Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag7981 Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. 1 órája, Roli82 írta: @btz Csomagváltás lefele,nem kötbéres TV szolgáltatásnál, ha hűségidős szolgáltatásról hűségidős szolgáltatásra váltás történik. Köszöntem az infót, ez jól hangzik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8144 Posztolva: 2017. május 7. Megosztás Posztolva: 2017. május 7. Sat Tv, Kaon box, 3 gond van vele: - hangerőt állítva a boxon, azt követően kimaradozó, pattogzó a hang, nem érthetők a beszélők, csak restart oldja meg - EPG előjegyzés esetén az adott időponthoz érve imád lefagyni, 2-3 naponta előjön a dolog - nagyon idegesítő, mikor a rebootot lehet nézni a műsor helyett, fekete képernyő, se előre, se hátra, csak hard reset oldja meg - pár csatornára PIN kód került, ezekre is feloldás várna A szerelő válaszai: - a tv-t kell megnézni hangerő ügyben (nincs a tévének semmi baja, egyértelműen a beltérin jelentkezik csak a hiba) - elmondása szerint folyamatosan jönnek frissítések a boxra (amióta megvan, fennáll a probléma, változás egyszer sem következett el a fagyogatás ügyében) - van egy "gyári beállítások visszaállítása" menüpont állítólag (azt a menüt úgy ismerem, mint a tenyeremet, NINCS ilyen) Ezek nevetséges válaszok, szeretnék igazi megoldásokat. PIN-re is, fagyásra is. Milyen úton-módon van erre lehetőség? Családtag beszélt a szerelővel.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Djrush Posztolva: 2017. május 7. Megosztás Posztolva: 2017. május 7. Szia Én úgy tudom, hogy a kaonban nincs gyári beállítás csak rendszer újraindítás van. Ha pin kódot kért, valószínű gyerekzár be van kapcsolva és azt kéne kikapcsolni, mivel nincs nálam ilyen box így pontosan nem tudom megmondani hol találod, de valószínű a beállításokon belül lesz.A hangerőre meg próbáld ki azt, hogy lehalkítani a box-ot és a tv-t is teljesen, és a tv-re adj egy kis hangot, a többit a box távirányítóval. Ha scart kábellel van összekötve, akkor szokott ez a probléma jelentkezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8144 Posztolva: 2017. május 7. Megosztás Posztolva: 2017. május 7. HDMI az összeköttetés, a hangprobléma pedig a box szoftveres problémája egyértelműen. Más HDMI-eszközzel nincs gond. Hangerőállítás a tv-n zajlik érthető okokból. Tényleg csak újraindítás van, lepattintó válasz volt ez a szerelő részéről. Valóban gyerekzárról van szó, de PIN ismerete nélkül feloldhatatlan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Djrush Posztolva: 2017. május 8. Megosztás Posztolva: 2017. május 8. Próbáltad az alapbeállításokat esetleg 4 darab nulla vagy 1234-t? Pont azt kéne kipróbálni, hogy nem a tv távirányítóval adsz hangot, hanem a stb távirányítóval, a tv-re adsz egy kis hangot és aztán az nem kell használni csak az stb távirányítót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8144 Posztolva: 2017. május 8. Megosztás Posztolva: 2017. május 8. Kipróbáltam az alap PIN-eket, igen. Rokongyerek speciális PIN-t tett rá, úgyhogy nem ismeretes a kód. Értettem a távos gondolatod, csak azt nem, miért javasolod. Azzal kezdtem, hogy a boxi volume állítgatás a problémás. Tehát amit írsz ki van próbálva és nem jó. Valószínűleg nem olvastál el figyelmesen vagy én voltam félreérthető. Ez egy mellékprobléma. A másik kettő fontosabb. Mi a megoldás? Van varázsszó a szerelőnek, hogy érdemileg cselekedjen? Van feloldókód a beltérihez? Kettőskereszttel kezdődő, akármi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Sziasztok! Ebben az évben már lassan havi rendszerességgel megy el az adás, eddig mindig csak akkor amikor borúsabb volt az idő, mostanában meg már akkor is ha süt a nap. Ma 2017.05.22-én meg már 10-15 percenként jön be a képernyőre egy kis parabola antenna és egy piros x alatta. Ez jó 15-20percig tart, ma este nézhetetlen a TV. Nálatok is van így ilyen sürün? