ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. november 17. Megosztás Posztolva: 2015. november 17. @kerdezoadsl/vdsl-en levesz az IPTV a sávszélességből ha éppen nézik vagy vesz fel , koax és optikán nem.Ha lassulást tapasztalsz, így este fele,valószínűleg terhelt a hálózat a környéken. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 17. Megosztás Posztolva: 2015. november 17. Lehetséges Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 17. Megosztás Posztolva: 2015. november 17. @kerdezoadsl/vdsl-en levesz az IPTV a sávszélességből ha éppen nézik vagy vesz fel , koax és optikán nem.Ha lassulást tapasztalsz, így este fele,valószínűleg terhelt a hálózat a környéken.Az egyik családtag tapasztalta tegnap este, ezért gondolkoztam, hogy mitől lehet. Azt hittem a lakáson belül lassul be, erre nem gondoltam, hogy attól is lehet, hogy este többen tévéznek. Az iptv-nek általában csak az előnyeit szokták hangsúlyozni, de ez elég nagy hátrány, ha csúcsidőben meg lehet érezni, ha sokan használják. Az analóggal ilyen probléma legalább nem volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. (szerkesztve) Idős családtag panaszkodott a felvevős boxra, és amikor elmentem hozzá, láttam, hogy tényleg nem stimmel valami, mert egyes feliratok eltűntek a menüből, nem volt meg a rózsaszín kiválasztó csík, stb. (Nem kicsit felháborító, hogy külön havidíjat szednek a felvevős dobozért, és közben ilyen minőségű szoftver fut rajta.) Ki-be kapcsoltam a dobozt, és ez helyrehozta. Ez az ajánlott módja a resetelésnek? Utólag láttam, hogy a menüben van Újraindítás is, az miben különbözik a fizikai ki-be kapcsolástól? Szerkesztve ekkor: 2015. november 22. Szerkesztő: kerdezo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. Akkor háborodjál fel nem tart senki efi fejéhez fegyvert. Általad leírtakra ez egy ritka bug sok naponta egyszer random elő jöhet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. Elég lett volna az is teljesen ugyan az, egyikkel se lesz gyorsabb. Ez a Windows boxok hátránya. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. Nem gondoltam volna, hogy ezeken windows fut. Azt hittem az ilyen boxok mind linuxosak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. Lehet, hogy akkor a gyakoribb újraindítás nem ártana. A családtag, aki használja, soha nem kapcsolja ki, csak a távirányító kikapcsológombjával, és talán nem bírja ezt, hogy sokáig nincs újraindítva, és ezért kavarodott meg. Bár nem tudom, az előfizetők többsége hogyan használja, gondolom inkább a kisebbség az, aki este teljesen kikapcsolja a dobozt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5546 Posztolva: 2015. november 23. Megosztás Posztolva: 2015. november 23. Az lenne a kérdésem, hogy csomagot váltottam, az új, családi csomaghoz kaptam egy sokszámjegyű kódot és ezt kéne valahova a menürendszerbe vagy a router beállításaihoz beütnöm annak érdekében, hogy az új csomag szerinti csatornákat fogni tudjam. Tudnátok abban segíteni, hogy pontosan hogyan/hova kéne ezt a kódot bevinnem? Előre is köszönöm a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. november 25. Megosztás Posztolva: 2015. november 25. Üdv. Milyen TV szolgáltatásról van szó? Kicsit részletesebben írd le kérlek. Egy csomagváltáshoz nem igazán kell kódot megadni,legalább is én ilyennel még nem találkoztam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5546 Posztolva: 2015. november 25. Megosztás Posztolva: 2015. november 25. 1 órája, Roli82 írta: Üdv.. Milyen TV szolgáltatásról van szó? Kicsit részletesebben írd le kérlek. Egy csomagváltáshoz nem igazán kell kódot megadni,legalább is én ilyennel még nem találkoztam. Kabeltévé es Internet szolgaltatasrol van szo, kozponti egyseges/ set top boxos felallasban. A TV szolgaltatas lett cserelve benne alapcsomagrol csaladi csomagra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. november 25. Megosztás Posztolva: 2015. november 25. Ez egy kicsit zavaros. Ezt a kódot az ügyfélszolgálat adta? Ha igen akkor nem értem miért adta, mert digitális kábel tv-hez nem kell kód pláne nem csomagváltáshoz, csomagváltáskor automatikusan megnyílnak azok a csatornák amire előfizettél esetleg egy set-top-box ki-be kapcsolás (áramtalanítás) nem ártana ha még nem tetted meg. Véletlenül nem IPTV ez inkább, sokan keverik a kábel tv-vel?! Mert ahhoz valóban van egy 20 számból álló azonosító,de azt csak létesítéskor - bekötéskor pötyögi be a szerelő, aminek a menüjéhez később az előfizető nem fér hozzá, csomagváltáshoz meg pláne nem kell kód. Mi a set-top-box típusa? Rá szokták írni. Így könnyebb lenne beazonosítanom. A másik fura dolog,hogy családi csomag már nincsen,mert le lett zárva, csak családi+hd van,szóval családira nem tudom,hogy sikerült váltani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5580 Posztolva: 2015. december 1. Megosztás Posztolva: 2015. december 1. Szerdán kötötték be az IP TV-t. A szerelő bekapcsolta a két készüléket, a kábelmodemet és az IPTV vevőegységet. Másnaptól tv bekapcsolása után már sem a HD felbontás nem jelenik meg valamint a képernyő alsó részén vastag fekete csík látható