Seemann Posztolva ekkor: 2022. október 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. október 13. Sziasztok! A routeren az internet kapcsolatot jelző zöld LED szinte állandó jelleggel villog. Gigaerős Net 2000/1000 csomagom van. A sebesség sem meggyőző, általában 850/300 Mb/s körüli értéket mérek. Mi lehet a gond, hova forduljak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. október 13. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 13. Szia Seeman! A router néhány perces áramtalanítása és újraindítása megoldhatja a villogó led problémáját. A sebességértékek alapvetően nem mondhatóak rossznak, főleg ha WiFin keresztül méred őket. Kábelen kapcsolódva viszont némileg a "rendes körülmények között" elérhető sebességek alatt vannak az értékek (ez az a sebesség, ami naptári naponként az idő legalább 90%-ában rendelkezésre áll, amennyiben a felhasználói eszközök a követelményeknek megfelelnek) Számítógéppel, vezetéken csatlakozva az alábbi minimális ügyféloldali eszközkövetelmények szükségesek a maximális sávszélesség eléréséhez: Processzor: Intel i5 vagy e feletti Operációs rendszer (OS): Windows, Linux, MacOSi Memória: 4 GB Háttértár: SSD iHálózati kártya (NIC): Gigabit Ethernet Ethernet kábel: Cat5e/Cat6 Fontos, hogy a routerünk portonként tud 1000 Mbit-es letöltési sebességet kínálni. A 2000Mbit/s szolgáltatás maximális letöltési sebességének teljes kihasználása egy eszközzel a GE-es interfészen keresztül lehetséges – amennyiben olyan eszközzel rendelkezik az Előfizető, amelybe 2 db Ethernet kábelt lehet csatlakoztatni és az eszköz képes a 2 db Ethernet porton érkező sebességet összeadva kezelni. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2022. október 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 13. 7 órája, Telekom szakértő írta: Szia Seeman! A router néhány perces áramtalanítása és újraindítása megoldhatja a villogó led problémáját. A sebességértékek alapvetően nem mondhatóak rossznak, főleg ha WiFin keresztül méred őket. Kábelen kapcsolódva viszont némileg a "rendes körülmények között" elérhető sebességek alatt vannak az értékek (ez az a sebesség, ami naptári naponként az idő legalább 90%-ában rendelkezésre áll, amennyiben a felhasználói eszközök a követelményeknek megfelelnek) Számítógéppel, vezetéken csatlakozva az alábbi minimális ügyféloldali eszközkövetelmények szükségesek a maximális sávszélesség eléréséhez: Processzor: Intel i5 vagy e feletti Operációs rendszer (OS): Windows, Linux, MacOSi Memória: 4 GB Háttértár: SSD iHálózati kártya (NIC): Gigabit Ethernet Ethernet kábel: Cat5e/Cat6 Fontos, hogy a routerünk portonként tud 1000 Mbit-es letöltési sebességet kínálni. A 2000Mbit/s szolgáltatás maximális letöltési sebességének teljes kihasználása egy eszközzel a GE-es interfészen keresztül lehetséges – amennyiben olyan eszközzel rendelkezik az Előfizető, amelybe 2 db Ethernet kábelt lehet csatlakoztatni és az eszköz képes a 2 db Ethernet porton érkező sebességet összeadva kezelni. ^Dániel Szia Dániel, F@st 5670 5db lan portal rendelkezik, 1db 2.5gbit és 4db 1gbit-es portal A 850Mbit-es sebesség szerintem arra utal hogy csak 1gbit-es kapcsolat van a hgw és a pc közt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seemann Posztolva: 2022. október 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 14. Sziasztok! Sajnos az újraindítás nem oldotta meg a villogást, az továbbra is fennáll. A sebességmérést vezetéken csatlakoztatott számítógépen végeztem, a 2,5 G-s porton. Intel(R) Core(TM) i7-4790S CPU 16,0 GB DDR3 Hálózati kártya: ASUS 2.5G PCI-E Network Adapter Lemezes meghajtó Samsung SSD 860 PRO 512GB (512 GB, SATA-III) Windows 10 ProEthernet kábel: Cat6 Üdv: Miki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seemann Posztolva: 2022. október 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 14. 17 órája, anonymus írta: Szia Dániel, F@st 5670 5db lan portal rendelkezik, 1db 2.5gbit és 4db 1gbit-es portal A 850Mbit-es sebesség szerintem arra utal hogy csak 1gbit-es kapcsolat van a hgw és a pc közt. "A 850Mbit-es sebesség szerintem arra utal hogy csak 1gbit-es kapcsolat van a hgw és a pc közt." És mit tegyek, hogy ne így legyen? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. október 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 14. Szia 1. a hálózati kapcsolat tulajdonságainál ellenőrizd, hogy 2.5Gbps-e a link sebessége. (a képen 1.0 Gbps látszódik, mert nekem ilyen kártya van a gépben) 2. Ha nem, a hálózati kártya beállításainál nézd meg, hogy Auto-negotiation (vagy automatikus sebesség egyeztetés) van-e beállítva Példa: Ha egyik se vezet eredményre és nem áll össze a 2.5G-s link, akkor az valamelyik eszköz hibájára vezethető vissza (vagy lehet akár a kábel is). Ezen felül érdemes lenne felhívni a 1414 műszaki ügyfélszolgálatot is, hogy ők hogy látják az eszköz beállítását (nem-e véletlenül tévesen 1/1 G-s csomag van beállítva). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seemann Posztolva: 2022. október 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 14. Szia Uzman! Köszi a tippeket, megnéztem, jók a beállításaim (sajnos). Kapcsolat sebessége (fogadás/küldés): 2500/2500 (Mbps) IPv6-cím: 2001:4c4e:100d:8200:ede5:a7fc:89e7:76bd Kapcsolatszintű IPv6-cím: fe80::ede5:a7fc:89e7:76bd%13 IPv6-os DNS-kiszolgálók: 2001:4c48:1::1 2001:4c48:1::1 IPv4-cím: 192.168.1.87 IPv4-es DNS-kiszolgálók: 192.168.1.1 Elsődleges DNS-utótag: home DNS-utótagok keresési listája: home Gyártó: Realtek Leírás: ASUS 2.5G PCI-E Network Adapter Illesztőprogram verziója: 10.40.416.2020 Még esetleg egy kábelcserét megpróbálok. Fel fogom hívni az ügyfélszolgálatot, mert zavar a LED villogása is, mintha állandóan a kapcsolatot keresné ... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seemann Posztolva: 2022. október 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 14. Esetleg van tippetek, hogy mivel mérjem a sebességet, ami megbízható? Van asztali gépem, laptopom (win 10/11) és androidos eszközeim. Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tuto558 Posztolva: 2022. október 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 15. 21 órája, Seemann írta: Esetleg van tippetek, hogy mivel mérjem a sebességet, ami megbízható? Van asztali gépem, laptopom (win 10/11) és androidos eszközeim. Köszi! Szia, A sebességmérést mindenképp csakis Speedtest applikációval csináld, Microsoft store-ból letölthető bármelyik windows-os gépre. Az ASUS 2,5 Gbps hálókártya drivere a leírásod alapján már elég régi, azt is megpróbálnám frissíteni. Ugyanilyen ASUS 2.5-ös hálókártya van a gépemben, innen szedd le a legfrissebb drivert: https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/network-interface-controllers-10-100-1000m-gigabit-ethernet-pci-express-software ( Win10 Auto Installation Program (NDIS) vagy Win11 Auto Installation Program (NetAdapterCx) természetesen oprendszertől függően). Realtek chip van az ASUS kártyán, tehát ez tökéletes lesz hozzá, az ASUS sajnos a saját oldalán nem frissíti a drivert... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seemann Posztolva: 2022. október 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 16. Ekkor: 2022. 10. 15. at 12:49, tuto558 írta: Szia, A sebességmérést mindenképp csakis Speedtest applikációval csináld, Microsoft store-ból letölthető bármelyik windows-os gépre. Az ASUS 2,5 Gbps hálókártya drivere a leírásod alapján már elég régi, azt is megpróbálnám frissíteni. Ugyanilyen ASUS 2.5-ös hálókártya van a gépemben, innen szedd le a legfrissebb drivert: https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/network-interface-controllers-10-100-1000m-gigabit-ethernet-pci-express-software ( Win10 Auto Installation Program (NDIS) vagy Win11 Auto Installation Program (NetAdapterCx) természetesen oprendszertől függően). Realtek chip van az ASUS kártyán, tehát ez tökéletes lesz hozzá, az ASUS sajnos a saját oldalán nem frissíti a drivert... Nagyon köszi! Frissítettem a hálókártyát, sajna nem lett jobb a helyzet. Letöltöttem az általad javasolt sebességmérő alkalmazást, az eredmény siralmas! :-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tuto558 Posztolva: 2022. október 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 16. 3 órája, Seemann írta: Nagyon köszi! Frissítettem a hálókártyát, sajna nem lett jobb a helyzet. Letöltöttem az általad javasolt sebességmérő alkalmazást, az eredmény siralmas! :-( Szia, Csak hogy biztosan ki lehessen zárni a hálókártya hibát, próbáld meg átdugni az utp-t az alaplapi 1 gigás portba, és úgy mérni, illetve ha van másik gép(akár notebook) akkor azon is futtatni egy speestest-et, hátha. Valamint ha van akármilyen vírusirtó a gépen/gépeken, vagy ha esetleg VPN-t használsz, azokat teljes egészében kapcsold ki a méréshez, nekem volt hogy vírusirtó lassította be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Seemann Posztolva: 2022. október 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 16. 36 perce, tuto558 írta: Szia, Csak hogy biztosan ki lehessen zárni a hálókártya hibát, próbáld meg átdugni az utp-t az alaplapi 1 gigás portba, és úgy mérni, illetve ha van másik gép(akár notebook) akkor azon is futtatni egy speestest-et, hátha. Valamint ha van akármilyen vírusirtó a gépen/gépeken, vagy ha esetleg VPN-t használsz, azokat teljes egészében kapcsold ki a méréshez, nekem volt hogy vírusirtó lassította be. Köszi, holnap megpróbálom. Kábelt is cserélek, hátha ... Van laptop-om is, azon mértem wifi-t (5 GHz), gyalázatos sebesség volt, de újra megpróbálom most már azonos programmal wifi-n is és kábellel is. Ami hihetetlen, hogy Androidos telefonomon 860 / 627-et mértem. Gondolom ez nem lehet a valóság. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tuto558 Posztolva: 2022. október 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 16. 3 órája, Seemann írta: Köszi, holnap megpróbálom. Kábelt is cserélek, hátha ... Van laptop-om is, azon mértem wifi-t (5 GHz), gyalázatos sebesség volt, de újra megpróbálom most már azonos programmal wifi-n is és kábellel is. Ami hihetetlen, hogy Androidos telefonomon 860 / 627-et mértem. Gondolom ez nem lehet a valóság. Androidos készüléken is a speedtest applikációval nézted? (Play áruházból szintén letölthető.) Ha igen, akkor az elvileg valós értéket kellene mutasson és erősítené a gyanút hogy a gépen nem jó valami (hálókártya/vírusirtó/kábel/..) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. október 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 17. 10 órája, Seemann írta: Köszi, holnap megpróbálom. Kábelt is cserélek, hátha ... Van laptop-om is, azon mértem wifi-t (5 GHz), gyalázatos sebesség volt, de újra megpróbálom most már azonos programmal wifi-n is és kábellel is. Ami hihetetlen, hogy Androidos telefonomon 860 / 627-et mértem. Gondolom ez nem lehet a valóság. Szerintem wifin ez a sebesség teljesen rendben van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seemann Posztolva: 2022. október 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 17. 17 órája, tuto558 írta: Szia, Csak hogy biztosan ki lehessen zárni a hálókártya hibát, próbáld meg átdugni az utp-t az alaplapi 1 gigás portba, és úgy mérni, illetve ha van másik gép(akár notebook) akkor azon is futtatni egy speestest-et, hátha. Valamint ha van akármilyen vírusirtó a gépen/gépeken, vagy ha esetleg VPN-t használsz, azokat teljes egészében kapcsold ki a méréshez, nekem volt hogy vírusirtó lassította be. Mindent megpróbáltam, ha valami hibás, csak a Telekom router lehet. Hívtam a 1414-et, leválasztották, majd újra felcsatlakoztatták a routert. Az internet zöld LED továbbra is villog. Az ügyintéző is azt mondta mint a szerelő, hogy ekkor keresi a kapcsolatot. Méretett velem sebességet a beavatkozás után. Mértem Store-ból letöltött applikációval