Törölt_tag5380 Posztolva ekkor: 2015. október 17. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. október 17. Sziasztok !A T-hom-tól vásároltam egy HUMAX digitális konvertert.A beüzemelés óta búg a TV. Ha kihúz a SCART csatlakozót a konverterből megszűnik a búgás.Mi lehet a hiba ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. október 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 17. Akkor is meg szűnik a búgás ha scart marad, de a koaxot húzod ki ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. október 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 21. Akkor ha a koaxot ki húzod de a többi bedugva marad és meg szűnik a zúgás. Akkor vegyél / kérj egy galvanikus leválasztót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 princz Posztolva: 2015. december 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. december 23. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 13. @Szpisti Szerintem RCA - Scart áttalakítóval is megy, ha nincs rajta RCA kimenet. Én Sat beltérit használok scart-rca átalakítóval egy PC-s video digitalizálóra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. október 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 18. Sziasztok !A T-hom-tól vásároltam egy HUMAX digitális konvertert.A beüzemelés óta búg a TV. Ha kihúz a SCART csatlakozót a konverterből megszűnik a búgás.Mi lehet a hiba ?Fogalmam sincs, de nem te vagy az egyetlen. Már 2x olvastam ezt itt-ott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5380 Posztolva: 2015. október 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 20. Ha a koaxot kihúzom megszűnik a zúgás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5704 Posztolva: 2015. december 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. december 22. Szép estét! Problémám a következő: Vettem a szüleimnek egy médiakovertert,mivel a régi tv készüléket nem szerették volna lecserélni.Csatlakoztattam a leírt módon,csatorna keresésnél talált 27 csatornát.A baj csak az,hogy ebből a 27-ből csak 4 nézhető,a többit kódolt csatornaként mutatja. A többi készüléken tökéletesen tudjuk venni az adásokat (2 régi típusú készülék set top box-al,1 pedig lcd tv) Mi lehet a probléma? Köszönöm a mielőbbi választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2015. december 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. december 23. probáld meg újra inditani és frisitje nekemis Humax média konveter van 27 csatorna bejőn kedves andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. december 23. Milyen előfizetesed van IPTV vagy digitális? Vala. Élek másik fórumon múlt héten volt a frekvencia táblázat, aszerint próbáld beállítani. Lehet csatlakozási hiba, rossz kábel, rossz típusú elosztó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 micimacho Posztolva: 2016. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 13. Üdv! Kíváncsi vagyok kinél, hogy műxik ez a szerkezet. Ha sport csatornát nézek pl.: foci, kézi, vizilabdát erőteljesen akadozik a kép. Ugyanez analógban és IPTV-n nem jelentkezik. Két ilyen egységem van és mind a kettőn ua. a jelenség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 14. Én nem tapasztaltam ilyet. De az igazat megvallva elég gyenge eszközök ezek. Nekem CRT TV-re van kötve, mivel LCD-n teljesen nézhetetlen képminőséget produkált. Lehet, hogy ott jelentkezne ez az akadozós történet is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 micimacho Posztolva: 2016. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 14. CRT-n nézem én is..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. február 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 15. Fura. Akkor passz. Tegnap délután mikor megnéztem, valami kézi meccs volt talán (M4 Sport), de nem láttam akadozást. Budapesti/központi fejállomáshoz tartozom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. február 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. február 16. Ekkor: 2016. 02. 13., micimacho írta: Üdv! Kíváncsi vagyok kinél, hogy műxik ez a szerkezet. Ha sport csatornát nézek pl.: foci, kézi, vizilabdát erőteljesen akadozik a kép. Ugyanez analógban és IPTV-n nem jelentkezik. Két ilyen egységem van és mind a kettőn ua. a jelenség. Segíts a T nek a jó minőségű szolgáltatásban, ha nem jelented be nem is tudja megoldani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szpisti Posztolva: 2017. február 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 12. Sziasztok! Volna egy kérdésem a témában: Ezt a HUMAX médiakonvertert valaki bekötötte már RCA átalakítóval? Működik úgy? Azért szeretném úgy bekötni, mert a TV amihez csatlakozik, a SCART csatin keresztül csak fekete képet ad, hang nélkül. De érdekes, ahogy bedugom a HUMAX-ba, egyből minden analóg csatornáról elmegy a kép a TV-n, csak hang van, és AV-re kapcsolva csak a fekete kép fogad, nem adja be a Telekomos logót sem. A HUMAX-ot kipróbáltam egy másik tévén (ami lcd) ott tökéletes ugyanazzal a SCART csatival... Arra tudok gondolni, hogy a SCART egyik szálán valami olyan jelet kap a tévé, amit nem tud értelmezni... Ami még érdekes, amikor be van dugva a HUMAX, nem lehet kikapcsolni, csak zölden világít a led rajta... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 14. Ekkor: 2017. 02. 12. at 8:19, Szpisti írta: Sziasztok! Volna egy kérdésem a témában: Ezt a HUMAX médiakonvertert valaki bekötötte már RCA átalakítóval? Működik úgy? Azért szeretném úgy bekötni, mert a TV amihez csatlakozik, a SCART csatin keresztül csak fekete képet ad, hang nélkül. De érdekes, ahogy bedugom a HUMAX-ba, egyből minden analóg csatornáról elmegy a kép a TV-n, csak hang van, és AV-re kapcsolva csak a fekete kép fogad, nem adja be a Telekomos logót sem. A HUMAX-ot kipróbáltam egy másik tévén (ami lcd) ott tökéletes ugyanazzal a SCART csatival... Arra tudok gondolni, hogy a SCART egyik szálán valami olyan jelet kap a tévé, amit nem tud értelmezni... Ami még érdekes, amikor be van dugva a HUMAX, nem lehet kikapcsolni, csak zölden világít a led rajta... Ugyanazt a scart kábelt használtad a két tv-n? A tvről húzd le az antennát miközben próbálod. lehetnek földelési problémák is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5380
Sziasztok !
A T-hom-tól vásároltam egy HUMAX digitális konvertert.
A beüzemelés óta búg a TV.
Ha kihúz a SCART csatlakozót a konverterből megszűnik a búgás.
Mi lehet a hiba ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.