Posztolva ekkor: August 13, 2016 Ma elindult a TV2 országos kereskedelmi músortulajdonos egyik csatornájaként. Természetesen tipikus Telekom szindróma, hogy nem került be a csatornakínálatba. A Digisporthoz valló viszonyuláshoz nagyon hasonló ez a magatartása aTelekomnak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 29, 2016 Hát a stúdió az csúcs,a riportek viszont jók,mondjuk Jenöhöz képest szuper jók Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 29, 2016 Csak ez nem sportcsatorna Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 28, 2016 3 órája, Roli82 írta: Kezeljük ezt pletykaként... Én szeretem a sportot. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 28, 2016 Széllel szemben (Telekom előfizetők száma) nem lehet ...-ni. : ) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 28, 2016 Ezzel a gond az, hogy önmagában nem helytálló, hiszen a TV2 a csatornáit szereti csomagban adni... azaz ha költséghatékony megoldást választja a T, akkor megveszi az összes csatornáját. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 28, 2016 Kezeljük ezt pletykaként... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 21, 2016 Remélhetőleg valamilyen az Eurosport2 trükkhöz hasonló megoldás lesz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 21, 2016 7 perce, zoli62 írta: Mekkora létszámú előfizetői bázisról is beszélünk a Telekom esetében? Ehhez képest... Tudjuk, vagy nem tudjuk,de a Telekom malmai nehezen őrölnek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 21, 2016 Épp most, ApaFia írta: Ha dec1 től nem akkor csak már janúártól. Mekkora létszámú előfizetői bázisról is beszélünk a Telekom esetében? Ehhez képest... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 21, 2016 1 perce, zoli62 írta: Az új TV2 csatornák elosztásában szerintem idén nem igazán lesz előrelépés. Ha dec1 től nem akkor csak már janúártól. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 21, 2016 Az új TV2 csatornák elosztásában szerintem idén nem igazán lesz előrelépés. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 5, 2016 1 órája, zoli62 írta: Még a végén kiderül, hogy a német bajnokság népszerűbb, mint az angol, ezért kellet az ES2-t visszatenni a Családi csomagba? Szerintem nem került vissza. Az biztos, hogy nézettebb az ES, de nem feltétlen a foci miatt. Ott legalább nem a német focit ismétlik egyész héten keresztül. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 5, 2016 1 órája, spilerkém írta: Hülyének néznek mindenkit ugyanúgy ,mint a ***** ügyben.Közben a kék szolgáltató tárgyalás nélkül felveszi a csatornákat.Csak ne kérnének türelmet arra hivatkozva,hogy tárgyalnak. Megnyugtatlak tárgyalt. A kéknek jelenleg új vezetője lett. Neki most felfelé mutatnia kell. Más mentalitást, üzlet menetet, megoldásokat próbál megvalósítani. A TV-s piacon ha megnézed a nmhh oldalt láthatod, hogy max stagnált illetve annak is inkább a negatív oldalán volt/van. Ha meg tárgyalnak akkor mást nem tudnak mondani. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: October 5, 2016 16 órája, zoli62 írta: Nagy a csend TV2 csatornák ügyében, illetve a kereskedelmi csatornák által kért műsordíj kérdésében is, miközben a négybetűs már megállapodott ez utóbbi esetében... Ha van ha nincs megállapodás ez miben érint téged? Ha nincs hűséged azért jó, ha van akkor úgy sem érint. Az angol foci meg idáig sem volt, én személy szerint nem igen fizetnék többet miatta. Jelenleg mi is megy rajta? Maga a tulaj se tud igazán mit kezdeni vele ha ténylegesen megnézzük, nincs tartalom rajta, igaz egy kis jégkorong van/volt. Most majd feltöltik férfiaknak való műsorral, természetesen olyannal ami már más csatornájukon lement. A magyarokat általánosságban nem érdekli a foci legyen az hazai vagy külföld bajnoksági, a nézettsége mondjuk a hazainak nagyobb. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 5, 2016 Még a végén kiderül, hogy a német bajnokság népszerűbb, mint az angol, ezért kellet az ES2-t visszatenni a Családi csomagba? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 5, 2016 Utolsó hozzászólásom volt ,képtelen vagyok betartani az itteni szabályokat ,no meg semmi értelme írogatni arról amire nincs becsületes válasz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 5, 2016 Hülyének néznek mindenkit ugyanúgy ,mint a ***** ügyben.Közben a kék szolgáltató tárgyalás nélkül felveszi a csatornákat.Csak ne kérnének türelmet arra hivatkozva,hogy tárgyalnak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 5, 2016 6 órája, spilerkém írta: Tárgyalnak.Két hónapja.Türelem.Vagy hülyét csinálnak mindenkiből,de ezt nem feltételezem. Digisport esetében is úgy kezdődótt a tőrténet, hogy tárgyalunk, egyeztetünk,aztán már semmi... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 5, 2016 Tárgyalnak.Két hónapja.Türelem.Vagy hülyét csinálnak mindenkiből,de ezt nem feltételezem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 5, 2016 Nagy a csend TV2 csatornák ügyében, illetve a kereskedelmi csatornák által kért műsordíj kérdésében is, miközben a négybetűs már megállapodott ez utóbbi esetében... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 2, 2016 Amúgy nem tudom, miért nem lehet neveket kiírni, ez olyan álszent dolog, mindenki tudja, hogy kikről van szó. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 2, 2016 2 órája, spilerkém írta: A lila még tárgyal. Melyik a lila ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 2, 2016 Épp most, spilerkém írta: Vagy szinvak vagyok. Még tárgyal természetesen. Ilyen ügyben nem jó kapkodni mert amit pl. a kék szolgáltató csinál hogy rávág 350 Ft bruttó összeget a számlákra a nem hűségidővel rendelkező előfizetők részére, méghozzá azért mert ennyit kér a TV2/RTL az nem biztos hogy jó ötlet. Bár várható volt hogy ezt majd mindenhol áthárítják. A zöld után a kék is így tett. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 2, 2016 Vagy szinvak vagyok. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 2, 2016 A lila még tárgyal. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Ma elindult a TV2 országos kereskedelmi músortulajdonos egyik csatornájaként. Természetesen tipikus Telekom szindróma, hogy nem került be a csatornakínálatba. A Digisporthoz valló viszonyuláshoz nagyon hasonló ez a magatartása aTelekomnak.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon