btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 10. Megosztás Posztolva: 2015. május 10. Igazán nincs mit. :) Szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gui86 Posztolva: 2015. május 15. Megosztás Posztolva: 2015. május 15. Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy Domino Nap díjcsomagban, megrendelésnél azt írja az időszaki díjon felül a Netplusz S-hez, hogy a belépési díj 1090 Ft. Ez mit jelent?Azt hogy ha megrendelem akkor 2-szer vonják le az 1090Ft-ot? És még egy, lehet nem ide tartozik de valaki mondja már meg hogy a Kapcsolat Programban mire kapok pontokat,egyszer voltam már arany kártyás, aztán most megint még nem arany. :) A válaszokat előre is köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 18. Megosztás Posztolva: 2015. május 18. Szia !A pontgyűjtésről itt meg itt olvashatsz . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 smark00 Posztolva: 2015. május 18. Megosztás Posztolva: 2015. május 18. Üdv! a NetPlusz S mobilinternetet ,hogy lehet megszűntetni?A válaszokat elöre köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 smark00 Posztolva: 2015. május 18. Megosztás Posztolva: 2015. május 18. Ha én most megszüntetem a mobil internetem akkor az teljesen elveszik vagy megvárja a lejárati dátumot?elöre köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 smark00 Posztolva: 2015. május 18. Megosztás Posztolva: 2015. május 18. Üdv! válaszodra válaszolok.. Nem a Dupláját kell fizetned.Csak jelen esetben nálad (is) 1090ft fog levonni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. május 19. Megosztás Posztolva: 2015. május 19. Hello, úgy van, ahogy Roli82 írta. egy kivétel van csak, ha Domino kártyához rendelted. ekkor a kereted (x MB) elfogyásáig vagy legkésőbb a már kifizetett 30 nap végéig (amelyik hamarabb bekövetkezk) még él, így itt a kikapcsolás lényegében a meghosszabbítás kikapcsolása... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princi Posztolva: 2015. május 19. Megosztás Posztolva: 2015. május 19. Hali a régi felületen lehetett csomagokat váltnani lemondani, de most nem találom, vagy már nincs is meg az a felület? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 19. Megosztás Posztolva: 2015. május 19. Belépés után ball oldalt nincs olyan menü pont nálad hogy előfizetésem testreszabása ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 19. Megosztás Posztolva: 2015. május 19. Jó ez az oldal is..... engem tovább engedett onnan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bocixxl007 Posztolva: 2015. május 19. Megosztás Posztolva: 2015. május 19. Sziasztok!!!Miért vagyok mint előrefizetéses avval"büntetett"mobil net téren hogy a sima dominó csomag is ugyanazon áron tud netezni?Mikor én havi szinten fizetem a számlám.... ellenben a dominó egy felöltés 365 napot élvez(PERC DÍJA HUZZOSABB)igaz.Nem gondolkodik el esetleg azon valaki aki havi szinten független most a mobil net szolgáltatástol,hogy az előfizető az havi szinten fizet xy forintot és ha nem beszéli le az adott összeget akkor az el vész?Csak egy pl:Domino net pluszS 690FTILL Havidíjas szintén 690ft. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 20. Megosztás Posztolva: 2015. május 20. sztem aki egy évben egyszer tölti fel a dominoját, az biztos nem mobilnetezik...aki meg rá van kattanva a netre, úgyis feltölti havonta. legalábbis ha dominos lennék, feltölteném Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bocixxl007 Posztolva: 2015. május 20. Megosztás Posztolva: 2015. május 20. Szia!! Mint irtam fuggetlen a mobil net-től;!Ugyanazon az áron kapja a csomagot.Ez lenne a hűség kedvezmény tőletek felém?Én akkor is büntetve lennnnék ha nem fizetném a számlám a dominos fogja és dobja a kártyát amikor csak akarja !Egyxeruen meg szuntet mindent"buntetés" nélkul a szolgáltató semmit nem tud csinálni!ui:Ennek ellenére a család marad 30- as! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kdavid76 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Sziasztok!Domino plusz M szolgáltatást vettem pár napja érdekelne ennyi idő alatt mennyi volt az adatforgalmam, hogy tudjak előre kalkulált a GYIK-ben az van írva, hogy 1777-es számon a tv, internet opciót válasszam de ott nem talán ilyen menüpontotlégyszíves segítsetekköszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/ugyintezes/hivasforgalmi_tajekoztato/adatforgalom/internet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kdavid76 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. köszönömde lehet én vagyok az analfabéta de nem találom az Online ügyintézés-nél "Havi forgalom” menüpontot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kdavid76 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. oh nem ezt eddig még meg sem nyitottam karácsony ótaez így már franyák köszi szépenegy gondom van vele, hogy csak ideiglenes jelszóval tudtam belépni nem tudom hol lehet megadni állandó jelszótha még ebben segítenél megköszönném (egyébként nagyon gyorsan pörög le pedig alig használtam és így is lement 100 Mb az 500-ból kb 3 nap alatt) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kdavid76 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. szuperköszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 27. Megosztás Posztolva: 2015. május 27. Azért mert a havidíjban ha ne ECO-s vagy, akkor már van mobilinternet valamennyi, és azt lemerítve ugyanúgy az érvényes rád mint a dominóra. Adatforgalom az adatforgalom, dominónál és előfizetésnél is ugyanaz a költség. Te a havidíjadat a kedvezményes percdíjért és a lebeszélhetőségért fizeted, szóval itt nem kapsz ilyen értelemben kedvezményt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagypoko Posztolva: 2015. május 28. Megosztás Posztolva: 2015. május 28. Üdv. Lenne 1 olyan kérdésem, hogy van 1 Speedstick LTE II (alcatel l100)-m és lehetne-e hozzá valamilyen antennát kötni? Ha igen akkor gondolom a hátán lévő 2 csatlakozóba kéne dugni de sehol nem találom, hogy az milyen csatlakozó. ip7? crc7? st7?A választ előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Kedves Szilárd!Két lehetséges problémára tudok gondolni. Az első, hogy lakhelyeden nincs megfelelő LTE lefedettség, ennek tesztelésére érdemes kipróbálni ott is a tiéddel, ahol barátod kártyájával van 4G.A másik lehetőség, hogy ha Stickes mobilnetről van szó, akkor a régi Stickek is még csak 3G képesek, díjmentesen cserélik 4G-sre a Telekom üzleteiben. Üdvözlettel:László Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Hello, még egy tipp, milyen mobilinternet csomagod van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 -5si- Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Net+L 1GB Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 -5si- Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Olyan helyen próbáltuk ki. Az ő kártyájával az ő telefonján van LTE. Csere után egyik telefonon se volt. Pedig a beállításoknál be van jelölve a 4G. A kártyát kicseréltettem 1 hete. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Nekem ugy remlik, hogy a meglevo csomagot is upgradelni kell 4G-s re. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.