és a speedtest.net felületen böngészőből. Hatalmas eltérést tapasztaltam. Akkor most melyik igaz? Ha a speedtest.net, akkor tulajdonképpen elégedett lehetek, ha az app, akkor viszont nagyon nem jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2022. október 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 17. (szerkesztve) Hát a 2Gbit én csak a alkalmazással tudtam kimérni, böngészős 1000 környékén nálam mindig megakad. Leírás szerint ha villog a internet led, akkor ez a baja "Solid green: The RGW received an IP address on its data interface. No blinking/flickering" Így viszont ez már szerintem Telekom oldali gond. Szerkesztve ekkor: 2022. október 17. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Seemann Posztolva: 2022. október 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 18. 17 órája, anonymus írta: Hát a 2Gbit én csak a alkalmazással tudtam kimérni, böngészős 1000 környékén nálam mindig megakad. Leírás szerint ha villog a internet led, akkor ez a baja "Solid green: The RGW received an IP address on its data interface. No blinking/flickering" Így viszont ez már szerintem Telekom oldali gond. Megpróbálom elérni, hogy lecseréljék a routert. Mint a szerelő, mint a 1414-en a szakértő azt mondta, a villogás álmoskönyv szerint nem jót jelent. Ezt most Te megerősítetted, köszönöm! Minden hozzászólónak nagyon köszönöm a tanácsokat, ötleteket! (Végig is csináltam mindegyik javasolt próbát.) Csúcs a fórum! :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Farcery Posztolva: 2022. október 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 21. Üdv! Csatlakoznék OP-hoz. Ugyan az a csomag, cat7 és Marvell AQC111C 5GbE. F@st 5670 internet led zölden villog. Sebbesség rendben viszont, weboldalak megnyitása, tartalom böngészés kegyetlen lassú, valamikor a 1080p-s youtube videó sem tud folyamatosan lejátszani beakad pufferbe. Nincs torrent vagy steam, sem rengeteg wifi eszköz. Nekem is a csúnya zölden villogó internet led lehet a probléma? Nem nagyon piszkálotam DNS beállitásokat routeren, minden kb alapon van ahogy a szerelők beépitették. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Farcery Posztolva: 2022. október 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 21. (szerkesztve) 9900k, 2080ti, 32gb ram, 2tb m2 samsung. Szerkesztve ekkor: 2022. október 21. Szerkesztő: Farcery Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Seemann Posztolva: 2022. október 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 23. Ekkor: 2022. 10. 21. at 20:59, Farcery írta: Üdv! Csatlakoznék OP-hoz. Ugyan az a csomag, cat7 és Marvell AQC111C 5GbE. F@st 5670 internet led zölden villog. Sebbesség rendben viszont, weboldalak megnyitása, tartalom böngészés kegyetlen lassú, valamikor a 1080p-s youtube videó sem tud folyamatosan lejátszani beakad pufferbe. Nincs torrent vagy steam, sem rengeteg wifi eszköz. Nekem is a csúnya zölden villogó internet led lehet a probléma? Nem nagyon piszkálotam DNS beállitásokat routeren, minden kb alapon van ahogy a szerelők beépitették. Szia! Ennyit a sebességmérésről. Amit mértél, az már a hihetetlen kategória, és mégis problémát tapasztalsz. Az én méréseim sokkal rosszabb eredményt mutattak, de úgy őszintén a napi használatban nem vettem észre semmit. (Amikor unokáim 3 db laptoppal, és egy asztali géppel egyidejűleg játszottak, na akkor panaszkodtak a sebességre :-), de ezt nem veszem hibának!) Azért kezdtem kutakodni, mert bosszant, hogy egy nagy csomagot fizetek, de nem kapom meg az elvárt szolgáltatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Seemann
Sziasztok! A routeren az internet kapcsolatot jelző zöld LED szinte állandó jelleggel villog. Gigaerős Net 2000/1000 csomagom van.
A sebesség sem meggyőző, általában 850/300 Mb/s körüli értéket mérek. Mi lehet a gond, hova forduljak?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
19 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.