btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boomer Posztolva: 2015. február 5. Megosztás Posztolva: 2015. február 5. Rossz hírem van; nem Dominósként se tudok többet (igazi 4G-t) kisajtolni belőle. Max. 10M-val tölt le milyen díjcsomagod van? Mert hiába mész fel az LTE hálózatra, a díjcsomagodtól is függ, hogy milyen max. sebességet kaphatsz (pl.: Move csomagoknál 10 Mbit/s a maximum, lásd itt) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boomer Posztolva: 2015. február 17. Megosztás Posztolva: 2015. február 17. Lesz majd mindenkinek (előfizetéseseknek már van, feltöltéses ügyfeleknek is hamarosan).De szerintem azt ne várd, hogy LTE alatt egy sima Domino csomaggal 150 Mbit/s sebességgel fogsz hasítani.Versenyfelügyelet vagy egyéb hatóság nem fog tudni ezzel mit tenni vagy szerintem érdemben foglalkozni sem érdemes vele, mert mobilinternet esetén (hálózattól, LTE-től,3G-től,Hspa-tól, Edge-től függetlenül) a garantált sebesség le és fel irányba is 0 Mbit/s. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 lesznikt Posztolva: 2015. május 4. Megosztás Posztolva: 2015. május 4. Köszi! Bocs elírtam a csomag nevet. Netplus-t akartam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Dominiklse Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Jó napot! Jelenleg domino 5 díjcsomagom van , napinettel de ez kevés , ha megszeretném rendelni a Domino Net Pusz arany és platina csomagot (590ft) akkor azt automatikusan minden hónapban küldik vagy csak akkor ha SMS-t küldök +NETPLUSZA a 1430 ra? Válaszokat előre is köszönöm! Még annyi hogy mikor van a hónapforduló. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Dominiklse Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Ha rámegyek ,hogy nincs jelenleg interne a díjcsomagomban (csak a napinet ha küldöm) akkor a netplusz s az 1090 ft de ha rá megyek h van net a díjcsomagomban akkor 690ft . ha küldök sms-t netpluszs re akkor mennyit fog levonni (domino 5- van) ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Dominiklse Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Köszönöm a segítséget! Szép napot! Szia! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Dominiklse Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Még egy utolsó utáni :D Ha én arany és paltina netet akarok (590ft) az is lehetséges ugye? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 princi Posztolva: 2015. május 19. Megosztás Posztolva: 2015. május 19. Van igen csak nem enged tovább, de azt hiszem ,hogy másik opció alatt már sikerült :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 -5si- Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Üdv! Jött egy SMS, hogy elérhető lett számomra a 4G, cseréljem le a kártyát. Bementem egy Telekom üzletbe és kértem az új kártyát. Nem megy a 4G így sem, pedig mindenhol be van állítva, hogy keresse a 4G-t. Egy jóbarátomnak már régen van 4G, megkértem, hogy cseréljük már ki a kártyáinkat egy próba erejéig, az én kártyámmal nem volt 4G-je, viszont nekem sem volt 4G az övével. Mi lehet a probléma? A választ előre is köszönöm.Tisztelettel: Spisák Szilárd Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 doky67 Posztolva: 2015. június 26. Megosztás Posztolva: 2015. június 26. Ma átvettem a stick-et. Sikerült belefutnom egy hibásba. A router ugyan felismeri, de pár perc alatt úgy felmelegszik, hogy éppen elég megfogni. A ping 400, sebesség kb 2Gnek megfelelő. Közvetlenül a géphez csatlakoztatva a szoftver feltelepül, de az eszközt nem érzékeli. Mármint a kapcsolatkezelő program. Holnap küldöm vissza. :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. július 15. Megosztás Posztolva: 2015. július 15. Hello, kiegészítés a linkelt oldalon olvashatóakhoz, külföldön a travel&surf csomagokkal jobban jársz, mint a hagyományosakkal (a legjobbak persze az EU Plusz és 100 csomagok, de azokat csak next és music díjcsomagokhoz kérheted). viszont a travel&surf-ök nem mindenhol használhatóak! annak idején kb. az EU-ban voltak elérhetőek, most már úgy látom, kb. 100 országban (Görögországban is) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. augusztus 5. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 5. Hello telehold, data-only Domino csomagról lévén szó trükkös kérdés :) megnéztem, a Té honlapján található leírások és a Domino díjszabás alapján nincs akadálya. viszont Dominónál bármilyen külföldi használat előtt be kell kapcsolnod a roamingot: "A roaming szolgáltatást az Előfizető akkor veheti igénybe, ha a *104# kód elküldésével aktiválja a szolgáltatást". na ezt próbáld ki elutazás előtt, hogy ez az USSD kód küldés megy-e az adatdíjcsomag-tablet kombón. meg persze írd meg az eredményt, lécci, kíváncsi vagyok :) mindenesetre ha ez megy, a Travel&surf is menni fog... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2015. november 21. Megosztás Posztolva: 2015. november 21. 1 órája, btz írta: Akkor lehethogy valaki nem venné meg a bővítő opciót és ez pénzkiesés lenne. Ez megint piaci kérdés egyébként, merthogy létezik már korlátlan mobilnet - habár nem egy egetverő mobilnetsebesség mint a 4G, de korlátlan éjjel-nappal. Előbb utóbb ez elterjedhet és ösztönözni fogja a többi szolgáltatót az adatforgalom bővítésre/sebesség korlátozás növelésre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2015. november 23. Megosztás Posztolva: 2015. november 23. Ha más megoldás nincs - hívd fel őket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. november 23. Megosztás Posztolva: 2015. november 23. 13 perce, Papesz89 írta: Egyébként ez akkor tényleg nem egyszeri adatbővítés hanem minden hónapban hozzácsapják a számlámhoz? Elvileg eseti adatbővítés az itt leírtak szerint, az ÁSZF 2.3.4.1. pontja sem tesz említést arról,hogy 30 naponként megújulna. 1430 felhívod és ott kikapcsoltatod, ügyintézővel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. 3 hours ago, szpe said: Rendszeresen belefutok ebbe a hibába, van amikor meg tudom rendelni a +1GB-ot, de van mikor sehogy sem jön össze... Hello szpe, mindent ugyanúgy csinálsz, és egyszer megy, másszor nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. december 15. Megosztás Posztolva: 2015. december 15. Szia! Nem szükséges újra regisztrálni,havonta automatikusan megújul amíg le nem mondod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. december 17. Megosztás Posztolva: 2015. december 17. (szerkesztve) 5 órája, Buczi Ferenc írta: A meglévő elöfizetésem mellé , egy másik Telecomos telefonra én kaphatok olyan SIM kártyát ami csak internetre használható ? DuoNet SIM kártya Szerkesztve ekkor: 2015. december 17. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. február 19. Megosztás Posztolva: 2016. február 19. Azert gondolom nem egesznap netezni akarsz. En eleve a szallashelyeket ugy szoktam kivalasztani, hogy biztositva legyen wifi, ha nincs oda nem megyek. Altalaban sok helyen a presszokba, kajaldakban is van wifi eleres. Ezek altalaban vedettek, ertelem szeruen a vendegeknek megmondjak, persze inkabb csak ha kered. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Oberon Posztolva: 2016. március 9. Megosztás Posztolva: 2016. március 9. Köszi, pont a napközbeni internet elérés miatt kellene. A leendő partnereinknek, ügyfeleinknek tartok majd előadásokat, ahhoz kell nem kevés net. Minden nap más lesz a helyszín, és kb. ott derül majd ki, tudnak-e wifi-t adni. Közben láttam, a Telekom is jön ilyesmivel, sőt a névazonosság miatt valószínűleg pont ezzel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2016. március 27. Megosztás Posztolva: 2016. március 27. Nem látszik sehol, szimplán ha eléred a 80-90%-át jön egy SMS. Legalábbis a feltöltésinél biztosan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6135 Posztolva: 2016. március 29. Megosztás Posztolva: 2016. március 29. Kérdésem,hogy lehet az? Ha le van tiltva a mobilinternet, a telefonon mégis kiszámlázzák a napi internetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. május 5. Megosztás Posztolva: 2016. május 5. Szia labi! Az esti adatbővítés (Turbo 1GB vagy Turbo 3GB) nem a roamingra vonatkozik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. május 18. Megosztás Posztolva: 2016. május 18. Szia! Korlátlan közösségi oldalak adatopció szöveges és képi megjelenítésű tartalom használatát biztosítja a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon (akár böngészőből, akár okostelefonos alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is). Nem használható korlátlanul a közösségi oldalakon megjelenített, beágyazott, de külső oldalakon lévő tartalmak forgalma, különösen hang és videó állományok letöltése vagy megtekintése. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. május 24. Vegyél igénybe kiegészítő adatcsomagot, vagy további plusz adatforgalmi keretet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.