varga Posztolva ekkor: 2017. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 20. Kedves fórumozók! A lemezem telik-telik. Amúgy sincs sok tárhelyem. Ha a pl: Java korábbi frissítéseit törlöm, amit a Vezérlőpult/programok telepítése törlése menüben látok és csak a legfrissebbet hagyom meg, akkor vajh működni fog??!! névtelen.bmp Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kalimera Posztolva: 2017. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 20. (szerkesztve) Inkább a lemezkarbantartóval lehetne próbálkozni. A rendszerlemezen (C:) az operációs rendszeren és a feltétlenül szükséges egyéb programokon kívül semminek se kellene lennie. Minden mást (képek, zenék, filmek, dokumentumok, ...) egyéb háttértárakra célszerű tenni. Szerkesztve ekkor: 2017. november 20. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 20. @varga Mért pont a Javatól akaraz megszabadulni? Nem is biztos, hogy azzal akkora tárhelyet tudnál felszabadítani, ami neked kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. @varga Értem. Jelen eserben Kalimera ötletével értek egyet. Először a legnagyobb méretű saját cuccok (mint az említett multimédiás tartalom) - ha van ilyen- pusztításával lenne célszerű kezdeni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. Ezek mind filléres tételek java pl 70MB kb csak, oké a fejlesztői kit húzósabb de nah. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kalimera Posztolva: 2017. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. W10: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. Max valami külső adathordozóra amit usb-n ráköt, az a következő gépnél is jó lesz meg kompatibilis. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. Én is a lemezkarbantartót javaslom első körben, annyira nem olyan rossz cucc az. Másodikként pedig egy olcsóbb usb winchestert, amit adattárolásra.később is tudsz majd használni.Harmadiknak meg a felhős adattárolókat például képek mentésére. Érdemes több helyen tartani a saját adataidat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. november 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. 10 órája, btz írta: @varga Mért pont a Javatól akaraz megszabadulni? Nem is biztos, hogy azzal akkora tárhelyet tudnál felszabadítani, ami neked kell. Nem, nem , csak példaként hoztam a Java-t. Sok pl. a Windows illesztőcsomag! a Microsoft.NET Framework is!? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2017. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. (szerkesztve) A lemezkarbantartóval akár több GB szabad hely is nyerhető, ha még soha nem használtad: (Az összes négyzetet kijelölheted.) A legnagyobb hely a saját anyagok áthelyezésével nyerhető. Egy SSD 42 GB-os részét használom rendszerlemeznek. 12 GB szabad helyem van. Windows 10 4 GB saját program 5 GB hiberfil.sys + pagefile.sys Együtt kb. 30 GB. (A 2 GB-os hiberfil.sys az FCU után került újra fel a beleegyezésem nélkül, amit majd eltűntetek.) Windows 7-nél is hasonló a helyzet, ott nincs hiberfil.sys és a szabad helyem 9 GB a 42-ből. Szerkesztve ekkor: 2017. november 21. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Farao Posztolva: 2017. november 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. Nem akarlak elkeseríteni, de a windows XP-ből kiindulva simán több mint 10 éves lehet az egész gép. A számítógépek pedig durván 5 éves időtartamra vannak tervezve. Szóval én el kezdenék gyűjteni az újra... Addig pedig lemez karbantartó. Pénzt semmi szín alatt nem éri rá költeni, bárki bármit is ígér. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 varga Posztolva: 2017. november 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 21. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. 1. Tényleg rossz helyre másoltam egy csomó, de tényleg sok képet, videót, csak ezt az intézőn láttam, ki is pucoltam. Át raktam külső tárra. A gép tényleg régi, gyűjtök egy újra!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
varga
Kedves fórumozók!
A lemezem telik-telik. Amúgy sincs sok tárhelyem. Ha a pl: Java korábbi frissítéseit törlöm, amit a Vezérlőpult/programok telepítése törlése menüben látok és csak a legfrissebbet hagyom meg, akkor vajh működni fog??!!
névtelen.bmp
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.