016 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 3, 2016 A közleményben a müholdasokról,beszél Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 3, 2016 Ez a csomag a kábelesekre ,IPTV re is vonatkozik? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 3, 2016 Én azt nem értem hogy a nem magyar csatornák, minek vannak a csomagban? Miért nem külön csomag? Jó ez, csak hát nagyon kevés ember néz külföldi TV-t. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 3, 2016 1 órája, anonymus írta: Nagyon sok 0 fargalamas csatorna is vant bent PL Bónum TV. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 3, 2016 Épp most, anonymus írta: Nagyon sok 0 fargalamas csatorna is vant bent Igen,lehetne sorolni,de most nem teszem,mert lehet másnakpont aza nézhető. Nem tudom kinek a pihent agyából származik a 2017 januári csatorna lista ,mi alapján mérlegelt,de ez így nem jó! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 3, 2016 2 perce, ApaFia írta: A szemetet ki lehet zárni a csati listábol! Nem így kellene a csatorna listát "bővíteni" számomra kép és tartalom szempontjábol leg nézhetőbb! Nagyon sok 0 fargalamas csatorna is vant bent Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 3, 2016 21 perce, anonymus írta: Nekem nem, amíg halom szemét is jön mellé. A szemetet ki lehet zárni a csati listábol! Nem így kellene a csatorna listát "bővíteni" számomra kép és tartalom szempontjábol leg nézhetőbb! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 3, 2016 Nekem nem, amíg halom szemét is jön mellé. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 3, 2016 17 perce, Roli82 írta: Januártól elérhető lesz a Spíler TV SD változata a Telekom kínálatában, illetve további fantasztikus TV2 csoporthoz tartozó csatornák is. Ja csak SD, minek a HD! Kinek kellenek HD csatornák? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 3, 2016 Vmi köztes megoldás ? vmi pls.... mini caomag? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 3, 2016 Így van Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 3, 2016 14 perce, Roli82 írta: Januártól elérhető lesz a Spíler TV SD változata a Telekom kínálatában, illetve további fantasztikus TV2 csoporthoz tartozó csatornák is. Nagy árat fizetünk érte!!! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 3, 2016 Januártól elérhető lesz a Spíler TV SD változata a Telekom kínálatában, illetve további fantasztikus TV2 csoporthoz tartozó csatornák is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 30, 2016 Itt nem csak a Spilerről van szó,hanem a TV2 új csatornáiról, így a Telekomon is nagyobb a nyomás, mert a nézettség, és ebből következő reklámbevétel nagy úr. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 30, 2016 (szerkesztve) 11 órája, Deino írta: Csak ez nem sportcsatorna Írtam én,hogy sportcsatorna! Szerkesztve ekkor: October 30, 2016 Szerkesztő: ApaFia Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Ma elindult a TV2 országos kereskedelmi músortulajdonos egyik csatornájaként. Természetesen tipikus Telekom szindróma, hogy nem került be a csatornakínálatba. A Digisporthoz valló viszonyuláshoz nagyon hasonló ez a magatartása aTelekomnak.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon