Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zygy Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. (szerkesztve) Lacikaaa@ Minden ilyen előtét-kütyün, legyen az set-tp box, média player, vagy bárakármi, kell legyen olyan menü-beállítás, hogy milyen felbontású (képarány, képformátum) képjelet adjon ki a megjelenítőnek. Az is tuti, hogy ez Nálad -egy, vagy több paraméterében- nincs összhangban a megjelenítőddel. Tekintettel arra, hogy nem ismerem, sem a beltéri egységedet, sem a tv-det, sem az előfizetésedet (HD, vagy nem), sem azt a körülményt, hogy a HD előfizetés meglétét, beltéri egység firmware szinten a Telekom befolyásolja e, vagy sem, nehéz ennél többet így látatlanban mondani. Saccra, amiket eddig leírtál az 1080i volna a megfelelő kimeneti felbontás. Szerkesztve ekkor: 2017. június 5. Szerkesztő: zygy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. super családi HD sat tv , sagem box a fekete vékony, a tv pedig egy Philips Cineos LCD TV, 37“, Full HD, DVB-T, 16:9, 94 cm, 37PFL963 a kép gyönyörü csak a boxxal van valami.. csak tudnám hogy mi.. 1080i re van állitva én már hibára saccolok.. nem tudom h beszólnék központba mit tudnának kutyulni vele.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zygy Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. Akkor elvben minden gömbölyű. Ha a tv távirányon infót nyomsz, mit mond a tv, milyen felbontás érkezik a HDMI bemenetén? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. Ekkor: 11/30/2014 at 9:59, gojko írta: Sziasztok! SAT TV előfizetésem van, amihez Huawei EC2218SS készüléket kaptam. A készülék belső HDD-re szépen felveszi és le is játsza a felvett műsort. Viszont hiába látom a számítógépemen hálózaton keresztül a felvett műsort (.tts fájl), a Windows Media Player nem hajlandó lejátszani. Milyen lejátszó programmal tudnám megnézni ezeket a fájlokat? Megpróbálhatod vlc playerrel is, de szerintem biztos titkosított a file, úgy nem lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. 13 órája, zygy írta: Akkor elvben minden gömbölyű. Ha a tv távirányon infót nyomsz, mit mond a tv, milyen felbontás érkezik a HDMI bemenetén? hát annyit ir hogy 576p formátum széles képernyő digitális sztereó meg mittudom én mi.. de mondom a képpel a tv nincs baj, itt a boxxal lesz valami. mert akkor a tvn is széthuzná nem? nem csak a menüt meg a csatorna lista meg midnen amit a box távirányitón nyomnék.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zygy Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. 3 perce, Lacikaaa írta: hát annyit ir hogy 576p formátum Na itt van a bibi!!! A beltéri kimenetét vagy TE nem kapcsoltad át 1080i-re, ez esetben user-error, vagy az az átok doboz nem hajlandó ezt végrehajtani, ez esetben dobozhiba. A scartot húzzad ki a beltériből! Hátha az zavarja össze. Ha ez nem oldja meg, akkor próbáljad meg először 720P-re tenni a beltérit, nézzed meg a tv-én, hogy sikerült-e, ha sikerült, akkor a beltérit állítsad 1080i-re! A SCART standart beállítása az SD 576P. Valahol, valamiért a beltéri még ragaszkodik ehhez. Ja... még egy kérdés.. a TV HDMI, vagy SCART bemeneten áll? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. figyelj csak ugy tudom nézni ha a scartot dugom vissza, az igy volt, HDMI kimenet aktiválása : OK , 1080i-t ir vagy valami pan and scan , de álitottam már mindent és ez az állandó ki be dugdosás már az agyamra megy akkor állitottam a beltérin még az RGB-t ycbr re is aakkor sem volt jo.. csak ugye csak ugy tudom álitgatni ha visszadugom scartba.. amki van huzva belőle nincs zavar.. *****om sem tudjaa mostmár télleg.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zygy Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. A TV azt is kiirja neked, hogy az adott műsornak mi a felbontása, tehát, ha éppen egy SD adót nézel, akkor a műsorra persze hogy 576-ot mond, de nem ez a lényeges, hanem, hogy a HDMI bemeneten mi érkezik. Próbáljad úgy, hogy adó ne legyen a beltérin, hanem csak a menű. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. ha nincs a box bekapcs nem is semmit ha bekapcsolom és menüt nyomok a boxra akkor is 576-ot ir ha megy a pl az m4sport akkor is.. egyéb 5let? ne mtudom ha felhivnám a központot mit mondanának.. ott tudnak valami ujrainditást csinálni? mondjuk már kikapcsoltam áramtalanitottam midnent csináltam.. mégsem jo de am mi ezaz 576 ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. na igy néz ki , a menüt pedig mutatom a következőben Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 zygy Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. 1 órája, Lacikaaa írta: de am mi ezaz 576 ?? A megjelenített képernyősorok számát fejezi ki. Az 576 sor = DVD minőség. Szokták még SD-nek is mondani, ami small definiton rövidítése és kis felbontásra utal. A HD rövidítés ennek a párja, ami a high definition rövidítése. Ennek a szabványos sorfelbontása 720, vagy 1080 sor. Magyarul jelenleg a HD-és kütyűiddel jelenleg NEM HD-ét, hanem SD felbontást nézel, aminek részletgazdagsága jóval kisebb, azaz a kép minősége relatíve rosssz! A szám utáni "p", vagy "i" arra utal, hogy teli soros egy képkocka, vagy váltott soros (egy képkocka fél felbontású, de rögtön érkezik a kép hiányzó fele és alig veszed észre a vibrálást). A Te boxod gyanúsan beragadt 576ba! Hívjad fel a T.-ét és mond meg, hogy a beltéri kimenete 1080non áll, a tvéd meg 576-ot lát! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. hát muszálylesz valamit intézni mert ezigy.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
