Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Új internetcsomagok árai a régiekhez képest


disconnect

Kérdés

Szóval látom, hogy új netcsomagok jöttek be a régiek helyett, és Magenta1-esként nézegettem mennyi az annyi. Jelenleg Mobil S-van 400 megányi nettel, Szuper Családi HD IPTV, és Netmánia L (30/5 mbit), meg Hoppá plusz IP telefon. Ennek az előfizetési díjai minden hónapban mások, pedig nincs semmi plusz szolgáltatás igénybe véve, mobilon a havidíjba foglalt időn belül telefonálok, az adatkeretet sem lépem túl, nincs tékázás, meg semmi ami túlmenne az előfizetés alap, "elvileg" keretein. Még is a magenta1 kedvezmény havonta változik párszáz forintot, és az internet előfizetés alap ára (még a kedvezmények nélkül) szintén mozog.

Na de a legutóbbi számlát megnézve, látom, hogy a netmánia L alap ára 4707 forint/hó, míg az új 100mbites netcsomagra 4800 forintot ír a weboldal ha 2 másik telekomos szolgáltatás mellé megy.

Még is, a ha megnyitom a magenta 1 kalkulátor, egy ezressel magasabb havidíj jön ki a 100 megás nettel, de még az 50 megással is drágább mint most a 30 megással, pedig lásd fent az alap árak összehasonlítását, kevesebb mint 100 forintnak kéne lennie a különbségnek.

Hogy van ez? Az egész havonta változó kedvezmény rendszer is egészen átlálthatatlan, és nem tudni melyik ár mitől függ.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

18 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

Az árak fixek ha van rájuk hűséged, csak csomag váltáskor módosulhat, vagy ha nem fizettél időre és késedelmi kamatot / felszólítást számolnak fel.

Netmánia L + IPTV SZUP + Hoppá Plusz =  9.716 Ft erre rá jön a Mobil S (1.275 Ft) + NET 400MB (750 Ft) összesen 11.741 Ft + ha van több box vagy felvételi opció akkor még azt is csapd hozzá. Ha Magenta 1 Speciálisba vagy akkor ez az ár kevesebb. Magenta 1 az indulás óta már többször változtattak rajta, Te nem tudom mikor rendelted meg így az új portfólió előtti árat írtam le.

Az új Magenta 1 összeállítást részletesen lebontva ebben a táblázatban találod.

Tegyél be a számláról ide egy képet.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Szóval kiderült a dolog, a lényeg az, hogy bár 2 másik telekomos szolgáltatás mellé az új 100 megás csomag ugyan annyiba kerül mint a régi 30 megás, és az új 50-es még olcsóbb is, de ez a magenta1-re nem vonatkozik... mert annál nem hogy ugyanannyi, vagy olcsóbb, hanem mindenképpen drágább.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
3 perce, anonymus írta:

Akkor pá pá nem kötelező T-nél szerződni, volt egy burkolt áremelés megint. Megjegyzem amúgy én a mobilomat váltottam le, de nem reklámozom itt mert minek...

Sajnos eddig kötelező volt, mert más nem volt, de december környékén ha minden jól alakul már lesz más:)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Tehát akkor a telefonos ügyfélszolgálaton sem tudják mi mennyi? Mert a linkelt táblázat szerint az új 50 megás netcsomagra váltva olcsóbbnak kéne lennie a havidíjnak, de az ügyfélszolgálatos szerint éppen drágább. És a 100mbitessel kéne pont ugyanannyinak lennie mint eddig a 30 megással.

Ha én azt mondom, hogy nem érdekel mit mond, és szeretnék váltani a 100 megásra akkor mi lesz? Mert elvileg kb ugyan annyinak kéne lennie a váltás után a havidíjnak mint most, de mi van, ha mégsem, hiszen ez kb az első számlánál derül ki.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

De jó hogy nem jól alakultak a kedvezmények, mert bizony a román, nagyon gyors netet nagyon olcsón szolgáltató cég autói, és póznamászói napi vendégek már az utcában, és az egész környéken, így a hűségidő megújításának hiányában egyszerűbb lesz megválni a telekom szolgáltatásaitól :)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: disconnect
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...