btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 3. Megosztás Posztolva: 2015. január 3. Milyen interneted van? Milyen eszközökkel ? Értesz a linuxhoz ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. január 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. január 3. Mindjárt küldünk önért egy intézkedési autót, csak kérem adja meg a pontos lakcímét és egy telefonszámot! Kérjük addig is őrizze meg nyugalmát! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ?d? Posztolva: 2015. január 4. Megosztás Posztolva: 2015. január 4. Azzal a célzattal készűlt a program, hogy a T 3G és a T 4G hálózat használatát ellehetetlenítse. Mint a tények is alátámasszák, sikeresen. Következő lépés a Kábel, az xDSL, majd az Optikai hálózatok működésére terjed ki, természetesen csak és kizárólag a T hálózatát érintve. A pánikbetegségre ajánlom az ANAFRANIL és a FRONTIN tabletták rendszeres szedését, ami megszünteti a szorongásos és depressziós tüneteket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 5. Megosztás Posztolva: 2015. január 5. Én úgy tudom, hogy 2015 első félévben lesz 4G a Dominosoknak, ami elég tág intervallum...ha SOS igényed van rá, addig át tudsz váltani havidíjas csomagra is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1978 Posztolva: 2015. január 5. Megosztás Posztolva: 2015. január 5. Önként nem dugom a nyakam a hurokba; maradok én továbbra is csak a magam ura! Egy rabigás 1-2 év alatt annyi minden történhet…Márcsak ez a rádió dolog az ami kissé bosszantó… Ha ez nem volna, pöpec kis gép lenne ez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. A komoly oldalról megközelítve:A T-Online-nak (ami már évek óta, kb legalább 2009-től nem létezik mint olyan) mi köze van a 3G-hez?A 3G-nek mi köze van és hogyan a te belső hálózatodhoz?1,5 év után jutsz el odáig, hogy Linuxon kezdesz el gondolkodni?Csak téged dedelnek a csúnya és rossz hackerek ott ahol laksz?Angliában nem támadtak meg a hackerek? Egy kicsit előszedve a trollkodást:Alufóliával próbálkoztál már?Sisakot kell csinálni belőle és mindentől megvéd, na meg az eszközeidet is be kell csomagolni alufóliába jóól, és hidd el jó lesz minden, pirulák nélkül is:)Végső megoldásként pedig a Szallachi Sándort kell megkeresni, hátha tud valami újabb világmegváltó baromságot javasolni :) A trollkodásért elnézést kérek minden jószándékú és éptő hozzászólásokat szóró fórumtárstól! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Sok hozzáértő fórumtárs van itt, de maga a téma olyan, hogy erre értelmes megoldást adni, vagy akár értelmeset javasolni, hát, finoman fogalmazva is belesúrol a lehetetlen kategóriába...De majd csak előkerül a téma gazdája és hátha lesz valami fejlemény... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Nem nagyon érdemel annyit egy ilyen kérdés hogy értelmes megoldás kitalálására időt szánják. Egyértelümü hogy kamu ilyen a mesében nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 HendRoox Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. Üdv! Az lenne a problémám, hogy a weboldalon keresztül szeretnék mobilitnernetet rendelni a mobiltelefonomra. Azonban szemet szúrt két probléma ( esetleg hiba??? ) 1. Díjcsomag 1.Amikor megnézem a díjcsomagokat akkor látható, hogy mindenhol 30 napos a fizetési idő. Azonban a NetPlusz S nél azt írja "nap". Ezzel gondolom arra céloznak, hogy naponta vagy csak elírás és az is 30 nap lenne? 2. NetPlusz S díjcsomag megrendeléseAmikor rámegyek a megrendelésre annak ellenére, hogy nem vagyok benne biztos mennyi időre szól akkor még mindig csak annyit ír, hogy "nap". Azonban rámentem a Bővebb ismertetőre és furább dolgot vettem észre. 3. NetPlusz S díjcsomag ismertetőItt már látszik, hogy az ár és azt írja, hogy havi díj. Léynegében: Nem tudok eligazodni, hogy akkor most:- Mennyibe kerül?- Mennyi időre szól? Válaszokat köszönöm. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 HendRoox Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. Domino csomag mellé. Lényegében az ár nem annyira zavar. Csak akkor most a nap 100%, hogy 30 napra szól? Tehát akkor csak elírták? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. 30 napon át éjel nappal egész nap de egy kicsit többért vannak ilyen csomagok is http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/korlatlan_adatopciok pl korlátlan net de csak kép és szövegre eg levelezésre vagy csk közöségi oldalakra stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 12. Megosztás Posztolva: 2015. január 12. Kedves úgy látom, a link alapján, hogy a Te esetedben az 1090 Ft-os ár az érvényes a Domino Net Plusz S internet csomagra. Ez azért lehet, mert alapesetben olyan díjcsomagod van, amiben nincs internet szolgáltatás. Ezen a linken valóban kétféle ár van: "Még több netre van szükséged?" illetve "Nincs még net a díjcsomagodban?" Ha átkattintasz a 2. mondatra, akkor ott is az 1090 Ft-os ár van az S-es csomagra. Úgy tudom, h 30 napra szól, a bekapcsolás napjától számítva. Egyébként az oldalon azt is feltüntették, hogy az M-es csomag egy hónapig csak 190 Ft (jó, hogy utána több, de legalább kipróbálhatod, én is ezt tettem). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 HendRoox Posztolva: 2015. január 12. Megosztás Posztolva: 2015. január 12. Erre a weboldalra lyukadtam ki ahol megtaláltam az akciós csomagokat. Azonban ha rámegyek a megrendelés gombra akkor '404 a weboldal nem található' :/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Hali, nekem megy a hivatkozott oldal, IE-ben is Firefox-ban is. Azóta megy Nálad is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Nálam nem ment tegnap este 404 es hiba volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Hú, most nézem, hogy a megrendelemre mentél, és úgy kaptad a hibát! Sorry, akkor ez nálam is hiba. :-) De az oldal írja még, hogy SMS-ben is meg lehet rendelni, pl. a +NETPLUSZM szó a 1430-ra. Így is próbálhatod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Jogos jogos köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 HendRoox Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Köszönöm a figyelmeztetést, hogy akciós. Azonban elolvastam a kisbetűs tartalmat és az van oda írva, hogy Február 1. lesz. Gondolom ezért nem lehet weben megrendelni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 14. Megosztás Posztolva: 2015. január 14. @HendRooxde itt 2014. február 1-je van, ami már elmúlt egy ideje... vagy vmit félreértek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 varkonyik Posztolva: 2015. január 18. Megosztás Posztolva: 2015. január 18. Üdv! Domino kártyás vagyok, és eddig semilyen mobilnetem nem volt. Ma rendeltem meg a Netplusz S mobilnet csomagot és így akkor ugye a drágábbat, -ami 1090Ft 30 napra- kaptam meg. Kérdésem, hogy mikor lesz érvényes és elérhető számomra az olcsóbb, a Netplusz S 690Ft-ért 30 napra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 18. Megosztás Posztolva: 2015. január 18. Csak akkor ha váltasz olyan domino csomagra amiben alapból már van valamennyi mobilnet. Azt hiszem Dominonál talán csak a surf ilyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 varkonyik Posztolva: 2015. január 18. Megosztás Posztolva: 2015. január 18. Én Domino Aktívban vagyok. Így már akkor értem a dolgot, köszönöm szépen a gyors tájékozatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 20. Megosztás Posztolva: 2015. január 20. Igen, ha olcsóbb netet akarsz, érdemes leváltanod a Domino aktívot Surf-re. Így már a kedvezményesebb áron kapod az időszaki díjas netet. Úgy tudom, két feltöltés között egyszer lehet díjcsomagot váltani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 atomasz Posztolva: 2015. január 21. Megosztás Posztolva: 2015. január 21. Sziasztok! A kérdésem, hogy lehet-e telefon előfizetés mellé net&roll mobil internetcsomagot kérni. Pontosan nekem van a munkáltatóm révén egy dolgozói kedvezményes telefon előfizetésem, és szeretnék társkártyás ne&t&roll S csomagot hozzá ugyanarra a kártyára, és ehhez még egy duo sim kártyát, hogy a táblagépen is lehessen internetezni ugyanazzal az előfizetéssel. Vagy fordítva is jó lenne: net&roll társkártya, és a duo net a telefon kértyáján. Lehet ilyet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Boomer Posztolva: 2015. január 22. Megosztás Posztolva: 2015. január 22. a Net&Roll az lényegében maga egy "különálló" előfizetés és díjcsomag, amihez mindenképpen sim kártyát kapsz. "További részletek" részt olvasd el a termékoldalon, ott kb. minden le van írva pontosan. Meglévő telefon (értsd hang alapú) csomagodhoz kiegészítő opcióként kérhetsz netet (ezek a NetPlusz csomagok/szolgáltatások, lásd itt: T. Mobilnet). Hogy a dolgozós csomagodra rendelhetsz-e ilyen NetPlusz, vagy egyéb mobilinternetes megoldást, az jó kérdés, nagyban függ attól, mit enged a munkáltatód, mire szerződött a szolgáltatóval (és hogy veled hogyan tud elszámolni, ha extra dolgot akarsz). A Társkártya csomagoknál mindig kell lennie egy kedvezményező előfizetésnek (ami legalább arany vagy platina szinten van, de jöhet mobil vagy otthoni oldalról is). De hogy itt a céges előfizetésed lehet-e ez a kvázi kedvezményező részedre, na az megint jó kérdés (ezt a cégedtől kérdezd, ha van ott valaki aki kimondottan ezzel foglalkozik, tudni fogja talán kapásból). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.