A számla megjött az e-mail címemre, viszont az összegből nem került levonásra az e-pack kedvezmény. A befizetés átutalással már évek óta.
Kérdem én, hogy is van ez?
Nézem a honlapon az előfizetésem Next S dijcsomag 7990 Ft. Nézem a számlát 8590 Ft. Mi van?
Nézem e-pack
"Nem tudtuk jóváírni az e-Pack kedvezményt!Miért nem?
Az előző számlázási hónapra kiállított számla nem elektronikus formában került kiállításra, mert a havi számla kiállításakor hiányzott az eSzámla regisztráció a folyószámlán."
Valamit nem értek!
A számlázási ídőszak 05.01-05.31.
Én 05.20 körül rendeltem meg az a-packo-t amit sms-ben vissza is igazoltak!
Akkor miért nincs meg nekik a hatodik hó elején?
Úgy érzem lehúzás áldozata lettem, itt hülyének nézik az ügyfeleket?
Azt se értem konkrétan, miért kellett nekem az e-pack-ot külön megrendelnem, mert az e-mail címemet már ismerik, szoktak küldeni reklámanyagot is. Most vásároltam online hüségprogramban új telefont, 2 év kamatmentes részletre Next S díjcsomaggal aranytárskártyás kedvezménnyel e-pack-kal havi 5490 ft havidíjjal!
Ebből lett a 8590 Ft-os havidíj!
A kedves versenyhivatal és a fogyasztóvédelem mit fog ehez szólni?
Mert a randelés során egyszer se kaptam értesítést, hogy nem azt kapom amit kértem! Több éve randelkezem aranytárskártyával, mégse vehettem igénybe a kedvezményt pedig már több mint 15 éve vagyok a t-mobilnál! Megérte a hüség, igérem többet nem fog előfordulni, amint letelik a 2 év örömteli búcsút veszek!
Kérdés
LucyFerr
Akkor most van kedvezmény vagy nincs!
A számla megjött az e-mail címemre, viszont az összegből nem került levonásra az e-pack kedvezmény. A befizetés átutalással már évek óta.
Kérdem én, hogy is van ez?
Nézem a honlapon az előfizetésem Next S dijcsomag 7990 Ft. Nézem a számlát 8590 Ft. Mi van?
Nézem e-pack
"Nem tudtuk jóváírni az e-Pack kedvezményt!Miért nem?
Az előző számlázási hónapra kiállított számla nem elektronikus formában került kiállításra, mert a havi számla kiállításakor hiányzott az eSzámla regisztráció a folyószámlán."
Valamit nem értek!
A számlázási ídőszak 05.01-05.31.
Én 05.20 körül rendeltem meg az a-packo-t amit sms-ben vissza is igazoltak!
Akkor miért nincs meg nekik a hatodik hó elején?
Úgy érzem lehúzás áldozata lettem, itt hülyének nézik az ügyfeleket?
Azt se értem konkrétan, miért kellett nekem az e-pack-ot külön megrendelnem, mert az e-mail címemet már ismerik, szoktak küldeni reklámanyagot is. Most vásároltam online hüségprogramban új telefont, 2 év kamatmentes részletre Next S díjcsomaggal aranytárskártyás kedvezménnyel e-pack-kal havi 5490 ft havidíjjal!
Ebből lett a 8590 Ft-os havidíj!
A kedves versenyhivatal és a fogyasztóvédelem mit fog ehez szólni?
Mert a randelés során egyszer se kaptam értesítést, hogy nem azt kapom amit kértem! Több éve randelkezem aranytárskártyával, mégse vehettem igénybe a kedvezményt pedig már több mint 15 éve vagyok a t-mobilnál! Megérte a hüség, igérem többet nem fog előfordulni, amint letelik a 2 év örömteli búcsút veszek!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.