Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 5. Megosztás Posztolva: 2014. december 5. Holnap lessze kiadva új ÁSZF vagy közölneke valamit az új mini csomagokról vagy mindenki halgat Január 6.ig ?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 a_scourgeofgod Posztolva: 2014. december 5. Megosztás Posztolva: 2014. december 5. Miért kellene kiadni új ÁSZF-t? :)A pozitív változásokat nem kell az indulás előtt 30 nappal bejelenteni, rá ér utólag is, erre volt már példa elég sokszor. De miért várjátok annyira? Nagy durranásra nem kell számítani baromi egyszerű neveket találtak ki nekik a marketingesek. :D A név érdekel a legkevésbe, leginkább a csomagok összetétele és ára, én is szeretnék rá előre felkészülni, mit kell lenyomni a család torkán, hogy esetleg mely csatornáknak mondhatnak búcsút a változások következményeként... Engem személy szerint annyira nem érint, mivel nem nagyon nézek tévét, és van hozzáférésem másik két szolgáltató kínálatához is, de a családi tv-n csak T sat van... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 5. Megosztás Posztolva: 2014. december 5. @gojko, Vágom én mire gondolsz :) de pont azért futurisztikus, mert nem megy úgy ahogy szeretnéd... A szolgáltatónak nem feltétlenül az az érdeke, amit Te szeretnél sajnos... Viszont ezt a belső hálón való megosztást ki tudod vitelezni, de ki kell hagyd a tv műsoros témát (kivéve, ha be tudod szeretni egyéb forrásból, de ott meg megint lehetnek korlátok). (iptv-n megy ez a képeket zenéket megosztom játék a Te eszközeidről, de az is korlátozottan, nem feltétlen úgy, ahogy Te szeretnéd) Lehet "korlátozott" képességgekkel bír, ettől függetlenül, maga a EC2218SS kütyü még a jobb Sat boxok közül való, ha végignézed, milyen kütyük futnak a szolgáltatói piacon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JamesWagner Posztolva: 2014. december 5. Megosztás Posztolva: 2014. december 5. Öröm és boldogság, ma felszerelték nálam az interaktív SAT TV szolgáltatást, de.... Sajnos fél nap elteltével az egyik boxon (Huawei EC2208S) egy parabola antenna kis piros X-el áthúzva jelent meg! A menübe belátogatva a jelszint: 0% Jel/Zaj viszony: 80% A többi 2 boxon a jelszint 60% körüli, a jel/zaj viszony szintén 80% A kollégák a megbeszélt 14:00 helyett 16:00-ra értek ki. Gyorsan feldobták a boxokat, és már ott sem voltak. Még nem jelentettem be hibára, mert este van... kérdésem, hogy nem kellett volna mondjuk megmérniük a parabolámat? Már 5 éve fent van a fejegység is, senki sem nyúlt hozzá. Leellenőriztem a koax kábelt, a boxot is ujraindítottam, de ezek nem oldották meg a bajt. Tippetek van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JamesWagner Posztolva: 2014. december 6. Megosztás Posztolva: 2014. december 6. Köszönöm a segítő választ!!! A Boxot tegnap este már nem volt lelkierőm cserélgetni. Ma viszont megtettem. Kiderült, hogy a box behalt. Már be sem bootol mindig... élt 2 órát nálam :D Ennyit ezekről az eszközökről! Bejelentettem hibára, 72 órán belül cserélik :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gojko Posztolva: 2014. december 6. Megosztás Posztolva: 2014. december 6. A szolgáltatónak nem feltétlenül az az érdeke, amit Te szeretnél sajnos...Csak ismételni tudlak: sajnos... Viszont ezt a belső hálón való megosztást ki tudod vitelezni, [...]Na mondjuk ez is érdekes... Pár napja próbáltam és elérhetők voltak a STB-n a PC-m megosztott mappái. Most meg nem. Ennek mi lehet az oka? Van valami ötlet?