abc Posztolva ekkor: 2015. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 16. Sziasztok, tudja valaki, hogy miért nem lehet kábelTV-hez minicsomagot választani? Fog ez változni a jövőben? Mindenképpen muszáj IPTV-re váltanom ahhoz, hogy minicsomagom legyen?Köszi előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bendi64 Posztolva: 2015. október 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 29. Rosszul keres a tv-d. Budapesti fejállomáson nincs se 774 se 782. Ezeket valahogy rosszul lövi be. 778-on és 786-on van, próbálj meg valahogy ezekre hagolni.Megpróbálok írni majd a Telekomnak erről egy levelet, mert úgy látszik, hogy nem csak 1-2 modell érintett ebben, és most, hogy sokaknak kell áttérni digitálisra, valószínűleg sok lesz a panaszos. Vonalhiba nincs, valami beállítás okozhatja a fejállomáson. Bár az az érdekes, hogy nálad szinte minden csatorna csinálja, nálam meg vannak tökéletesek is. Kb 50-50% arányban. Pl nálam a 170, 426, 442, 450, 778 frekikkel semmi baj, nem dobálja a tv, nem is lassul be tőle. Jelerősség/minőségben nincs eltérés a jó és rossz csatik között.Arra is gondoltam, hogy túl erős jel miatt túlvezérel, de 3 dB-s csillapítót betéve semmi nem változott. Bejövő jel műszer szerint tv-nél 60-63 dB, nem tudom, hogy ez amúgy lehet-e sok neki, vagy sem.Rég jártam erre...Valahogy nincs partiban az alábbival az, amit írtál (778 és 786). Nem értem.http://www.telekom.hu/static-th/sw/file/Analog_ktv_csatornakiosztas_frekvencia_adatokkal_20150931.pdf Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2015. október 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 29. Hát ez most meglepett. Akkor lehet, hogy az én listám régi. Pedig 778 biztosan volt, mert még meg is jegyeztem, hogy egy közeli DVB-T adó frekijével egybeesik, és ez látszott is a jelminőségen. Érdekes.Köszi, hogy szóltál, este ha lesz időm, megnézem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 11. Mi lesz a helyi tv csatornákkal azokon a helyeken, ahol nem megoldható ezek digitális továbbítása? Hiszen ezek az alapcsomagban vannak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 13. DVB-C sehol nem kerültek be helyi csatornák de mind1 Iptv-n meg nincs ilyen h hely hiány miatt nem kerül be egy csatorna... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 13. Telekomtól válaszolták ezt, nem én találtam ki. De nem nekem, hanem egy üzleti partnerüknek. "Helyi tévék digitalizálásának ütemezésével kapcsolatban továbbra is folynak a belső egyeztetések, türelmüket kérem ebben a témában." "[...]sajnos az IPTV esetében elértük a maximum kapacitásainkat és továbbra is várólistánk van." De valaki írta itt egy másik topicban, hogy náluk fent van digitálison a helyi tv. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 13. Ez az inkább írni kell valamit a kérdező félnek és találjunk ki vmit kategória szerintem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 13. 10 órája, fgabor87 írta: Közben megtudtam, hogy nálunk marad a helyi tv analógon, ezek digitalizálását a Telekom fogja elvégezni majd valamikor. IPTV-re meg nem férnek fel, nincs több hely. Érdekes lesz, hogy akinek IPTV előfizetése van, és majd analógról lekerül a helyi, amennyiben azt nézni szeretné, csak azért az egy csatornáért vásárolnia kell majd DVB-C boxot. Nekem sattv-m van és évek óta a helyi TV miatt van DVB-T rendszerem (csak ez az 1 csati van beállítva). Minden reggel azt nézzük. Semmi nehézséget nem okoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 14. 12 hours ago, anonymus said: Mert mindenre lehet megoldást találni és nem szenvedtél hogy juuuj 1. Nálunk nincs fent a dvb-t platformon a helyi tv. 2. Nincs dvb-t lefedettség a településen. @Roli82 Bocsi, akkor rosszul emlékeztem. Viszont hozzánk T szerint nem fog felkerülni IPTV-re. Egyelőre marad analógon, ami semmi problémát nem okoz. Csak azért kérdeztem, hogy mivel számoljak alapcsomag levétele után. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 14. 2. Kérlek... Nem tudom amúgy kinek hiányzik az a tv-csatorna, valami borzalom hogy néha mit meg nem tesznek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 14. Parancsolsz? Szkenneljem be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság jegyzőkönyvét, ahol ez le van írva? 2 éve küzdünk érte, AH is volt kint mérni 2x, őket is meg lehet kérdezni. De magad is megnézheted:http://emirpub-prod.nmhh.hu/pubrendszer-web/tvradiovetel/tvVetelLocationSelect.jhtml Persze nagymarosit nézd, mert oda kerülhetne fel reálisan. Az meg falu 80%-áról süket. De erről nem nyitok vitát, van róla NMHH és AH jegyzőkönyv is. Meg értelmetlen is, mivel nem valószínű, hogy felkerül dvb-t-re. Mi sem nézzük sűrűn, de néha azért előkerül 1-2x. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 15. Várjuk ki a végét, Tkom egyenlöre halgat hogy lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2016. január 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 15. 24 perce, fgabor87 írta: A kódolatlan digitális marad. Csak a kódoltat szedik le. Így maga a szolgáltatás nem szűnik meg, IPTV előfizetők is nézhetik a box nélküli tv-ken. Így viszont nem lesz meg az a többlet sávszél, ami az IPTV minőségének javításához kellene. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 16. Ez már ki lett tárgyalva a digitális ktv topicban, hogy t-s információk szerint a kódolatlan marad. Eleve őrültség lenne kiszedni, mivel az iptv 3-ra van korlátozva, ma meg már a háztartásokban ahány helység, annyi tv, mert mindenhol szól háttérzajnak. De ez úgy is ki fog derülni pár hónap múlva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 17. 15 órája, Deino írta: És? Ahol optikát húznak be frissen ott is csak IPTV van nincs digitális kódolatlan adás... ott is 3 a korlát + a TVGO. Nem értem miről beszélsz igazából Optikás területek annyiban vannak előnyben hogy léteznek olyan ont-k lásd D**i tv. Koax kimenet. Analóg és Dvb-c adást adnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pityesz Posztolva: 2016. január 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 17. Szerintem a telekom nem fogja bonyolítani ennyire a helyzetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 17. Szerintem se de elvi lehetőség meg lenne rá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. január 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 17. (szerkesztve) Hát de ez esetben nem az elvi lehetőség a lényeg, hanem a gyakorlati kivitelezés. Ha optikánál sem adnak digitális adást - kódoltat, vagy kódolatlant - vagy analógot érthető módon, akkor valószínűleg más helyen sem lesz sokáig. Attól hogy valahol elérhetővé teszik az IPTV-t, és esetleg meghagyják még a kódolatlan digitális adást egy ideig, még nem azt jelenti hogy örökre megmarad sőt... valószínű csak addig lesz, amíg nem kell az a felesleges kis "terhelés" valami másra. Érthető is az egész egyébként hiszen a Telekom az IPTV-ben látta a jövőt, ezért is törölte el a Digitális TV értékesítését még annó. Természetes hogy a hálózatkiépítésekkel egyidejűleg az IPTV-t is terjeszik, a Digitális TV-t pedig kódolt és kódolatlan adásként is a jövőben megszüntetik az analóggal együtt, hiszen ha megnézzük egyik sem a Telekom portfóliójának darabja már, mindegyik csak azért van valahol, mert a technikai okok ezt engedik meg - egyelőre - vagy esetleg a kódolatlan digitális adás egy ideig még nem okoz olyan problémát, amiért hirtelen meg kellene szüntetni. Szerkesztve ekkor: 2016. január 17. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. Csak addig bírják még ki a központi fejállomáson digitális KTV-vel, amíg lesz nálunk más szolgáltató, utána azt csinálnak, amit akarnak. Még maximum 4 évet húzzanak ki. De ha csak 3-at, az sem gond. Amúgy is szabadulnék már tőlük nagyon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. Bele kell húznod annyit tuti nem bír ki már. Ha meg nézed Déli országrésztől szűk egy év csúszásba vagyunk csak! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. Akkor lesz helyette sat tv. Talán az rugalmasabb, mint az IP. Most úgy is ez a divat a faluban, egyre többen köttetik be a sat-ot telekom ktv helyett. Én nem tudok belehúzni, nem rajtam múlik sajnos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. (szerkesztve) T-satra nem hiszem hogy tudsz váltani ott ahol van koaxon iptv ott vissza törlik megrendelést. Ez hivatalos állás pont az hogy ügyintéző hogy hackeli meg a folyamatokat azt nem akarom tudni Szerkesztve ekkor: 2016. január 18. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. Kiváncsi leszek hogyha egyszer 100%-os lefedettség lesz, akkor mit csinálnak a SAT TV-vel Lelövik a műholdat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. Pedig nálunk jó néhány házon van t-s sat antenna, amik éven belül lettek felrakva. Azért ez nem biztos, hogy jó politika. Felhívom őket, hogy szeretnék sat-ot, erre azt mondják, hogy nem lehet, mert ott van IPTV, akkor én azt mondom, hogy köszönöm, akkor hívom a másik szolgáltatót. Ez nekik nem jó üzlet. Szóval muszáj hekkelni szegény ügyintézőknek. Elfelejtik, hogy satban van jó nagy választék. Hát azért 100%-os soha nem lesz, mert azokon a helyeken, ahol nincs telekom, ott nyilván lehet majd sat tv-zni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. Eddig nem azt írtad hogy nem lehetséges nálad a sat ? Rossz terep viszonyok miatt ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. január 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. január 18. Lehet, ha tisztességes méretű az antenna. De csak azért, mert pont dél felé nyitott a völgy. Mondjuk nekem ott pont a szomszéd 4 hatalmas fenyőfája van. De ha tetőn van az antenna, akkor jó. Volt már korábban hárombetűs direkt, csak annak pici volt az antenna, és nem is volt elég magasan szerintem. De lehet csak szimplán kicsi volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
abc
Sziasztok, tudja valaki, hogy miért nem lehet kábelTV-hez minicsomagot választani? Fog ez változni a jövőben? Mindenképpen muszáj IPTV-re váltanom ahhoz, hogy minicsomagom legyen?
Köszi előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
105
92
70
37
Népszerű napok
2015. Július 8.
65
2015. Július 7.
40
2015. Július 20.
32
2015. Október 14.
27
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 105 poszt
fgabor87 92 poszt
Törölt_tag3739 70 poszt
Törölt_tag2428 37 poszt
Népszerű napok
2015. Július 8.
65 poszt
2015. Július 7.
40 poszt
2015. Július 20.
32 poszt
2015. Október 14.
27 poszt
546 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.