Ugrás a tartalomhoz
  • 0

HD adás

jani44

Kérdés

• Válaszok 248
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 4

Szia! Igyekszünk minél jobban kielégíteni az ügyféligényeket és folyamatosan egyeztetünk a szolgáltatókkal, műsorszórókkal. Amennyiben változás történik a csatornakiosztásban, arról az Előfizetőket a számlalevélben és az Általános szerződései feltételek módosulásában fogjuk tájékoztatni.

Ezt a szöveget nagyon ismerjük!Lehetne egy kicsivel konkrátabban,mivele 2015.03.05 indult a két csatorna HD terjesztése,és azt is tudjuk,hogy a Origó érdekeltségéhez tartozik ,és azt is tudjuk,hogy a Origó meg  Telekom leány vállalata.A Telekom fórum ugye a Telekom-é,akkor csak lehet felkelenne keresni a illetékest aki érdemi információval szolgál ,és itt megosztani.:smileywink:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3
  • Telekom

Szia! Igyekszünk minél jobban kielégíteni az ügyféligényeket és folyamatosan egyeztetünk a szolgáltatókkal, műsorszórókkal. Amennyiben változás történik a csatornakiosztásban, arról az Előfizetőket a számlalevélben és az Általános szerződései feltételek módosulásában fogjuk tájékoztatni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3

Szia! Sajnos pontosabb információval nem rendelkezünk. Amennyiben lesz bővülés, akkor a szokásos módon, tájékoztatjuk az Ügyfeleket.

Szia Kitti,tudom,hogy hivatalból eszt kell írnod,de kb mikor jövőhét utána való hét ,jövő hónap nekem ennyi is elég lenne. Nekem csak sejtésem van valamelyik kedden.:smileywink: :smileyvery-happy:

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Mondjuk érdekes, hogy pont fura, hogy a saját csatornájukról van szó és forgalmazzák már HD felbontásban (mondjuk akkor nem tudom hova vagy kinek, bár ha más szolgáltatónál hamarabb megjelenik a kínálatban az Ozone és Life Network HD-ben, az szerintem marha ciki), akkor hogyhogy saját magukhoz nem került még be?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Örülök a hírnek, mert az RTL Klub HD része volt a Családi+HD csomagnak és az nem volt teljes az elmúlt hónapokban a legnézettebb kereskedelmi adó nélkül. (A nézettségi adatok azt mutatják, hogy van azért az RTL Klub kínálatában nézhető műsor is, nem csak a Barátok közt). Bíztam a megegyezésben.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Kedves fórumozók!
Érdeklődnék, hogy a HD adásoknál a teletex felirata stimmel, vagy több mp.csúszás tapasztalható?
Másik szolgáltatónál bizony használhatatlan.D....
Köszönettel várom tapasztalotokat mert sajna szükségem lenne rá. 

Néztem egy darabig, annyi tűnt fel,hogy túl gyorsan jön a felírat,még nincs is egy adott jelenet de a szöveg már meg is jelent hozzá!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Nem kötelező előre bejelenteni,ha egy csatorna visszakerül a kínálatba,nem is szokás,rá ér utólag is!

Lépj az RTL Klubra, nyomd meg az infó gombot utána válaszd az egyéb időpontokat, és ott lesz az RTL Klub HD is!

Mivel a csatorna nincs még belistázva,ezért nem is fogod megtalálni a csatornák között, és a komplett epg sem fogod látni,amíg nincs berakva.

Megerősítést az oldal vezetőjétől nyert,mivel megkérdeztem...de ezt se keresd mert privátba van lekommunikálva, elégedj meg ennyivel!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...