Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Készülékvásárlás otthoni szolgáltatás mellé


vazsonyierik

Kérdés

Sziasztok!

 

Rendeltem február elején egy laptopot otthoni szolgáltatás mellé. Sajnos nem felelet meg igazán az igényeimnek, ezért éltem a 14 napos elállási lehetőséggel. Meglepetésemre, a vissza törlés után az otthoni szolgáltatás nem állt vissza a korábbi állapotra. Ami érdekes, hisz azért kötöttem a szerződést, mert eszközt tudtam vásárolni. Arról tájékoztattak chaten, hogy arra nem vonatkozik az elállás. Számomra ez érthetetlen vagyis értem, de nem épp korrekt hozzáállás. Van arra mód, hogy 14 napon belül a szolgáltatástól is elálljak? És ebben az esetben akkor vissza kerül a régi szolgáltatás? 

 

Előre is köszönöm!

 

Üdv.

Erik

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

13 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Én is szerettem volna készülékeket vásárolni otthoni előfizetéssel.Kezdetektől telekom előfizető vagyok,most már magenta1 csomaggal,pontosan fizetett számlákkal.Erre most kiderül hogy még nem kerültem át az új számlázási rendszerbe,és addig nem is tudok rendelni semmit.Ha több éve sem kerültem át az új rendszerbe akkor már én nem is számítok semmire.Az új előfizetők pedig rendelik itt a készülékeket nyakra főre.A régi hűséges előfizető pedig le van sz..va,pár év és hátha átkerülök az új számlázási rendszerbe.Csöppet felhúztam magam ezen és elgondolkozom az egész biznisz felmondásán is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok, Okostv-t szeretnék a közeljövőben venni otthoni előfizetés (SATTv Net és Telefon) mellé,és az a kérdésem hogy kell ezekbe a készülékekbe is SIM Kártya? mert vett az egyik ismerősöm nemrég és abba kellett, ugyhogy a telekomos kolega ment ki beüzemelni, ez igy igaz? vagy hogy müködik ez? minden okostvbe kell SIM?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello @Lacikaaa, nekem is volt pár Thomson CRT-m, és én is meg voltam velük elégedve. a led tekintetében meg azt gondolom, nem véletlen, hogy a zászlóshajók (LG, Samsung, Sony, Panasonic) mellé egyedüli kisebb gyártóként a Thomsont is felvette a kínálatába a Té. annyi tippem van, hogy ha a kereted engedi, fizess pár ezerrel többet, és vedd meg a Thomson 40FD5406 Smart LED TV-t. nagyobb és az már full HD

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...