Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 25. Megosztás Posztolva: 2015. január 25. Nála már van hgw oda lett / lesz bekötve a box, de ez nem mindenkinél van hogy jaaj van még szabad x portom ahova köthetem a boxokat. Az a bizonyos új kábel nekem kicsit fura, soha nem halottam még ilyet mindig csak boxot utp vel beköt majd beregisztrál azt kész van. Azt tudom náa el képzelni a leírtakból hogy a Telekom valamiért akar még egy vonalat adni neki ha így van én nem ellenezném csinálják csak nyugodtan legalább akkor net sebessége meg marad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. január 25. Megosztás Posztolva: 2015. január 25. Hát ha csak ere vagy iptvre kapnék én is egy ingyen külön vonalat akkor biztos elfogadnám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 25. Megosztás Posztolva: 2015. január 25. Ritka is a külön vonal osztogatás mert drága dolgog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gend Posztolva: 2015. január 25. Megosztás Posztolva: 2015. január 25. Igen jeleztem, illetve kérdeztem is, hogy nem elég ha csatlakoztatom a HGW-ből az internetet, erre volt a válasz az „új kábel behúzás”. De nekem már a telefonáláskor is az volt az érzésem, hogy a kiscsajnak az ügyfélszolgálaton fogalma nem volt, hogy miről is beszél, csak bediktálta nekem az elé rakott szöveget! Már csak azért is furcsa a történet, mert az első telefonálásom alkalmával - ami a beltéri csere után egy órával történt – egy szót nem szóltak új kábelről, vagy bármilyen más beállítás hiányáról! Akkor csak annyit mondtak, hogy még biztos nem aktiválták, de minden bizonnyal hamarosan megtörténik. Ezután meg is kaptam az aktiválásról az sms-t, de ettől csak a HD csatornák lettek elérhetőek, ha csatlakoztattam az utp kábelt pin kódot kért.Próbálkozom még, hátha kapcsolnak valakit aki érti is, hogy miről van szó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 25. Megosztás Posztolva: 2015. január 25. Mi lett a műholdas cuccal nem jön be semmi csatorna azt írja nincs bejövő jel pedig az 88% ennyit jelent ha esik a hó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 winer Posztolva: 2015. január 25. Megosztás Posztolva: 2015. január 25. Elvileg ha a központ átállít interaktív sat-ra, akkor csak annyi teendő, hogy a router-ből tolsz egy utp-t a box-nak, újraindítot, pin 1234, és működik is a sztori. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 winer Posztolva: 2015. január 25. Megosztás Posztolva: 2015. január 25. Sziasztok! A következő problémám van, hátha valaki már találkozott vele. Interaktív Sat előfizetés, 3 Hülyewej box amiből az egyik PWR-es. Hálózatba kötve ahogy kell, minden tökéletes, majd az egyik box kuka lett, csrélték egy Kaonmedia CO1000-re. itt kezdődnek a gondjaim.Az USB-n eddig használt 32 GB-os pendrive-t nem hajlandó megformázni, korábban a Huawei simán kezelte, ment rajta a timeshift és a felvétel is.Ezen kívül a Huawei látta a PWR-es boxon felvett műsorokat, a Kaon nem.Találkozott már valaki hasonlóval? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Peabody Posztolva: 2015. január 26. Megosztás Posztolva: 2015. január 26. Szia Winer, Az én tapasztalatom szerint az is egy csoda, hogy eddig tudtad használni a pendrivot... mert elvileg sem másolni, sem áthelyezni nem tudnád a STB-ról a merevlemezre rögzített műsorokat.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gend Posztolva: 2015. január 26. Megosztás Posztolva: 2015. január 26. Ismét telefonáltam…, úgy tűnik hiába erőlködöm ezen, szerelő nélkül nem fogják aktiválni! Ami most már rohadtúl bosszant, hogy ismét megkaptam az „új kábel behúzása” kifogást, hiába mondom, hogy van HGW, meg kábelem is, és bedugni sem okoz gondot! Mindig oda lyukadunk ki, hogy kell a szerelő, de a kérdésemre, hogy minek, arra mindig kitérő választ kapok. Ez most tényleg akkora nagy titok, hogy mit állít be a szerelő?! Vagy csak arról van szó, hogy ez a bevett gyakorlat, és még ha megoldható is lenne akkor sem térnek el az eljárástól. Őszintén szólva nem is igazán érdekel, illetve nincs is igazán szükségem arra, hogy interaktív legyen a SAT TV-m, de már úgy vagyok vele mint kutya a gumicsonttal, addig húzkodták előttem míg ráharaptam és már akkor is kell ha lényegében nem ér semmit! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. január 26. Megosztás Posztolva: 2015. január 26. Van pedig rajta valami multi room funkció, de az lehet nem az amit te mondasz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 winer Posztolva: 2015. január 26. Megosztás Posztolva: 2015. január 26. Hali,Az érdekes az, h nálam a hülyewei box latjs a pwr-es szintén huawei-t, ill a felvételeit és le id tudom játszani. Ellenben a harmadik box amit kaonra cseréltek semmit nem lát ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 winer Posztolva: 2015. január 26. Megosztás Posztolva: 2015. január 26. Hagyd h menjen a szerelő. Nekem az a tapasztalatom h rendesek, rtelmesek. Ráadásul van közvetlen kontaktjuk a központhoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. Ja ha ki akarnak menni megint ö dolguk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. Mi lett a műholdas cuccal nem jön be semmi csatorna azt írja nincs bejövő jel pedig az 88% ennyit jelent ha esik a hó?Takarítsd le a fejről a havat.Sajnos ehez fel kell menned a padlásra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. hát én fel nem mászok majd leolvad és kész addig nem nézem! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. hát én fel nem mászok majd leolvad és kész addig nem nézem!Te tudod, de akkor ne írj ide hogy elment a jel ,ert te is tudod mi a megoldás rá, és ennek ellenére nem teszel érte semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Boomer Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. hát én fel nem mászok majd leolvad és kész addig nem nézem!Te tudod, de akkor ne írj ide hogy elment a jel ,ert te is tudod mi a megoldás rá, és ennek ellenére nem teszel érte semmit. Igen, számít az időjárás, lentebb/korábban már ment róla egy kis eszmecsere.Egyébként tényleg magad is letakaríthatod, de ha nekiállsz, nagyon vigyázz, hogy ne légy "lendületes" és ne állítsd el a fejet, vagy magát a tányért, nehogy aztán azért ne legyen vételed.Hideg időt mondanak erre a hétre, szóval nem biztos, hogy hamar olvad majd :) (ha már elolvadt és tudod nézni, akkor reméljük minden ok:)) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. értem a csíziót és hogy a sugárzás hogyan megy és TP-k hogyan funkcionálnak, szóval nyugodtan hidd el, hogy le lehet a jelet rontaniamit tapasztaltam az nem ennél a szolgáltatónál volrt (és már évekkel ezelőtt azóta nem sakkoznak ilyennel) fogalmazzátok meg úgy, hopgy az időjárás a vételt befolyásolja és akkor tisztább lesz a mondanivaló...a "minőség" valóban kvázi állandó köszönhetően hogy a jel számpkból áll össze (bár láttam mér olyat máshol, hogy direkt lerontott jellel több adót toltak ugyanazon a frekvencián, de ez lényegtelen, csak gondoltam megosztom :)), sok szakportál is beviszi az olvasókat az erdőbe, illetve félreérthetően fogalmaznakPontosabban az extrém időjárási helyzetek valóban befolyásolhatják a stabilitást....Direkt "lerontott " jel nincs.Van olyan hogy egy TP több adót is adnak, DE dinamikus sávszélességet használa a Telekom tehát ahova több sávszélesség kel(több mozgás, nagyobb felbontás stb) akkor oda írányít több sávszélességet.Tehát ha az egyik csatornán mondjuk megy egy monoszkóp, a másikon pedíg klippek akkor értelem szerűen a klippekhez irányítt több sávszélességet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. A facebookos T oldalon olvasható egy hsz miszerint ha fizet érte, akkor mennie kell akkor is ha lepotyognak a műholdak, nem az ő dolga azzal törődni hogy miért nem megy. :D Lusta kimenni söpörni de a szolgáltatót at tudja szidni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. Én azért csekoltatnám a tányér beálításait hogy minden okés e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 leventebalog Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. winer írta:nálam a hülyewei box latja a pwr-es szintén huawei-t, ill a felvételeit és le is tudom játszani Na és ezt hogy hoztad össze?Laírhatnád, mert erre eddig semmilyen lehetőséget nem találtam. Bár épp arra várok, hogy lecseréljék a Huawei beltérimet egy Kaon-ra, mert a Huawei csak akkor vesz fel, ha éppen olyan kedve van ... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. "Az érdekes az, h nálam a hülyewei box latjs a pwr-es szintén huawei-t, ill a felvételeit és le id tudom játszani. Ellenben a harmadik box amit kaonra cseréltek semmit nem lát"Ez csak akkor mukodik, ha azonos tipusuak. Tehat mind kaon vagy mind huawei. Nem szabad keverni oket, mert az eredmenye az amit irtal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. zoloka1984 eseteben tudni kell, hogy a szolgaltatoi antennatra forgatott epitett. O igy is elvarja, hogy a szolgaltato allitsa be neki ha gondja van vele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. És lás csodát müködik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 leventebalog Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. Nekem mindkettő Huawei, mégsem látják egymást :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.