Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

• Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

• 2
12 hours ago, Roli82 said:

Teszek pár kört. :D

Szerk:

jól írtam + itt is ez van írva h az adatmennyiség 2016. december 31-ig érvényes.

Köszi, megpróbálom majd.

Egyébként a linket nézve fedeztem fel, hogy a Net&Roll Dominóra is rendelhető. ami érdekes, mert az 500 megát ad 1000 Ft-ért, míg a Netplusz S 1090-ért ad 200 megát. Így nem tudom, ki választja a Netplusz-t, bár nem tudom a Net&Roll-ban van-e valami trükk vagy plusz díj még, vagy nem tudom, miért olcsóbb ennyivel.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tks
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

teherwagon

Igazából egy WPN-generátor dobta a nevet, bevett szokásom ilyeneket használni mindenfele :)

Igen, próbáltam már konkurens szolgáltatókkal is, azokkal is ment, csak a T-nek van baja, de tényleg majd kiderült hétvégén ha a két kütyüben megcserélem a SIM-eket és meglátjuk mit dob ki, mindenképp jelezni fogom, a csúnya az lesz ha a T korlátoz valamiért az adott számon...de akkor is túlzás lenne mert lekorlátozott blue is viszi akkor a mobilnetcsomag miért nem birja el...

na mindegy, hétvégén okosabbak leszünk

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
7 hours ago, Roli82 said:

Passzolom. Adj fel rá egy reklamációt, e-mailben vagy telefonon. :(

Rákérdeztem, azt mondták, hogy tévesen küldi az SMS-t a napinetről, ez egy hiba, de nem von le összeget. A mai adatok szerint valóban elkezdte enni az 1GB-os keretet. Azt nem tudom ellenőrizni, hogy tényleg nem vont le tegnap a napinetért 195 Ft-ot, mert ilyen részletességgel nem tartom fejben az egyenleget.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Maraton adatopciók

Domino előfizetéshez
Maraton adatopciót is rendelhetsz, melynek igénybevételéhez valamilyen aktív mobilinternet csomag meglétére van szükség.

• Maraton 100 MB: egyszeri díja bruttó 490 Ft
  • Maraton 500 MB: egyszeri díja bruttó 1290 Ft
  • Maraton 1GB: egyszeri díja bruttó 1990 Ft

A fenti adatopciók érvényessége a Domino SIM kártya rendelkezésre állási idejéig tart.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Telekom napinet itt megtalálod hogy lehet lemondani. 

SMS-ben

• meglévő havi díjas
    díjcsomagod mellé

Küldd el díjmentesen SMS-ben 2 a

-GONAPINET kódot a 
1430-ra
 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!

Telefonon

• meglévő havi díjas
    díjcsomagod mellé

Hívd díjmentesen 3 a 1430-as számot!

További információ

Személyesen

• meglévő havi díjas
    díjcsomagod mellé
  • akciós készülékkel

Fáradj be Telekom üzleteinkbe!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
13 perce, Zsuzska1 írta:

Az oldalon találtam a napi netről sok infót es hogy hogyan kell megrendelni de olyat nem,hogyan tudom lemondani.A másik dolog hogy egyszer sem rendeltem meg mégis kapom.Kicsit lehúzós.

Sms-ben elméletileg így tudnád lemondani 

SMS-ben

• meglévő havi díjas
    díjcsomagod mellé

Küldd el díjmentesen SMS-ben 2 a

-GONAPINET kódot a 
1430-ra
 arról a hívószámról, melyre aktiválni szeretnéd!

3 perce, Zsuzska1 írta:

Köszönöm a segítséged!A 1430 számot hívva sikerült lemondani :) Szép napot!

Lényeg hogy sikerült :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
2 órája, btz írta:

Én még egy szolgáltatónál sem hallottam, hogy valamilyen szinten ne lenne korlátozva a mobilnet. Ha nem az adatforgalom, akkor a sebesség, vagy csak fix pontos használat, stb. Talán majd az 5G korszakában már nem lesznek ilyen limitek.

Megsúgom létezik ilyen, de nem lakossági efiknek, mind a mellet hogy nagyon fan dolog van ára :D 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Vagy csomagváltás Domino Fix-re mert abban van technikai net gyárilag így kapásból megy rajta a Maraton, bár az az ÁSZF ilyet említ csomagváltáshoz " Domino Fix díjcsomagra való váltás esetén ha van Go!Net/NetPlusz (havi díjas net) szolgáltatása, akkor az a továbbiakban is elérhető. " de a Maratont meg nem említi hogy az kikapcsolódik -e.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Az alábbi  mobilinternet /  forgalombővítő opciók /  korlátlan tematikus opciók / díjcsomagok hamarosan lezárásra kerülnek.

Mobilinternet csomag: Net & Roll XS / S /M /L  és ezek aranytárskártyás változatai.

A lezárást követően a havidíjas mobilinternet csomagokra új szerződés kötése vagy ezen csomagokba történő váltás a továbbiakban nem lesz lehetséges, azonban az ezen csomagokban lévő előfizetők a csomagokat változatlan feltételek mellett vehetik igénybe.

Forgalombővítő opciók: NetPlusz S / M / L / XL / XXL .

Korlátlan tematikus opciók:  Korlátlan böngészés és e-mail opció, Korlátlan közösségi oldalak opció, Korlátlan navigáció opció.

Azok az előfizetőket, akik a lezárásig megrendelték / megrendelik a fenti opciók valamelyikét, a változás nem érinti, a lezárást követően azonban már nem igényelhetőek az opciók.

Bővebb infó az aktuális számlán lesz majd megtalálható!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...