btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6266 Posztolva: 2016. május 5. Megosztás Posztolva: 2016. május 5. A turbo adatbővítés roamingra vonatkozik? Nekem nem egyértelmű, bár az adatroaming címszó alatt szerepel! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6304 Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) Sziasztok! Az lenne a kerdesem,hogyha megrendelem a korlatlan kozossegi oldalak opciót akkor abba beletartozik a messenger is? És ha tegyuk fel facebookon jon egy 10 perces video, akkor azt is nyugodtan megnezhetem? És mi a helyzet a kepfeltoltessel, az is beletertozik? Szerkesztve ekkor: 2016. május 17. Szerkesztő: Deponere Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) Szerintem minden Facebook szerverrel létesítet adatkapcsolatot magában foglal ez a szolgáltatás, beleértve video nézést, képfeltöltést, messenger üzenetküldést. Még nem próbáltam ki a gyakorlatban, de lehet, hogy nemsokára lesz lehetôséem letesztelni. Szerkesztve ekkor: 2016. május 17. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Varga Tibor Posztolva: 2016. május 24. Megosztás Posztolva: 2016. május 24. (szerkesztve) TISZTELT TELEKOM az a bajom magukkal hogy amikor az internetet lelasitják 32-kb-re nem működik az internet ne lasitjátok le az internetet mert az okostelefon internet nem működik 32-kb-es internettel!! BIAU Szerkesztve ekkor: 2016. május 25. Szerkesztő: ahammer tárgyban megírt poszt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. június 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. június 1. @Roli82 Ez remek hír!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. június 5. Megosztás Posztolva: 2016. június 5. Ha domino surf csomagom van, és feltöltéshez kaptam 100 mb bónuszt, akkor először ezt kezdi el fogyasztani, ha használom a netet? Mert ugye a bónusz, csak 14 napig él, ezért érdekes, hogy először a díjcsomagomban levő netet kell lefogyasztani, és aztán kezd csak neki a bónusznak, vagy először a bónuszt eszi meg, és aztán kezdi el csak a díjcsomagom adatát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. június 5. Megosztás Posztolva: 2016. június 5. Nekem össze adta vagy a újonnan szerzet mobilnet keretből vonta le. Igaz nekem más csomagom van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. június 5. Megosztás Posztolva: 2016. június 5. (szerkesztve) Nekem külön jelzi a Surf 150 megáját + 100 mega bónuszt a *111#-en. Majd megnézem, hogy melyiket fogyasztja le, ha használom. Remélem a telekom gáláns lesz, és nem az alapcsomag adatát. Szerkesztve ekkor: 2016. június 5. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. június 6. Megosztás Posztolva: 2016. június 6. On 6/5/2016 at 0:07 PM, tks said: Nekem külön jelzi a Surf 150 megáját + 100 mega bónuszt a *111#-en. Majd megnézem, hogy melyiket fogyasztja le, ha használom. Remélem a telekom gáláns lesz, és nem az alapcsomag adatát. Látom valami moderátor beolvasztotta ebbe a topikba a külön topikomat, ami értelmetlen dolog volt, mert a kérdés-válasz oldalak felfutása óta tudjuk, hogy egy kérdésre a választ sokkal hamarabb meg lehet találni, ha külön oldala van az egyes kérdésnek, nem pedig egy maratoni hosszúságú topikban van valahol eldugva. Szóval bénán menedzselik ezt a fórumot a gazdái. Mindenesetre a felvetett kérdésre az a válasz, hogy megnéztem az egyenlegeket, és úgy tűnik, hogy-a feltöltési bónuszt kezdi el először fogyasztani, nem az alapcsomag adatát, ami korrekt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. június 6. Megosztás Posztolva: 2016. június 6. + Van meg felelő topic vagy akár pm-ben is nagyon szívesen fogadjuk az ötleteket javaslatokat tapasztalatokat stb stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. június 6. Megosztás Posztolva: 2016. június 6. Ezt most itt fojtassuk vagy bólogassak serényen ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. június 6. Megosztás Posztolva: 2016. június 6. 3 minutes ago, anonymus said: Ezt most itt fojtassuk vagy bólogassak serényen ? Felesleges folytatni, itt offtopik, a lényeg meg elhangzott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. június 6. Megosztás Posztolva: 2016. június 6. Rendben megfelelő toopicban vagy pm ben szívesen el beszélgetek erről veled.! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6381 Posztolva: 2016. június 7. Megosztás Posztolva: 2016. június 7. Üdvözlöm! Telefonon nem tudom Önöket elérni mert nem vagyok ügyfelük így nincs telekódom. Az lenne a kérdésem hogy Net&Roll S mobilinternetüket (tablettel) küldföldön is tudom-e használni és ha igen akkor annak van-e plusz költsége? Válaszukat előre is köszönöm Szükiné Németh Nikoletta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. június 7. Megosztás Posztolva: 2016. június 7. Hello nniki175, a Té ügyfélszolgálatát azonosítók nélkül is hívhatod, azok csak akkor kellenek, ha meglévő Tés szolgáltatással kapcsolatban szeretnél infót vagy módosítást. a külföldi internettel kapcsolatos kérdésedre pedig dupla igen a válasz. a belföldi keretek külföldön nem érvényesek, roaming adatdíjcsomagot kell venned hozzá, és Telekom Wi-Fi Fon Prémiummal is internetezhetsz (utóbbinál nézd meg, h van-e lefedettség ott, ahová mész) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 mailbox377911 Posztolva: 2016. június 20. Megosztás Posztolva: 2016. június 20. Jó napot! Adott egy Domino Web előfizetés usb-modem stickkel. A kérdésem az, hogy miért jelenik meg a Telekom-fiókba belépve az adott adatsávból visszamaradó adatmennyiség részletezésénél az aktív adatsávnál a helyes aktív sáv helyett a következő sáv.? Pl. jelenleg az usb-modemre kapott adatforgalmi értesítő szerint az 1-2 GB-ig terjedő sávban vagyok. Ezzel egybecsengően a hónapban 3000 Ft került levonásra az egyenlegemről. Mindeközben viszont a weboldalra a fiókomba belépve és leellenőrizve az adatforgalmat azt látom, hogy az Aktív sáv díjánál 4500 Ft szerepel. Azaz nem a jelenlegi 1-2 GB-s (3000 Ft-os összesített) hanem a következő 2-4 GB-os (4500 Ft-os összesített) díját mutatja. Ezenkívül pedig következő sávnak a 6000 Ft-os sávot tünteti fel a 4500-as helyett. Miért van ez? A jobb érthetőség kedvéért mellékelek egy képet: http://kepfeltoltes.hu/view/160620/aktivsav_www.kepfeltoltes.hu_.png Látható, hogy a felhasználható résznél 1 GB-ból visszalévő részről értekezik, tehát nem lehetek még 2-4 / 4-6 stb. sávban, az 1-2 GB-os sávban vagyok. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6451 Posztolva: 2016. június 26. Megosztás Posztolva: 2016. június 26. Üdv, hogy tudom megnézni, hogy van-e aktív mobilinternet szolgáltatásom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. június 26. Megosztás Posztolva: 2016. június 26. -Telekom alkalmazásba belépve -telekom.hu weblapon belépve -1430 at felhívod Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5222 Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Az ügyfélszolgálaton megkapott információk alapján beállítottam a hozzáférési pont preferenciáit, viszont az adatkapcsolat engedélyezése után sincs netkapcsolat. Ugyanezen a mobilon egy másik szolgáltató mobilnetje probléma nélkül elérhető volt korábban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Hello kockasinges, ha más szolgáltató netjével ment, akkor is lehet pár bibi, ezeket ellenőrizd: olyan helyen vagy, ahol nincs vagy nagyon lassú az adatkapcsolat (látsz 4G, LTE, 3G vagy legalább E vagy GPRS feliratot a kijelző felső részén, illetve más Tés tud ott internetezni?) nincs mobilinternet szolgáltatásod a Ténél (ezek közül kell bármelyik) a beállítások mégsem jók (itt van az összes, ezeket érdemes megnézned. ha nem találod a telód, válassz egy hasonlót, ugyanott és ugyanúgy kell majd beállítani a tiéd is) a 4G-vel nyomnád, de nem 4G-s a SIM kártyád eset szándékosan nincs benne, ha a fentiek rendben vannak, 3G-vel vagy 2G-vel akkor is mennie kellene... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5222 Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Mobilnet szolgáltatásom van, pont ma kaptam az aktiválásról SMS-t. Másoknak megy itt a net. A beállításokat viszont megtettem. Szolgáltatói oldalról is kell valami? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Ha ezek stimmelnek, akkor csak a 4G-s SIM kártya marad, de ahogyan írtam, alacsonyabb sebességgel ekkor is mennie kellene. még egy, beállítások után ki-bekapcs volt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Ezen legfőbb alap-adatokat vagy a SIM kártyáról vagy a hálózatból olvassa be a készülék. De ha előzőleg egy másik szolgáltató beállításai vannak meg benne, akkor nyilván nem fog menni (lehet sim cserekor nem frissíti automatikusan). Javaslom próbálkozz gyári alapbeállításra állítani a telefont, vagy hard resetet csinálj rajta (ez persze teljes adatvesztéssel jár) és csak ezután tedd be a sim kártyát... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5222 Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Beállítások után újraindítás megtörtént, a SIM kártya alig 1 éves benne, cserélve volt. A hozzáférési pont adatainál külön kezelhető a két SIM kártya, illetve az azokhoz beállított hozzáférési pont nevek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6493 Posztolva: 2016. július 6. Megosztás Posztolva: 2016. július 6. Sziasztok.Ha bekapcsolom a mobilnetem akkor sincs internetkapcsolatom a telefonomon.Hívni tudok...Felül 4G H+ semmisem jelenik meg.Segítség!Minimum 150mb netem van még. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.