és a kép felső felét nem látni, levágja. Olyannyira, hogy a csatornák jelzése sem látható. A tv 16:9-es arányban ilyen, a többi képarány még borzasztóbb. Segítséget szeretnék kérni a beállítással kapcsolatban, mert eddig nem volt semmi probléma. Sajnos a szerelő semmit sem állított be és mutatott meg a két készülékkel kapcsolatban. Arról már nem is beszélve, hogy a wifi-t sem ismeri fel a számítógépem. Az IPTV vevőegységen csak a SIG jel (zölden) világít. Köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 2. Megosztás Posztolva: 2015. december 2. A set top box távirányítóval Menu Beállítások Televízió Képarany beállítása Csak hamis kábellel legyen osszekotve a tv a boxxal Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5580 Posztolva: 2015. december 4. Megosztás Posztolva: 2015. december 4. Köszönöm szépen, sikerült beállítanom a képarányt, hasznos infót küldtél! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2015. december 6. Megosztás Posztolva: 2015. december 6. Várható-e, hogy a Telekom engedélyezze IPTV esetén a saját router használatát? Magyarán adnak egy HGW-t, azt átkapcsolják bridge módba, majd az előfizető a saját routerére kötheti a szolgáltatói beltéri egységeket. Engem pl ez az egy dolog fog vissza az IPTV-től. És mivel már nagyon kevés csatorna érhető el más módon, egyre zavaróbb a dolog. Viszont a telekomos HGW-k sajnos annyira rugalmatlanok, hogy nem tudom használni azokat a szolgáltatásokat, amikre szükségem lenne. Meg nem is bíznám rá az ő eszközükre a belső hálózatonm működtetését. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 6. Megosztás Posztolva: 2015. december 6. (szerkesztve) 46 perce, Attila70 írta: Mindent meglehet oldani a Telekomos HGW-kkel. Azért ez túlzás. A t-sh gw-k használhatóak alapfokon. Normális hálózathoz, sebességhez, wifihez, NAS hoz, médiacenterhez saját router kell, Saját router nélkül lassúak, és külső routerként és kétségeim vannak a hálózati késleltetés megelelőségéről. Szerintem a wifi-t és belső hálót egyszerre meghajtva gondjai lennének. Szerkesztve ekkor: 2015. december 6. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2015. december 6. Megosztás Posztolva: 2015. december 6. Dupla NAT-ot semmiféleképpen nem szeretnék, így eleve kizárt, hogy egy HGW mögé még egy routert kössek. Így akkor marad majd valami alternatív megoldás, pl sat tv, bár azzal meg megintcsak más problémák vannak. :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 6. Megosztás Posztolva: 2015. december 6. 34 perce, fgabor87 írta: Dupla NAT-ot semmiféleképpen nem szeretnék, így eleve kizárt, hogy egy HGW mögé még egy routert kössek. Így akkor marad majd valami alternatív megoldás, pl sat tv, bár azzal meg megintcsak más problémák vannak. :( Veszel egy új internetet, a mostanit lemondod és egyesíted a szerződéseket. Így lesz hgwd is meg modemed is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. december 6. Megosztás Posztolva: 2015. december 6. Hogy képzelted el ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 6. Megosztás Posztolva: 2015. december 6. Ha csak internethez modemet ad a T akkor jó. Ha ahhoz is hgw-t akkor ne jó az ötletem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gugu Posztolva: 2015. december 7. Megosztás Posztolva: 2015. december 7. Sziasztok! Jelenleg Alap IPTV és Netmánia L csomagom van, és szeretnék váltani IPTV Családi +HD / Netmánia XXL csomagra ez lehetséges? 1 éves hűségidővel rendeltem még májusban, ha nem lehetséges akkor úgyis megrendelném az 1 év letelte után, de jó lenne minél előbb váltani Köszi a választ Üdv. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. december 7. Megosztás Posztolva: 2015. december 7. (szerkesztve) Üdv! Igen lehet 1 vagy 2 év hűség vállalásával,a váltás napján a hűségidő újraindul. Persze csak akkor ha a műszaki feltételek adottak. Szerkesztve ekkor: 2015. december 7. Szerkesztő: Roli82 Kiegészítés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2015. december 7. Megosztás Posztolva: 2015. december 7. Gondolom ha a mostanit lemondom, akkor jönnek, és elviszik a modemet. Ráadásul le is tiltják a központban, így ha nem is viszik el, akkor sem fog felcsatlakozni. Új előfizetéshez hoznák a HGW-t, ami jó lenne IPTV-re, de a régit nem tudnám használni. Sajnos megint kifejezett telekomos problémáról van szó, más szolgáltatók engedik IPTV-nél a saját router használatát. De mint tudjuk, minél nagyobb egy vállalat, annál merevebb. Ami egyébként megérthető. De itt is lehetne már az, mint ami a digitális ktv-nél van: használhatsz saját eszközt, de nincs rá support. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 7. Megosztás Posztolva: 2015. december 7. http://hup.hu/node/113471 Saját szakállra- bár nem Ts tapasztalat, Szóval van rá mód Cisco EPC3925 -nál. Úgy látszik hogy a webes security tényleg nem user alapú csak rejtett linkkel lehet átkapcsolni az admin felületet teljes módra, A saját firmware gondolom csak az web admin felületet szabja át. A szuperszervíz drágáért lehet meg is csinálja. Legalábbis egy éedeklődő telefont megér. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.