Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Kb 1 hete vettem észre, azóta így nézem az adásokat. Lehet, hogy még csak teszt üzemben van és azért nincs nagy dobra verve. Vannak még apróbb hibák, pl: a műsorújság nem tölt be rendesen, csak akkor ha egy bizonyos csatornára váltok (viasat6) de ez lehet Tv függő is. A csatornákkal nincs gond, sőt jön a többi ingyen fogható ukrán, francia adó is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Miért nem próbálod ki? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @anonymus Már rég nem próbálkoztam modullal, de pár éve nekem ment egy darabig, aztán lehalt, ugyan ez volt, ha két box között kicseréltem a kártyákat, elment ideig óráig, aztán jogosultsági hibát írt ki. Lehet, hogy nála is ez a jelenség van. Jó, régen vo!tak furcsa dolgok is, hogy néha bejöttek olyan csatornák is pár percre, amire nem volt előfizetve, aztán kb 2-3 perc után kimerevedett a kép, aztán elkapcsoltam,majd visaza, aztán újból lehetett nézni (2012 körül voltak ilyenek) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @ApaFia Egyik satos oldalon ilyen beállítási lehetőséget találtam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. A csatorna listában ott van a Lifenetwork is, csak nézd meg jobban. Tényleg azt gondoljátok, hogy Telekom fórumba jövök ***** vagy más szolgáltató adásaival? Két box között a csere nem működik, ma próbáltam én is. 3 box van itthon, de a másik boxnak a kártyájával is tudom nézni az adást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) 2 órája, btz írta: Teszteltem. NEM működik. Kicseréletem a kártyákat, áramtalanítottam is a boxokat utána, de semmi, még hibaüzenet sincs, csak fekete képernyő. Teszt csatorna bejön cserélt kártyákkal is. Gyári beállítások vissza állítás meg ilyesmi is volt.? Szerkesztve ekkor: 2016. május 17. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) ******** ***** *******! Life Network csatorna + T-Home kártya a tv-be dugva video: http://ddlp7.data.hu/get/ad8f2a87a302e6f3166e4c5a96b85da3d5406104966c9eb32f5dfab10a80aecd/9727708/ln.mkv Várom a bocsánat kéréseket (bár ahogy ezen rövid idő alatt megismertelek titeket, nektek ez sem elég) Szerkesztve ekkor: 2016. május 18. Szerkesztő: ahammer sértő kifejezés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. Most beszéltem egy T-home-os szererővel, ő sem tudott erről a lehetőségről, sőt azt mondta biztos, hogy a Telekom nem is szolgáltat így. Úgyhogy én elismerem - és bocsánatot kérek - ha másnál nem működik. Lehet. hogy nálam valami "hiba" miatt működik. De én itt be is fejezem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 norbi25 Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. 1 hour ago, csikibandita said: Most beszéltem egy T-home-os szererővel, ő sem tudott erről a lehetőségről, sőt azt mondta biztos, hogy a Telekom nem is szolgáltat így. Úgyhogy én elismerem - és bocsánatot kérek - ha másnál nem működik. Lehet. hogy nálam valami "hiba" miatt működik. De én itt be is fejezem. csak a Kábel tv kártya működik conax modulban . Sat tv kártya nem .... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. Kár volt megszólalni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. 9 perce, norbi25 írta: csak a Kábel tv kártya működik conax modulban . Sat tv kártya nem .... Ha nem lenne ez a hozzárendelés akkor működhetne is. @csikibandita Igen, valószínű, hogy nálad valami hiba miatt megy, szóval nincs rá garancia, hogy egyszer csak nem ál meg. Ha lehetne a boxok között is cserélni a kártyákat, akkor látható lenne, hogy a Telekom is tett lépéseket a boxtalanítás érdekében, de ez ugye nem ál érdekében, szóval nem valószínű, hogy hivatalosan is bejelentik, hogy lehet használni modullal a szolgáltatást. @anonymus A gyári beállítást nem próbáltam ugyan, csak egy áramtalanításos újraindítást, de nemhiszem hogy sok értelme lenne, de majd kipróbálom azt is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 norbi25 Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) milyen beltéri egységet kaptál kártyához ? *** ******es élőfőzetők már régen így tvznek modullal ... tvbe van Sat tuner ami fogja a műholdat , Irdeto2 ice modul van kártyával a tvben PC-ben is lehetne nézni ha van tv kártyának fogadó modulja TBS6928SE Szerkesztve ekkor: 2016. május 18. Szerkesztő: ahammer más szolgáltató feltüntetése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oreg1965 Posztolva: 2016. május 27. Megosztás Posztolva: 2016. május 27. Sziasztok! Nem lehet valahogy az interaktív Sat TV beltérijéban vagy a Kedvenceket állandóan bekapcsolva tartani, vagy a csatornákat törölni. Van egy sereg, amit csak kerülgetek, soha nem nézem, de nem tudok tőlük megszabadulni, a Kedvenceket meg csak egy időre kapcsolja be, ha nyomom a sárgát a távirányítón... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 27. Megosztás Posztolva: 2016. május 27. @oreg1965 Valószínűleg nekem is ugyan olyan beltérim van, mint neked, de sajnos a kedveneken kívül én aem találtam benne rendes csatornarendezési lehetőséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oreg1965 Posztolva: 2016. május 30. Megosztás Posztolva: 2016. május 30. On 2016. 05. 27. at 7:23 PM, btz said: @oreg1965 Valószínűleg nekem is ugyan olyan beltérim van, mint neked, de sajnos a kedveneken kívül én aem találtam benne rendes csatornarendezési lehetőséget. Kösz. Akkor nem én vagyok béna. Ez egyébként elég nagy baj. A sima TV-n azt hangolok be, amit akarok. Egy ilyen szolgáltatás miért korlátoz be, ha még fizetek is érte, nem is keveset??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6346 Posztolva: 2016. május 30. Megosztás Posztolva: 2016. május 30. Kérdésem a következő: a set-top box hátoldalán található USB port mire használható? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. május 30. Megosztás Posztolva: 2016. május 30. A használati utasítás:http://www.telekom.hu/static-th/sw/file/Interaktiv_Sat_TV_kezelesi_Kaonmedia_CO1000.pdf Szerintem lassú töltésre, usbs ventillátor, vagy lámpa mőködtetésére. Gondolom eredetileg lejátszásra v felvételtre, de a T sok pénzt fizetett azért hogy csak táp csatlakozóként lehessen használni..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kocsis Diána Posztolva: 2016. május 30. Megosztás Posztolva: 2016. május 30. Nekem elől van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 31. Megosztás Posztolva: 2016. május 31. (szerkesztve) @oreg1965 Nem tudom miért nem rakták bele, lehet hogy így olcsóbb volt a szoftwer fejlesztés költsége vagy gondolták, ha egyszerűbb a szoftver akkor a problémaelhárítás is egyszerűbb lesz Szerkesztve ekkor: 2016. május 31. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. május 31. Megosztás Posztolva: 2016. május 31. Ekkor: 2016. 05. 30. at 6:43, oreg1965 írta: Kösz. Akkor nem én vagyok béna. Ez egyébként elég nagy baj. A sima TV-n azt hangolok be, amit akarok. Egy ilyen szolgáltatás miért korlátoz be, ha még fizetek is érte, nem is keveset??? Olcsóbb ,általában licensz vagy jogdijat kell fizetni a szoftver irójának, ld ingyenes vs fizetős appok. Sokszor leírtam ma nem a hardvert kell kifizetni hanem a szolgáltatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6373 Posztolva: 2016. június 5. Megosztás Posztolva: 2016. június 5. Az utóbbi időben egyre hiányosabban működik az EPG. Mi ennek az oka? Miért nem frissitik gyakrabban, ha már irott programujságot nem biztosítanak. EPG nélkül az egész szolgáltatás nem ér semmit! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nevada Posztolva: 2016. június 7. Megosztás Posztolva: 2016. június 7. Tanácsot kérek. Régi SatTv előfizető vagyok, két ADB 5800-as boxxal rendelkezem, az alább leírt problémát mindkettőnél tapasztalom. A parabola antenna tető árbócon van, kifogástalan rálátással a műholdra. A jelerősség egységesen 80% körül alakul valamennyi csatorna esetében. Ezzel szemben a jelminőség tekintetében mostanában nagy szórást tapasztalok normális időjárási viszonyok esetén is. A rendben lévő csatornáknál 80% körüli a jelminőség értéke, van vagy 30-40 olyan csatorna, amelyeknél 55-60% közötti értéket jeleznek ki a beltérik, és vannak azok a csatornák (pl. Fem3, SuperTV, Viva, M1, Duna) amelyeknél sajnos csak 30% a jelminőség szintje. Utóbbiaknál már nincs tartalék a rendszerben, el-eltünedezik a kép, hang és kiíródik, hogy ellenőrizzem a csatlakozást. Mi lehet az oka? Másnál is jelentkezik esetleg jelminőségben ez a jelentős eltérés csatornánként? Elállítódhatott a fej? Jelentsem hibára? Köszönöm előre is a tanácsokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nevada Posztolva: 2016. június 7. Megosztás Posztolva: 2016. június 7. Sztornózom a kérdéseimet. Ma estére helyreállt minden csatornán a jelminőség. Talán egy be nem jelentett karbantartás vagy meghibásodás okozhatta a korábbi jelminőség csökkenést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6509 Posztolva: 2016. július 13. Megosztás Posztolva: 2016. július 13. Egyik napról a másikra nem jött be az adás, helyette "Helyezze be a kártyát!" felirat fogad. Intek s50cx beltéri egységről lenne szó, fogalmam sincs milyen kártyát helyezzek be, hiszen ez egy zárt box. Előre is köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. július 13. Megosztás Posztolva: 2016. július 13. Erre a Sat TV-s tipusra gondolsz? Nekem volt ilyen. A jobboldali része lenyitható volt, ott volt a kártyahely és csatornaváltó, hangerő gomb is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.