Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. november 15. Megosztás Posztolva: 2016. november 15. Üdv, olyan problémám lenne hogy sagem dekóderem van és nem szól a tv-n a jobb oldali hangszoro viszont a tv jo mert ha usb-röl zenét hallgatok rajta akkor szól a mind2, mi lehet a baj?? kábelcsere,? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2016. november 15. Megosztás Posztolva: 2016. november 15. (szerkesztve) Amennyiben scart kábelt használsz, akkor sajnos előfordulhat rossz érintkezés. Érdemes lenne mindkét aljzatban megmozgatni a scart dugót. HDMI kábelnél kisebb a valószínűsége a rossz érintkezésnek, bekapcsolt állapotban nem célszerű próbálgatni, főként kihúzni-visszadugni. Itt egy másik kábellel lenne jó kipróbálni. Ui: a leírásában nem láttam semmilyen hangbeállítási lehetőséget, ennek alapján nem valószínű egy rosszul sikerült felhasználói beállítás. Szerkesztve ekkor: 2016. november 15. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. november 15. Megosztás Posztolva: 2016. november 15. Hát az ahelyzet hogy cseréltem már a másik tvböl a csart-ot de akk sem jo.. de megpróbálom még megmozgatni, hát igen semmi hangbeállitás nincs, eddig jo volt, pár napja vettem észre.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2016. november 16. Megosztás Posztolva: 2016. november 16. Nem biztos hogy a scart kábel a hibás. Én egy másik fajta tv-adás STB-jével jártam hasonlóképpen. Több kábelt is kipróbáltam, mindegyiknél volt hogy elment a hang részben vagy teljesen. Addig mozgattam amíg jó lett, utána ragasztószalaggal rögzítettem. Azóta jó. Szerintem az STB scart aljzata kontakthibás lehet, de nem érdemes javíttatni. Nem HDMI csatlakozós a tévéd? Az USB lejátszás a tévén lévő csatlakozón megy, vagy az STB USB portján? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. november 16. Megosztás Posztolva: 2016. november 16. hát énis cseréltem már scartot, a tv usbröl ment a zene az STB-n csak HDMI van de szerintem az sem jo mertki akartam cserélni, és a kép az jo volt hang is minden csak amikor az STB menüjébe léptem hogy épp csatornát váltsak, akkora nagy betükkel adta ki hogy semmit nem lehetett kiolvasni mert nem fért el a képernyőn.. na az mitöl van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2016. november 16. Megosztás Posztolva: 2016. november 16. Nekem IPTV van (annak is van STB-je), ahol bizonyos hibákat ki lehet javítani az eszköz teljes újraindításával. Ez azt jelenti hogy áramtalanítani kell legalább a főkapcsolójával, de legjobb kihúzni az elektromos hálózatból. Legalább öt percig, de egyes vélemények szerint akár 20-30 percig is (amikor éppen nélkülözhető). Ezalatt kell leválasztani a scart kábelt az eszközről és a tévéről is, és ugyanekkor összekapcsolni ezeket a HDMI kábellel. A kétféle kábel egyszerre semmiképpen ne legyen bent. Előfordulhat hogy a szoftverben beragadnak a scartos felbontás beállítások. Amennyiben nem segít, akkor be kell jelenteni a Telekomnak, lehet hogy eszközt kell cserélni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. november 16. Megosztás Posztolva: 2016. november 16. hát azt nem szeretném h csere legyen mert ez egy jo STB , az időt is ezen nézem ha felkelek vagy épp nappal.. azért is ragaszkodom hozzá... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2016. november 16. Megosztás Posztolva: 2016. november 16. Hátha megjavul. Mindenesetre ha van HD csatorna előfizetésed, akkor jobb lenne a HDMI kábel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. november 16. Megosztás Posztolva: 2016. november 16. sima előfizetés van nem igazán foglalkoztat a HD ez a hanghiba izgat inkább.. már azt hittem h rossz a tv-m de majd még kitalálok valamit.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7035 Posztolva: 2016. november 24. Megosztás Posztolva: 2016. november 24. Köszönöm a választ ,eddig eljutottam én is . Jelenleg a 4:3 képpel sikerült teljes képet beállítani , de alul (meg godolom felül is ) levág a képből . Nem látszik a feliratozás egy része . A 16:9 nem jött még össze . A HDMI cstlakozást sem sikerült még behozni . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 11. Megosztás Posztolva: 2016. december 11. (szerkesztve) Sziasztok, ma vettem észre hogy nem kódolt egy rakás csatorna kezdve a HBO val, és a HD csatornák sem, ez meddig lesz igy? Szerkesztve ekkor: 2016. december 11. Szerkesztő: Lacikaaa Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 14. Megosztás Posztolva: 2016. december 14. értelek én na hát majd meglátjuk igazábol nem nagyon érdekel aHD izé se mert alig nézek tvt, én inkább a zenefüggő kategória vagyok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Sziasztok! Érdeklődnék! A hang minőségi problémáim vannak. Sat TV +Hd csatorna előfizetésem van.A csatornák hang ereje zavaró számomra. Vannak miket alig lehet hallani.Csatorna váltásoknál egy két adó nagyon halk ,ha ráhangosítok akkor a másik csatornán lesz zavaró a hangerő.Érdeklődnék máshol is fordul elő ez a probléma? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. december 17. Megosztás Posztolva: 2016. december 17. @Attila70 Ezt csak box nélkül lehet behozni DVB-S2 tuneres TV-vel? Mi megy rajta? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. Kódolatlan csatornák nem lesznek karácsonyra vagy a 2 ünnep közt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. Max Hbo de azt meg nem a Telekom dönti el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. hát szokott lenni, megnyitják a filmvilágot,vagy a zene csatornák a mesék a Boomerang meg mittudomén mik.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. De már nincsenek mini csomagok egy nagy csomagba gyúrtak össze mindent. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. akkor azt mitbánom én igazábol most sincs bekapcsolva a tv , tele van szarságokkal, x faktortol kezdve a mittudom én mik, egyedül az éjjel nappal meg a barátok amit megnézek meg a dr. csont ha épp el nem alszok rajta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. De azokat meg minek ha meg nézheted a csatorna weblapján is ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. reklám nélkül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 24. Megosztás Posztolva: 2016. december 24. Üdv! A se top-boksz HDMI -vel a van kapcsolva a tv-hez. Csináltam már gyári beállítás vissza funkciót is nála . A tévé saját hangszórójáról működik normál beállításon .Ki van rajta mindenféle hangzás kapcsolva.Persze próbáltam már különböző funkciókkal beállítani de így sem tökéletes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. Ekkor: 2016. 12. 24. at 11:54, OldMike írta: Szia! Nálam IPTV van ugyan, de lehet hogy van azért hasonlóság. Én egy minihifivel működtetem a hangot, nem egyértelmű hogy nálad miként van, de írtad hogy a tévé hangszóróján jó. Én a beltéri egységben (menüből) a Térhangzás nevű beállítást használom, mert szerintem jobb a hangzása. A beltéri hangerejét a maximumra állítottam, ez nálam a 25-ös szint. A hangerőt pedig a minihifin szabályozom, szükség szerint. A beltéri és a tévé nálam is HDMI-vel van összekötve. Megjegyzem a tévéken szokott lenni valamilyen hangerő kiegyenlítés funkció, ez a saját hangszóróival működik is, de kimenet esetén nem. Én azt figyeltem meg, hogy a HD csatornák más hangrendszerrel jönnek, mint az SD-k. Talán emiatt van hogy a HD csatornák hangerejét a beltéri saját szabályozójával nem lehet változtatni, azaz a 0 esetén nem szól, 1-től felfelé pedig teljes hangerővel. Az SD csatornák esetén viszont hatékony a szabályozás, így például közepesre vett hangerőn ugyanolyan eltérő lesz a hangerő a váltásnál, mint nálad. Tehát csak akkor fog minden fajta csatorna kb. azonos hangerővel szólni, ha feltekerem a 25-ig.. A Telekom szerint ez így jó, szerintem nem, de ehhez én kicsi vagyok . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7191 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. szia! Nálam a szabályzókkal semmi gond.Mindegyikkel tudok rendesen szabályozni.De pl Hd csatarónák közt i váltásnál lényeges hangerő különbségek vannak.A beltéri egység saját érzékelt beállításán megy .A tv úgyszintén itt plusz kikapcsoltam a különböző extra funkciókat.De ha vissza kapcsolom . Akkor is fennállnak a hangerő különbségek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 altermanus Posztolva: 2017. január 4. Megosztás Posztolva: 2017. január 4. (szerkesztve) Mikor várhatjuk vissza az M5-öt? Az ,,Ön is tudja" vetélkedőt nagyon jó volt rajta... és a színházi előadások sem voltak rosszak... Telekom Sat TV-m van, és azt írja a STB, hogy (hibakód 5) Nincs aktiválva Szerkesztve ekkor: 2017. január 4. Szerkesztő: altermanus Kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.