6 Roli82 Posztolva: 2017. június 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 20. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 Roli82 Posztolva: 2017. június 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 30. 2017. július 1. hatályú változások: Az Euronews csatorna angol nyelven érhető el. 2017. július 3. hatályú változások: A Film+2 csatorna neve RTL GOLD-ra változik, a csatorna jellege filmről kereskedelmire módosul. Forrás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Szaisztok Lejárt a hűsség sat alap csatorna csomagunknál. A neten viszont ezt nem forgalmazott csomagnak jeleníti meg. Ilyenkor meghosszabbítható a hűséges ár? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Szerintem hosszabbítható viszont speciális kedvezményeket nem vehetsz igénybe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. 5 perce, anonymus írta: Szerintem hosszabbítható viszont speciális kedvezményeket nem vehetsz igénybe. Köszi, az anyósnál van, ott nincs speciális csomagom. De T-től hívták a feleségem hogy lejárt a hűség az ő nevén az anyós tvje van., de az a cím ami lejárt az én nevemen van. Igy most nekem kell dönteni a Speciális T/flip T/ **** között. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Első kettő ugyan az igazából csak a Flip le van csonkolva semmi extra nincs benne se pvr,vod,alk, semmi csak tv adás illetve csak egy hd adás mehet egy időben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 3. (szerkesztve) "2017.10.01.-től Megszüntetjük az alábbi TV minicsomagokat a vonatkozó, előfizetői szerződések felmondásával: IPTV: Globe, Delta, Speak!, Movie, Kids, KidsPlus, Filmbox; SAT TV: SAT Globe, SAT Delta, SAT Speak!, SAT Kids, SAT KidsPlus; Digitális Kábel TV: Globe, Delta, Speak!, Movie, Kids, Filmbox Csatorna elnevezésváltozása 2017. október 3-tól: az AXN White csatorna elnevezése Sony Max, az AXN Black csatorna elnevezése Sony Movie Channel elnevezésre változik, a csatornák jellege nem módosul. 2017. október 3-tól az Alap csomagban a VIVA csatorna helyén a Comedy Central Family csatorna kerül elosztásra, valamint a Szuper Családi HD csomagban a Comedy Central Extra csatorna helyén az MTV Hits csatorna kerül elosztásra." Forrás aktuális számla. Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 3. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nevada Posztolva: 2017. augusztus 9. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 9. A Sundance TV - műholdról vehető - műsorában nem jön magyar nyelvű felirat, hiába kattintok rá. Nálam lehet a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. augusztus 10. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 10. Ekkor: 2017. 08. 09. at 9:25, nevada írta: A Sundance TV - műholdról vehető - műsorában nem jön magyar nyelvű felirat, hiába kattintok rá. Nálam lehet a hiba? Hello @nevada, gyanúsan nem. este megnézem, nálam mi a helyzet (egy műsornál tapasztaltad, vagy többszöri próbából egyiknél sem jön?) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. augusztus 10. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 10. Hello @nevada, nálam megy (várni kell kicsit, hogy megjelenjen, és nincs rá garancia, hogy minden műsornál van). ha nálad most sem, akkor újraindít vagy gyári beállítások vissza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 nevada Posztolva: 2017. augusztus 11. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 11. Köszönöm a visszajelzésedet. Este már nem tudtam reagálni, mert karbantartották a fórumot. Az elmúlt két hétben próbálkoztam magyar nyelvű feliratot varázsolni a Sundance csatornára, ám egyetlen esetben sem sikerült. Arra gondoltam, hogy angol nyelvű lett esetleg a csatorna, mint az Euronews, csak én nem értesültem róla. Ám a tegnapi esti próbánál spanyol nyelvű film ment, s ezen sem volt felirat, sem magyar, sem angol. Megnéztem a másik boxunkat is, az sem tett feliratot a Sundance csatornára. Az ADB-5800 típusú boxok újraindítása sem segített, a gyári beállítás visszaállításával még kivárok. Annyira nem fontos az említett feliratozás, hogy emiatt esetleg elveszítsek egy, a gyári beállításokra később rákerült szoftver frissítést. Mindenesetre sűrűbben odakapcsolok majd erre a csatornára kíváncsiságból, mert valóban lehet, hogy műsorfüggő a dolog, és most a nyári szezonban kevesebb feliratozott filmet adnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 altermanus Posztolva: 2017. szeptember 18. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 18. Valami oknál fogva nincs megamax! Várható ezzel kapcsolatba intézkedés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 19. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 19. Hello @altermanus, újraindítás, ha nem segít, akkor pedig gyári beállítások vissza. ha ez sem hozza vissza, akkor a Té chatje segít (böngészd a telókat a Té honlapján, és hamarosan megjelenik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.