(Az ASUS médialejátszómon továbra is láthatók a megosztott mappák, ill. a set-top box HDD tartalmát is látom PC-ről.) Mindenesetre, amikor próbáltam a PC-n lévő médiák lejátszását (nem teszteltem mindenféle fájltípussal), működött. Képek, zene: OK. Viszont a videóknál a feliratozás borzalmas: nem kezeli az ékezetes karaktereket és nem állítható a méret és a szín. Lehet "korlátozott" képességgekkel bír, ettől függetlenül, maga a EC2218SS kütyü még a jobb Sat boxok közül való, [...]Egyetértek, de egy jobb szoftverrel még többet ki lehetne hozni belőle.Egyébként, ha jelenik meg hozzá hibajavítás, milyen módon frissül a szoftvere? Automatikusan (pl. hálózaton keresztül), vagy sehogy (csak szervizbern)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 6. Megosztás Posztolva: 2014. december 6. Automatikusan megkapod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tope Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Szép napot! Van most egy Családi csomagom + 2 db beltérivel (3 vételi hely). Szeretnék egy Családi HD csomagot az egyik helyre, ennek mi a megrendelési menete, illetve mennyibe kerülne plusz költségként ?(2 éves hűségem van TRIÓ csomagban TV+NET+Telefon). UI: Jól gondolom, hogy max 300 Ft ? UI2: Valahol fel van már téve a 2015-re vonatkozó csatornalista ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 a_scourgeofgod Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Szép napot! Van most egy Családi csomagom + 2 db beltérivel (3 vételi hely). Szeretnék egy Családi HD csomagot az egyik helyre, ennek mi a megrendelési menete, illetve mennyibe kerülne plusz költségként ?(2 éves hűségem van TRIÓ csomagban TV+NET+Telefon). UI: Jól gondolom, hogy max 300 Ft ? UI2: Valahol fel van már téve a 2015-re vonatkozó csatornalista ?Olyan nincs, hogy az egyik helyre, mindhárom végponton elérhetővé válik az új csomag... TRIÓ csomag meg egy másik szolgáltatónál van... ;) A TV hűségideje meg újraindul... Legegyszerűbb lenne az egészek nekifutni a netes felületen, már ha működne normálisan... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Szép napot! Van most egy Családi csomagom + 2 db beltérivel (3 vételi hely). Szeretnék egy Családi HD csomagot az egyik helyre, ennek mi a megrendelési menete, illetve mennyibe kerülne plusz költségként ?(2 éves hűségem van TRIÓ csomagban TV+NET+Telefon). UI: Jól gondolom, hogy max 300 Ft ? UI2: Valahol fel van már téve a 2015-re vonatkozó csatornalista ?Mint írták mind a 3 stb-n elérhető lesz. Megrendelni ha nem aakarsz járálni 1412.Két eset lehet: - HD-s az összes stb-d akkor igényt felvesz rögzít és max 24 órán belül nézed (ez általában 15 perc) - SD-s stb-d van (ha csak 1 a 3-ból) akkor igényt felvesz, rögzít, stb cserét rendszerekben elrendeli, vagy azonnal ad időpontott, vagy telon hívnak, szerelő megbeszélt időben megy, stb-t cserél és te nézed a HD csatikat. (1-5 nap) Igen kb: 300.-FtA Januártől érvényes ÁSZF-ben benne van. Ja és ha véletlenül interaktív sat lesz az ne zavarjon mert egy az ára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Elfogadom, hogy nem lehet sorszám szerinti egyéni listát készíteni. Biztos megvan a maga oka, hogy ez miért van így.Viszont legalábbis nekem jobb lenne ha a HD csatornák nem így viszafelé lennének henem mondjuk 200-tól sorba.pl: 1-> RTL 201-> RTLHD 2->TV2 202->TV2HD . . . . 46->Sport1 246->Sport1HD 47->Eurospor 247->EurosportHD Így számomra egyszerübb lenne mert ha megjegyzem azt a sorszámot amit nézni szoktam akkor ha tudom, hogy van HD-ban akkor csak a kettest kellene pluszban elé tenni. Ebben az esetben a 2-es "egyenértékü lenne" a HD-val. Ti mit gondoltok? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Nekem jobb így mert benyomom az 1-es gombot a le nyíl a HD a fel nyíl az SD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. De pl a legjobb az lenne hogy a HD-soknak kitiltanák azokat az SD csatornákat amiből HD is van és lenne egy olyan funkció a boxokban hogy a nem dekódolható csatornák autómatikus átugrása Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. Nekem jobb így mert benyomom az 1-es gombot a le nyíl a HD a fel nyíl az SDSzerinted, az általam írt megoldás szerint az 1-es gomb benyomása után a le nyíl hatására milyen csatornára kerülnél? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. De pl a legjobb az lenne hogy a HD-soknak kitiltanák azokat az SD csatornákat amiből HD is van és lenne egy olyan funkció a boxokban hogy a nem dekódolható csatornák autómatikus átugrásaEgyedi csatorna listákat az stb-re nem lehet letölteni. Ezt max úgy lehetne, hogy a HD csatornával rendelkezők csak egy bizonyos stb-t kapnának. Így viszont ha valaki utólag rendeli akkor ott stb csere kellene.Ez az esetedben amúgy meg felesleges hiszen te úgy is le és a fel nyilakat használod így számodra tökéletes az egyéni lista alkalmazása (kedvencek). Ezt most is tudják az stb-k. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 a_scourgeofgod Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. A Conax efiinfóknál mi a "Zone 8"? Az összes többi megkapta a decemberi frissítést, csak ez nem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. Valószínűleg az EurosportHD-ra ha konkrétan azt a listát veszem.Nekem jobb hogy így tükrözve visszafele megy és az 1 es sima RTL klubb után a le gombal az RTL klubb HD-re ugrik, aztán a TV2 HD és a többi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. Nem egyéni listára gondoltam. Ugyan arra a listára mint a sima SD-seknek van csak a sima SD csatornák, amiből van HD változat letiltásra kerülne (hozzáférés megtagadva felirattal) pl mint nálam a HBO-nál, amire nem fizetek elő. Itt jönne a képbe a lekódolt csatornák átugrása funkció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 a_scourgeofgod Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Nem egyéni listára gondoltam. Ugyan arra a listára mint a sima SD-seknek van csak a sima SD csatornák, amiből van HD változat letiltásra kerülne (hozzáférés megtagadva felirattal) pl mint nálam a HBO-nál, amire nem fizetek elő. Itt jönne a képbe a lekódolt csatornák átugrása funkció.Baromi egyszerű, ezekre a csatornákra kapcsold be a gyerekzárat.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Vagy csatorna átugrás is jó megoldás lehet bááár nem tudom hogy ezt tudjá e a sat tv boxok iptv és digitális ktv tudja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Vagy csatorna átugrás is jó megoldás lehet bááár nem tudom hogy ezt tudjá e a sat tv boxok iptv és digitális ktv tudja.IPTV esetében az egyéni lista készítése miatt van erre mód. Sajnos sat esetében csak a sorrendet tudod megváltoztatni, de maga a csatorna szám az ugyan az marad. Annak megoldást eredményez aki csak a csatornaléptetővel vált. Ha satnál is lehetne sorszám változással egyéni listát csinálni nem lenne semmi probléma. Mint írtam ennek hiányát elfogadom, de a HD-k elérése miatt jó lenne pl: egy "2"-es eltéréssel az sd és az azonos HD. Ez a visszafelé sorrend az új médiatörvény hatályba lépésekor ráadásul már nem megvalósítható lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tope Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Köszönöm mindenkinek.Közben Hétfőn még voltam a T-Pontban (vagy minek nevezik) is, és rákérdeztem. Mivelhogy nem az én nevemen van így nem bírtam személyesen elintézni (meghatalmazás kellett volna), de megpróbálom vagy telefonon, vagy akinek a nevén van intézi személyesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 11. Megosztás Posztolva: 2014. december 11. Sagem PVR boxom van , azon a kedvenc lista olyan , hogy azt a csatornát arra a számra rakom amelyikre akarom . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kisapa Posztolva: 2014. december 13. Megosztás Posztolva: 2014. december 13. Sziasztok! Van egy SAT tv előfizetésem kettő EC2208S típusú beltérivel. A problémám az,hogy a távkapcsoló bizonyos gombjai már alig működnek. Az elemeket természetesen kicseréltem. Ha bejelentem hibára kicserélik? Megjegyzem még csak egy éve használom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 13. Megosztás Posztolva: 2014. december 13. Igen kicseréleik ki megy egy szerelő és ad egy másikat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.