Ripa Posztolva ekkor: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 23. Hali! Van készleten xbox one X jelenleg ? Szeretnék vásárolni egyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Doctorx Posztolva: 2018. október 4. Megosztás Posztolva: 2018. október 4. Elvileg tegnap minden rendben ment, megrendelve. Mennyi szokott lenni a kiszállítási idő kb? A héten már ne várjam ugye? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. október 4. Megosztás Posztolva: 2018. október 4. Maximum 30 nap, álltalában 1-2 héten belül kiszállítják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Doctorx Posztolva: 2018. október 5. Megosztás Posztolva: 2018. október 5. Na hogy dícsérjem is kicsit a telekomot, fénysebességgel kaptam meg, ugyanis szerdán rendeltem, tegnap délben hozta a futár!! Xbox x-eseknek további jó szerencsét, hátha lesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ripa Posztolva: 2018. október 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. október 9. Én már megvettem... Vártam több héten át, de vicc hogy már máshol többféle új csomaggal volt, itt meg még semmi. Szóval részemről vége az xbox vásárlási mizériának. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Pzolee Posztolva: 2018. október 20. Megosztás Posztolva: 2018. október 20. Nagyon kedves vagy. Köszönöm a részletes választ. Már csak türelmesen kell várnom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Pzolee Posztolva: 2018. október 24. Megosztás Posztolva: 2018. október 24. Köszönöm a kérdést. Ma már online kaptam egy szerződésmódosíto dokumentumot. Abban már beszélnek XboxOne-ról. De más nem történt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. október 24. Megosztás Posztolva: 2018. október 24. 2 órája, Pzolee írta: Köszönöm a kérdést. Ma már online kaptam egy szerződésmódosíto dokumentumot. Abban már beszélnek XboxOne-ról. De más nem történt. Akkor sínen vagy. Ha átadták a futárszolgálatnak sms-t kapsz és nyilván emailt is utóbbit a GLS-től a szállítás reggelén. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. október 26. Megosztás Posztolva: 2018. október 26. (szerkesztve) November 5.-től PlayStation 4 Pro 1TB + Spiderman + Pluscard 172.260 Ft XBOX One X 1TB + Battlefield V + 3 hó Live Gold 178.860 Ft Szerk. Sztornó Szerkesztve ekkor: 2018. november 5. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. 25 perce, anonymus írta: Utána kérdezek! Köszi, már 1 hete próbálkozok a beszerzésén, lassan jó lenne ha össze is jönne.:D 1 órája, anonymus írta: Szia online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni. 25 perce, anonymus írta: Utána kérdezek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 16. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 16. ... és ennyi idő elteltével, még mindig semmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. Hát akkor most melyik? E hét vége, október eleje, vagy annak közepe? Ha így haladunk, végül szép karácsonyi ajándék lesz valakinek... A Forza Horizon 4 tényleg nem a legjobb ötlet, a FIFA 19-el igen, az nincs benne semmi szolgáltatásban, de ja, az FH4 benne lesz gamepass-ben, ami ugye 3 ezer forint. A játék meg amúgy gépcsomagban kb 18 ezer. Hát, hátha ajándékba jár mellé... habár nem biztos, hogy október közepéig várok, max jövőhétig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. 3 perce, Doctorx írta: Viszonylag régi belsős dolgozótól kaptam, régi ismerősöm, csak próbálom nem nyaggatni mindenért. Ez a 3 nap múlva lesz időpontot, nekem 3 hete mondogatják... A legszebb hogy alig vártam lejárjon a net hűségem hogy hosszabítsak készüléket vegyek, most 3 hete várom hogy legyen készülék Én is hasonló helyzetben vagyok, augusztus 17 körül mondták először hogy majd lesz 2-3 nap múlva, azóta nincs. Ez a szeptember vége elég konkrétnak tűnt, de ezek alapján, akkor az sem. Hát hátha.:D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth Roland Posztolva: 2018. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 25. hát kemény. pedig nem nagy dolog lenne, berendelni néhány xboxot meg ps-t. Nem valami nehezen beszerezhető dolog ez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Doctorx Posztolva: 2018. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 25. Most én is azon gondolkozom megveszem máshol, mivel gondolom nem csak én várok a ps-re, ha jön belőle 5db kétlem hogy én leszek az egyik aki kap... Na mindegy okt 5 megvárom aztán ha lesz lesz, ha nem akkor máshol veszek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 25. Most felhívtam őket. Azt mondta az ügyintéző hogy jövő héten kedden érkeznek az új csomagok hozzájuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Doctorx Posztolva: 2018. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 28. Na a ps4 pro még mindig nem kapható, de legalább már drágább lett... Köszi... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 28. 4 órája, Doctorx írta: Na a ps4 pro még mindig nem kapható, de legalább már drágább lett... Köszi... Pár napja barátnőm írt nekik, box miatt, de nem válaszoltak, így felhívtuk őket. Mondták telóban, hogy okt 2-n lesz X és S is az xboxból. Majd másnap reggelre, megjött a levélben is a válasz, hogy a következő 2 hónapban nem lesz S, és X talán október közepén. és hogy elv ez a biztos válasz, mert attól jött aki a konzolokért felelős... Mindenhol egyre olcsóbbak a konzolok, itt feljebb megy, furi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kuzuri Posztolva: 2018. szeptember 29. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 29. Teljesen jó.. vagy 40.000-el többet fizetsz, sosincs készlet, ha pedig van legalább várhatsz jó 30 napot még kézhez kapod (jobb esetben). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Doctorx Posztolva: 2018. október 2. Megosztás Posztolva: 2018. október 2. Ekkor: 2018. 09. 25. at 19:49, yandelus írta: Most felhívtam őket. Azt mondta az ügyintéző hogy jövő héten kedden érkeznek az új csomagok hozzájuk. Na lesz ma valami? Tegyük meg a tétjeinket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2018. október 2. Megosztás Posztolva: 2018. október 2. Szerintem ma nem lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Doctorx Posztolva: 2018. október 2. Megosztás Posztolva: 2018. október 2. Ohhh ps4 prora azt mutatja van, neten meg is rendeltem, lehet telefonon vagy személyesn kellene inkább? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2018. október 5. Megosztás Posztolva: 2018. október 5. 8 perce, Doctorx írta: Na hogy dícsérjem is kicsit a telekomot, fénysebességgel kaptam meg, ugyanis szerdán rendeltem, tegnap délben hozta a futár!! Xbox x-eseknek további jó szerencsét, hátha lesz Nah ez jó gyors volt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2018. október 16. Megosztás Posztolva: 2018. október 16. Ismét frissült az árlista és bekerült az XBOX One X 1TB + Forza Horizon 4 + FM7 + FIFA 19 + 3 hó Live Gold 177.320 Ft... weblapra még nem került fel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pzolee Posztolva: 2018. október 18. Megosztás Posztolva: 2018. október 18. Haliho. Vajon mikor rendelhető? Üdv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2018. október 19. Megosztás Posztolva: 2018. október 19. 18 órája, Pzolee írta: Haliho. Vajon mikor rendelhető? Üdv Hali. Jelen pillanatban van belőle. Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ripa
Hali!
Van készleten xbox one X jelenleg ?
Szeretnék vásárolni egyet.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
12
11
11
7
Népszerű napok
2018. Augusztus 23.
8
2018. Szeptember 17.
8
2018. Szeptember 24.
7
2018. Október 2.
5
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 12 poszt
Doctorx 11 poszt
yandelus 11 poszt
anonymus 7 poszt
Népszerű napok
2018. Augusztus 23.
8 poszt
2018. Szeptember 17.
8 poszt
2018. Szeptember 24.
7 poszt
2018. Október 2.
5 poszt
55 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.