btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 5. Ha gondolod rá kérdezhetek, hogy biztosra menjünk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 tks Posztolva: 2016. szeptember 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 5. (szerkesztve) 12 hours ago, Roli82 said: Teszek pár kört. Szerk: jól írtam + itt is ez van írva h az adatmennyiség 2016. december 31-ig érvényes. Köszi, megpróbálom majd. Egyébként a linket nézve fedeztem fel, hogy a Net&Roll Dominóra is rendelhető. ami érdekes, mert az 500 megát ad 1000 Ft-ért, míg a Netplusz S 1090-ért ad 200 megát. Így nem tudom, ki választja a Netplusz-t, bár nem tudom a Net&Roll-ban van-e valami trükk vagy plusz díj még, vagy nem tudom, miért olcsóbb ennyivel. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 5. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 BVv&xgKL Posztolva: 2016. szeptember 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 29. teherwagon Igazából egy WPN-generátor dobta a nevet, bevett szokásom ilyeneket használni mindenfele Igen, próbáltam már konkurens szolgáltatókkal is, azokkal is ment, csak a T-nek van baja, de tényleg majd kiderült hétvégén ha a két kütyüben megcserélem a SIM-eket és meglátjuk mit dob ki, mindenképp jelezni fogom, a csúnya az lesz ha a T korlátoz valamiért az adott számon...de akkor is túlzás lenne mert lekorlátozott blue is viszi akkor a mobilnetcsomag miért nem birja el... na mindegy, hétvégén okosabbak leszünk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. október 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. október 3. Passzolom. Adj fel rá egy reklamációt, e-mailben vagy telefonon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 tks Posztolva: 2016. október 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. október 3. 7 hours ago, Roli82 said: Passzolom. Adj fel rá egy reklamációt, e-mailben vagy telefonon. Rákérdeztem, azt mondták, hogy tévesen küldi az SMS-t a napinetről, ez egy hiba, de nem von le összeget. A mai adatok szerint valóban elkezdte enni az 1GB-os keretet. Azt nem tudom ellenőrizni, hogy tényleg nem vont le tegnap a napinetért 195 Ft-ot, mert ilyen részletességgel nem tartom fejben az egyenleget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. november 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 3. Maraton adatopciók Domino előfizetéshez Maraton adatopciót is rendelhetsz, melynek igénybevételéhez valamilyen aktív mobilinternet csomag meglétére van szükség. Maraton 100 MB: egyszeri díja bruttó 490 Ft Maraton 500 MB: egyszeri díja bruttó 1290 Ft Maraton 1GB: egyszeri díja bruttó 1990 Ft A fenti adatopciók érvényessége a Domino SIM kártya rendelkezésre állási idejéig tart. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. november 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Milyen mobilinternetről van szó? Dominókártyás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 fgabor87 Posztolva: 2017. január 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Király. Az online ügyfélszolgálaton is rossz, ott is két ár szerepel, ráadásul ott Maraton-nak hívja, a telekomos mobil app-ban meg Marathon-nak. Mobil appban van olyan, hogy domino heti adatbővítő, de ha rámegyek, azt írja, hogy időszak: 1 nap. Bár ahogy látom, minden egyszeri mobilnetes csomagra ezt írja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. január 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 27. (szerkesztve) Telekom napinet itt megtalálod hogy lehet lemondani. SMS-ben meglévő havi díjas díjcsomagod mellé Küldd el díjmentesen SMS-ben 2 a -GONAPINET kódot a 1430-ra arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd! Telefonon meglévő havi díjas díjcsomagod mellé Hívd díjmentesen 3 a 1430-as számot! További információ Személyesen meglévő havi díjas díjcsomagod mellé akciós készülékkel Fáradj be Telekom üzleteinkbe! Szerkesztve ekkor: 2017. január 27. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7578 Posztolva: 2017. január 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 27. Köszönöm a segítséged!A 1430 számot hívva sikerült lemondani Szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. január 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 27. 13 perce, Zsuzska1 írta: Az oldalon találtam a napi netről sok infót es hogy hogyan kell megrendelni de olyat nem,hogyan tudom lemondani.A másik dolog hogy egyszer sem rendeltem meg mégis kapom.Kicsit lehúzós. Sms-ben elméletileg így tudnád lemondani SMS-ben meglévő havi díjas díjcsomagod mellé Küldd el díjmentesen SMS-ben 2 a -GONAPINET kódot a 1430-ra arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd! 3 perce, Zsuzska1 írta: Köszönöm a segítséged!A 1430 számot hívva sikerült lemondani Szép napot! Lényeg hogy sikerült Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 fgabor87 Posztolva: 2017. január 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 27. Köszi, továbbítottam neki, be fogja jelenteni. Most már a témába vágóan: Domino Surf + Maraton 500. Elfogyott a Surf-os 150 mega, Telekomos adatforgalmi diagram mutatja, hogy most van 500 mega... pontosabban 510, mert minden nap ráaktiválja a Domino NapiNet-et. Surf-höz nem működik a Maraton? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 28. @fgabor87 A Maraton eseti adatopciók benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokhoz, és hang szolgáltatás mellé igénybe vett adat díjcsomagokhoz (lezárt csomagokhoz is) használhatók. ÁSZF 16. oldal alja Tippek egész tárháza van itt át kell olvasgatni,vagy pl ezt is meglehet próbálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. január 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 31. 2017. március 15. napjától lezárásra kerülnek a havidíjas ügyfeleknek kínált Turbo eseti forgalombővítő opciók, ezt követően a Turbo opció megrendelésére nincs lehetőség. A már megrendelt opciók az érvényességi idő végéig felhasználhatóak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. február 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 9. 2 órája, btz írta: Én még egy szolgáltatónál sem hallottam, hogy valamilyen szinten ne lenne korlátozva a mobilnet. Ha nem az adatforgalom, akkor a sebesség, vagy csak fix pontos használat, stb. Talán majd az 5G korszakában már nem lesznek ilyen limitek. Megsúgom létezik ilyen, de nem lakossági efiknek, mind a mellet hogy nagyon fan dolog van ára Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Szia! Telekom alkalmazásban nem próbáltad még? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Őrület ! Akkor 1777 hívd fel és a 2.3.4.3 menüpontban próbáld, ha ott se sikerül bekapcsolni akkor 1430 csípj el egy ügyintézőt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 18. (szerkesztve) Dominós vagyok. Aktiváltam a napi netet, de majd töltenem kell a kártyára pénzt, hogy elég legyen a maraton-ra. Egyébként most már engedi a vásárlást. Nagyon köszönöm a segítséget. Szerkesztve ekkor: 2017. február 18. Szerkesztő: OdyM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 19. (szerkesztve) Rendben, nem felejtem. Kíváncsi leszek hogy fog működni. Szerkesztve ekkor: 2017. február 19. Szerkesztő: OdyM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Üdv, nekem is az említett probléma áll fenn, pedig én megrendeltem a *111# keresztül a Marathont aztán utána kikapcsoltam a NapiNet-et, de most mégsem tudom felhasználni a mobilnetemet hiába kapcsolom be, nem történik semmi, pedig a Telekom appon is kijelzi, hogy van 500mega mobilnetem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. február 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Üdv! A Maraton adatopciót már meglévő mobilinternet-szolgáltatásod mellé vásárolhatod meg. Rendelkezel ilyennel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 20. (szerkesztve) Ellenkezőleg, a Maratont fogja használni amíg el nem fogy az 1GB, csak azért kell a napinet mert a Maraton feltétel hogy aktív net adatcsomag legyen alatta. Szerkesztve ekkor: 2017. február 20. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 21. (szerkesztve) Vagy csomagváltás Domino Fix-re mert abban van technikai net gyárilag így kapásból megy rajta a Maraton, bár az az ÁSZF ilyet említ csomagváltáshoz " Domino Fix díjcsomagra való váltás esetén ha van Go!Net/NetPlusz (havi díjas net) szolgáltatása, akkor az a továbbiakban is elérhető. " de a Maratont meg nem említi hogy az kikapcsolódik -e. Szerkesztve ekkor: 2017. február 21. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 21. @tks Feltették a kérdést oda át is, válaszolt is rá egy bennfentes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. március 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 4. (szerkesztve) Az alábbi mobilinternet / forgalombővítő opciók / korlátlan tematikus opciók / díjcsomagok hamarosan lezárásra kerülnek. Mobilinternet csomag: Net & Roll XS / S /M /L és ezek aranytárskártyás változatai. A lezárást követően a havidíjas mobilinternet csomagokra új szerződés kötése vagy ezen csomagokba történő váltás a továbbiakban nem lesz lehetséges, azonban az ezen csomagokban lévő előfizetők a csomagokat változatlan feltételek mellett vehetik igénybe. Forgalombővítő opciók: NetPlusz S / M / L / XL / XXL . Korlátlan tematikus opciók: Korlátlan böngészés és e-mail opció, Korlátlan közösségi oldalak opció, Korlátlan navigáció opció. Azok az előfizetőket, akik a lezárásig megrendelték / megrendelik a fenti opciók valamelyikét, a változás nem érinti, a lezárást követően azonban már nem igényelhetőek az opciók. Bővebb infó az aktuális számlán lesz majd megtalálható! Szerkesztve ekkor: 2017. március 4. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2015. Június 10.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2015. Június 10.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.