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Központi hiba okozza a nálad tapasztaltakat sajnos Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Üdv @Bandesz Központi hiba van. Sajnos mostanában voltak hasonló gondok a Saton. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8405 Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Az 1414-es telefonszámot ha hivom nem csörög ki !Igy a problémámat se tudom elmondani .Sokra nem megyek igy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Nálam ilyen gond nincs, az új bácsi teszi a dolgát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8407 Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Sziasztok! Nálam sem megy, illetve néha visszajön, majd megint elmegy. És igen, a 1414 sem, a 1412 sem és a 1430 sem csörög ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. 10 perce, Anonimus írta: Az 1414-es telefonszámot ha hivom nem csörög ki !Igy a problémámat se tudom elmondani .Sokra nem megyek igy. Az IVR egy kb 20 másodperces késéssel megszólal nálam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Nál 4-5 és már mondja is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. (szerkesztve) +36-1-265-9210 és a +36-30-930-3100 ezek a számok is a központi ivr-t kapcsolják. Szerkesztve ekkor: 2017. május 22. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bandesz Posztolva: 2017. május 23. Megosztás Posztolva: 2017. május 23. Na megint pompássan indul az este. Délután semmi baja az adásnak most meg megint kezdi az elmegy visszajön dolgot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 23. Megosztás Posztolva: 2017. május 23. Ma meg a vihar miatt kockásodott kicsit, de nálunk nem ment el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2017. május 23. Megosztás Posztolva: 2017. május 23. Érdekes hogy eddig is volt hogy felhős volt az ég meg volt vihar is és nem ment el, most meg ha süt ha nem elmegy. Bosszantó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 23. Megosztás Posztolva: 2017. május 23. @Bandesz Nálunk is így működik. Egyik vihar nem okoz gondot, a másik pedig igen. Szerencsére az első gyakoribb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. május 23. Megosztás Posztolva: 2017. május 23. (szerkesztve) Száva utca környékéről k e r g e s d el a felhőket Szerkesztve ekkor: 2017. május 23. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6646 Posztolva: 2017. május 24. Megosztás Posztolva: 2017. május 24. Sziasztok! Vkinek még szintén nem mükődik az IPTV adás? Azt irja nincs internet kapcsolat,de minden kábel a helyén van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 2. Megosztás Posztolva: 2017. június 2. Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a set sop box (sagem) -nál kicseréltem ma a scartot HDMI-re és a kép jó is szép is minden, viszont a box menüje akkora lett, hogy beteriti a képernyőt, egyszóval k-vanagy lettt mit tudok állitani vagy mitöl van ez? mondom csak a menünél a kép az jo és a tv n sem tudom mit állitani mert a stb menüje csatonalista nézete lett nagyon nagy.. hogy állitsam h jo legyen? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zygy Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. Lacikaaa@ Azt gondolom, hogy a beltéri egység nem a tv felbontásának megfelelő kimeneti felbontásra van beállítva. Pld: a beltérid 576 soros felbontást ad ki, a tv-éd meg mondjuk 1080 soros felbontású. Menj be a beltéri beállítások > video menűbe és -ha lehet- állítsd feljebb a felbontást olyanra, mint a tv-éd felbontása! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. hát ha rámegyek hogy HD kimenetek aktiválása akkor 1080i van de nem lehet álitani rajta csak ha a kimenetek aktiválása , NEM re nyomok.. ugy is jo lesz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. nem sikerül.. más ötlet? akármit álitok nem akarja az igazat.. pedig olyan szép képet ad a 102cm philips Cineos... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.