Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 14. Megosztás Posztolva: 2016. december 14. háát eddig tartott szerintem ez csak hétvégén volt mert tegnap este már semmi nem volt belőlük biztos 7végére szólt, de hol találok infót hogy mikor lesz valami jo csatornakiosztás az ünnepekkor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. december 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 14. @Lacikaaa Hétvégén volt egy kis gubanc, nagy valószínűséggel amiatt mehettek nálad olyan csatornák amire nem volt előfizetésed! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 14. Megosztás Posztolva: 2016. december 14. 5 órája, Lacikaaa írta: ...... de hol találok infót hogy mikor lesz valami jo csatornakiosztás az ünnepekkor? En ilyeneket most mar nem ugen varok, hiszen a szuper csaladiHD csomaggal szinte minden csatorna elerheto. A csaladi es a csaladiHD csomagok arai pedig szinte a szuper csomag araval egyenlo. Ebbol meg az jon le, hogy a Telekomnak a feljebb valtas reklamja akar koltsegesebb is lehet a remelt beveteltol. Most mar az efik gondoljak ugy, hogy reklam nelkul valtdanak. CsaladiHD es a Szuper csaladiHD ara kozott a kulonbsag elenyeszo, januartol meg megkissebb szinte egyforma lesz. Akinek meg van net is mellette az januartol eszre sem venne a csomagvaltas dijat, hiszen a net afaja meg lejjebb megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 14. Megosztás Posztolva: 2016. december 14. értelek én na hát majd meglátjuk igazábol nem nagyon érdekel aHD izé se mert alig nézek tvt, én inkább a zenefüggő kategória vagyok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. december 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 15. (szerkesztve) " Csatornakiosztás-változás Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a médiaszolgáltatókkal kötött szerződés alapján illetve az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárta miatt 2017. január 3-ától megváltozik tv-szolgáltatásaink csatornakiosztása . Az új programkínálatot 2016. január 3-ától biztosítjuk, melyet követően a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek. Fontos, hogy a Sat TV / Interaktív SAT TV szolgáltatás esetén a csatornakiosztás változás miatt 2017.01.03. 00:00-08:00 között szolgáltatás kiesés lehetséges. Kérjük, ebben az időszakban ne indítsa újra set top box-ot (beltéri vevőegységet). Amennyiben 8 óra után sem áll helyre a szolgáltatás az újraindítás elvégezhető. A főbb változások az alábbiak: Sat TV, Interaktív Sat TV: a Családi, csomagból az Alap csomagba kerül át a Sport 1. a Családi Családi+HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a Fix.tv, a Fit HD (SD), a Hatoscsatorna, a Bónum, a SportM, a Humor+, a Spíler TV és a CHILI a Családi+HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY HD, Duna World HD, az ATV HD és a Travel HD, kikerül a National Geographic Channel HD és a National Geographic Wild HD. a Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a VH 1, a Filmbox, a FEM3, a Zenebutik, az Izaura TV és a KIWI, kikerül az MTV Hits és a Filmbox Prémium Szuper Családi HD csomagból a Családi csomagba kerül át a Travel. A Nagyvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a FEM3, a Zenebutik és a VH 1, kikerül a Viasat Nature/History HD, az MTV Hits, a Travel és a SkyNews. a Filmvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, a KIWI és az Izaura, kikerül a Baby TV és a Filmbox Prémium a Globe kiegészítő minicsomagból kikerül a Viasat Nature/History HD a Kids kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül KIWI, kikerül a Baby TV a Speak! kiegészítő minicsomagból kikerül a SkyNews Amennyiben bármilyen hibát észlelnek, kérjük, indítsák újra vevőegységeiket, melynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek.Továbbá szeretnénk tájékoztatni, hogy a változás következtében elektronikus műsorújságunk csatornakiosztása is megváltozik, illetve sajnos „kedvenc csatornáinak” listája is törlődik, így azokat újra be kell állítania. Ezt pár gombnyomással megteheti távirányítója segítségével, melyhez részletes leírást a szolgáltatáshoz kapott használati útmutatójában talál. A kellemetlenségekért elnézést kérünk és köszönjük megértésüket! " Forrás Szerkesztve ekkor: 2016. december 15. Szerkesztő: Roli82 pontosítás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Huu Köszönöm szépen @Roli82 ugy látom a sima családi csomagomba lesz egy pár uj csatorna hajrá telekom már csak a kéne kérni hogy az ilyan *****ségeket mint XFaktor meg mittudomén vegyék ki , tegyenek akkoorra müsorszünetet csak sajnos ez lehetetlen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. december 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 15. 2016. december 16-án 01:00 és 06:00 között karbantartási munkálatok miatt SAT TV és Interaktív SAT TV-n rövid idejű szolgáltatás kiesése várható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Sziasztok! Érdeklődnék! A hang minőségi problémáim vannak. Sat TV +Hd csatorna előfizetésem van.A csatornák hang ereje zavaró számomra. Vannak miket alig lehet hallani.Csatorna váltásoknál egy két adó nagyon halk ,ha ráhangosítok akkor a másik csatornán lesz zavaró a hangerő.Érdeklődnék máshol is fordul elő ez a probléma? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Üdv! Nekem is Sat van HD-vel, de nem tapasztalok ehhez hasonlót. Nincs bekapcsolva valami térhangzás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Háát ez nem lényeg mert olyankor még alszol 7re meg megyek melózni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
