Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @csikibandita Hmm. Ez érddekelne, ezt hol mondták neked? Kaptál is eszközt hozzá? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Anonymus! Ha a kérdés hozzám szól, akkor csak annyi, hogy évek óta könyörögtem (meg még sokan mások) a Telekomnak, hogy a műholdas vételnél lehessen ki iktatni a SetTopBox-ot, akinek beépített beltéris tv-je van, úgy is nézhesse az adást. A kifogás az volt, hogy nem lehet, mert párosítva van a SetTopBox a kártyával. Na, most ez végre működik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Btz! Nem kaptam hozzá semmit, csak kipróbáltam és működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @csikibandita Saját CA modulba áttraktad a kártyát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) 3 perce, csikibandita írta: Anonymus! Ha a kérdés hozzám szól, akkor csak annyi, hogy évek óta könyörögtem (meg még sokan mások) a Telekomnak, hogy a műholdas vételnél lehessen ki iktatni a SetTopBox-ot, akinek beépített beltéris tv-je van, úgy is nézhesse az adást. A kifogás az volt, hogy nem lehet, mert párosítva van a SetTopBox a kártyával. Na, most ez végre működik! Értelem szerűen neked szól a kérdés. Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) Épp most, btz írta: Btz! Igen! Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: csikibandita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @csikibandita Hosszab távon működik már ez így neked? De hivatalosan T-s megerősítette, hogy eltörölték a párosítást? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Épp most, btz írta: @csikibandita Hosszab távon működik már ez így neked? De hivatalosan T-s megerősítette, hogy eltörölték a párosítást? Konkrétan ez ki volt próbálva és nem ment az a érdekes a történetbe. Kíváncsi vagyok hogy titokban alkotott e valamit a T az elmúlt napokban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Kb 1 hete vettem észre, azóta így nézem az adásokat. Lehet, hogy még csak teszt üzemben van és azért nincs nagy dobra verve. Vannak még apróbb hibák, pl: a műsorújság nem tölt be rendesen, csak akkor ha egy bizonyos csatornára váltok (viasat6) de ez lehet Tv függő is. A csatornákkal nincs gond, sőt jön a többi ingyen fogható ukrán, francia adó is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. 6 perce, csikibandita írta: Kb 1 hete vettem észre, azóta így nézem az adásokat. Lehet, hogy még csak teszt üzemben van és azért nincs nagy dobra verve. Vannak még apróbb hibák, pl: a műsorújság nem tölt be rendesen, csak akkor ha egy bizonyos csatornára váltok (viasat6) de ez lehet Tv függő is. A csatornákkal nincs gond, sőt jön a többi ingyen fogható ukrán, francia adó is. Üdv! Egy videónak örülnék! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Miért nem próbálod ki? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Épp most, ApaFia írta: Üdv! Egy videónak örülnék! Nem fogsz kapni Én képet kértem de látod, így szerintem ejthető a téma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @anonymus Már rég nem próbálkoztam modullal, de pár éve nekem ment egy darabig, aztán lehalt, ugyan ez volt, ha két box között kicseréltem a kártyákat, elment ideig óráig, aztán jogosultsági hibát írt ki. Lehet, hogy nála is ez a jelenség van. Jó, régen vo!tak furcsa dolgok is, hogy néha bejöttek olyan csatornák is pár percre, amire nem volt előfizetve, aztán kb 2-3 perc után kimerevedett a kép, aztán elkapcsoltam,majd visaza, aztán újból lehetett nézni (2012 körül voltak ilyenek) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Épp most, csikibandita írta: Miért nem próbálod ki? Azért barátom,mert nekem iptv van,de volt sat-om,de addig kétségeim vannak ,ha nem bizonyítod.Kép, videó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Jelenleg CA modulom nincs, de két box között majd kipróbálom a kártya cserét. Ha feloldották az összerendelést, akkor elvileg menni fognak a boxok hosszabbtávon is. De ez már csak holnap lesz esedékes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Jól látod tegyük fel ha nincs össze rendelve már akkor másik boxal is megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Úgy gondoljátok, hogy kitaláltam az egészet? Én már évek óta várom ezt, most végre működik. Megosztom veletek az örömöm - hogy ti is és mások használják, mert gondoltam, hogy még sokan nem tudják - és azt hiszitek, hogy át akarlak verni? Itt a video: http://ddlp7.data.hu/get/ad8f2a87a302e6f3166e4c5a96b85da391ee364e45051c8207a02dd16463e298/9726723/muhold.mkv képek: Remélem kielégítő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Ez igen. Nem akarok akadékoskodni de a műhold paramétereit nem láttam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @ApaFia Egyik satos oldalon ilyen beállítási lehetőséget találtam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) Zoli, nem erre gondoltam,hanem a tv szeretném látni a tp-ket. Én még magentás T is jó lenne a képpen látni. Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. május 17. @ApaFia Hát igen a képekből és videóból nem derül ki hogy ez Telekom Sat tv lenne! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) 15 órája, btz írta: Jelenleg CA modulom nincs, de két box között majd kipróbálom a kártya cserét. Ha feloldották az összerendelést, akkor elvileg menni fognak a boxok hosszabbtávon is. De ez már csak holnap lesz esedékes. Teszteltem. NEM működik. Kicseréletem a kártyákat, áramtalanítottam is a boxokat utána, de semmi, még hibaüzenet sincs, csak fekete képernyő. Teszt csatorna bejön cserélt kártyákkal is. Szerkesztve ekkor: 2016. május 17. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. 8 órája, Roli82 írta: @ApaFia Hát igen a képekből és videóból nem derül ki hogy ez Telekom Sat tv lenne! A 2. képen lehet látni,"csatorna lista összes". Valószínű lekereste a thor-rol,amosr-ol a tp-ket. A Lifenetwork lettem volna kíváncsi mert a 3 betűs szolgáltatónál nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. A csatorna listában ott van a Lifenetwork is, csak nézd meg jobban. Tényleg azt gondoljátok, hogy Telekom fórumba jövök ***** vagy más szolgáltató adásaival? Két box között a csere nem működik, ma próbáltam én is. 3 box van itthon, de a másik boxnak a kártyájával is tudom nézni az adást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) 5 perce, csikibandita írta: A csatorna listában ott van a Lifenetwork is, csak nézd meg jobban. Tényleg azt gondoljátok, hogy Telekom fórumba jövök ***** vagy más szolgáltató adásaival? Két box között a csere nem működik, ma próbáltam én is. 3 box van itthon, de a másik boxnak a kártyájával is tudom nézni az adást. Látom hogy a listába van a Lifenetwork,de a videón nem szerepel,és igen el tudom képzelni,hogy ide jössz. Én most is kétségesnek tartom,hogy Telekom CA +kártyával lehet sat tv-t nézni. Szerkesztve ekkor: 2016. május 17. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.