6 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 16. Megosztás Posztolva: 2016. december 16. 11426/H/30000 uj TP teszt csati Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2016. december 16. Megosztás Posztolva: 2016. december 16. 1 órája, Attila70 írta: 11426/H/30000 uj TP teszt csati Valami készül a Telekom boszorkánykonyhájába! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. december 17. Megosztás Posztolva: 2016. december 17. @Attila70 Ezt csak box nélkül lehet behozni DVB-S2 tuneres TV-vel? Mi megy rajta? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 17. Megosztás Posztolva: 2016. december 17. (szerkesztve) 10 órája, btz írta: @Attila70 Ezt csak box nélkül lehet behozni DVB-S2 tuneres TV-vel? Mi megy rajta? Azzal is be lehet hizni, meg persze ha boxhoz kotod akkor azzal is. ? Musor a 2 teszt csatin lenyegeben nincs a 199-es csatit ismetlik. ? Szerkesztve ekkor: 2016. december 17. Szerkesztő: Attila70 i -> o csere Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. Kódolatlan csatornák nem lesznek karácsonyra vagy a 2 ünnep közt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. Max Hbo de azt meg nem a Telekom dönti el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. hát szokott lenni, megnyitják a filmvilágot,vagy a zene csatornák a mesék a Boomerang meg mittudomén mik.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. De már nincsenek mini csomagok egy nagy csomagba gyúrtak össze mindent. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. akkor azt mitbánom én igazábol most sincs bekapcsolva a tv , tele van szarságokkal, x faktortol kezdve a mittudom én mik, egyedül az éjjel nappal meg a barátok amit megnézek meg a dr. csont ha épp el nem alszok rajta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. De azokat meg minek ha meg nézheted a csatorna weblapján is ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. reklám nélkül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 24. Megosztás Posztolva: 2016. december 24. Üdv! A se top-boksz HDMI -vel a van kapcsolva a tv-hez. Csináltam már gyári beállítás vissza funkciót is nála . A tévé saját hangszórójáról működik normál beállításon .Ki van rajta mindenféle hangzás kapcsolva.Persze próbáltam már különböző funkciókkal beállítani de így sem tökéletes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. december 24. Megosztás Posztolva: 2016. december 24. Szia! Nálam IPTV van ugyan, de lehet hogy van azért hasonlóság. Én egy minihifivel működtetem a hangot, nem egyértelmű hogy nálad miként van, de írtad hogy a tévé hangszóróján jó. Én a beltéri egységben (menüből) a Térhangzás nevű beállítást használom, mert szerintem jobb a hangzása. A beltéri hangerejét a maximumra állítottam, ez nálam a 25-ös szint. A hangerőt pedig a minihifin szabályozom, szükség szerint. A beltéri és a tévé nálam is HDMI-vel van összekötve. Megjegyzem a tévéken szokott lenni valamilyen hangerő kiegyenlítés funkció, ez a saját hangszóróival működik is, de kimenet esetén nem. Én azt figyeltem meg, hogy a HD csatornák más hangrendszerrel jönnek, mint az SD-k. Talán emiatt van hogy a HD csatornák hangerejét a beltéri saját szabályozójával nem lehet változtatni, azaz a 0 esetén nem szól, 1-től felfelé pedig teljes hangerővel. Az SD csatornák esetén viszont hatékony a szabályozás, így például közepesre vett hangerőn ugyanolyan eltérő lesz a hangerő a váltásnál, mint nálad. Tehát csak akkor fog minden fajta csatorna kb. azonos hangerővel szólni, ha feltekerem a 25-ig.. A Telekom szerint ez így jó, szerintem nem, de ehhez én kicsi vagyok . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. Ekkor: 2016. 12. 24. at 11:54, OldMike írta: Szia! Nálam IPTV van ugyan, de lehet hogy van azért hasonlóság. Én egy minihifivel működtetem a hangot, nem egyértelmű hogy nálad miként van, de írtad hogy a tévé hangszóróján jó. Én a beltéri egységben (menüből) a Térhangzás nevű beállítást használom, mert szerintem jobb a hangzása. A beltéri hangerejét a maximumra állítottam, ez nálam a 25-ös szint. A hangerőt pedig a minihifin szabályozom, szükség szerint. A beltéri és a tévé nálam is HDMI-vel van összekötve. Megjegyzem a tévéken szokott lenni valamilyen hangerő kiegyenlítés funkció, ez a saját hangszóróival működik is, de kimenet esetén nem. Én azt figyeltem meg, hogy a HD csatornák más hangrendszerrel jönnek, mint az SD-k. Talán emiatt van hogy a HD csatornák hangerejét a beltéri saját szabályozójával nem lehet változtatni, azaz a 0 esetén nem szól, 1-től felfelé pedig teljes hangerővel. Az SD csatornák esetén viszont hatékony a szabályozás, így például közepesre vett hangerőn ugyanolyan eltérő lesz a hangerő a váltásnál, mint nálad. Tehát csak akkor fog minden fajta csatorna kb. azonos hangerővel szólni, ha feltekerem a 25-ig.. A Telekom szerint ez így jó, szerintem nem, de ehhez én kicsi vagyok . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. szia! Nálam a szabályzókkal semmi gond.Mindegyikkel tudok rendesen szabályozni.De pl Hd csatarónák közt i váltásnál lényeges hangerő különbségek vannak.A beltéri egység saját érzékelt beállításán megy .A tv úgyszintén itt plusz kikapcsoltam a különböző extra funkciókat.De ha vissza kapcsolom . Akkor is fennállnak a hangerő különbségek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.