ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 1. Megosztás Posztolva: 2015. november 1. Üdv, egy idősebb előfizetőnek gondolnék felvevős dobozt rendelni, és az érdekelne, hogy a felvevős box mind tudja azt, amit egy jobb asztali DVD felvevő:Tehát tud:1. felvenni egy műsort, miközben ugyanazon a tévén nézek mást élőben2. futó felvétel közben a korábbi felvételek közül lejátszani bármelyiket3. előre programozni időpontokra több felvételt (akár 5-6 vagy több), és azokat felvenni, miközben mást nézek a tévénEzeket mind tudja az iptv-s felvevő? Ha valaki használ ilyet, és tudja a válaszokat, akkor legyen szíves írja meg. A havi +1100 forint nem kevés egy idős embernek, ezért csak akkor kérnénk felvevős boxot, ha a fentieket tudja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 acel Posztolva: 2015. november 1. Megosztás Posztolva: 2015. november 1. Vezetékes lányal akartál wifizni? Autocorrect csak nem figyeltem. lan-hálózat lett volna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 acel Posztolva: 2015. november 16. Megosztás Posztolva: 2015. november 16. Így van, pontosan ugyan azt csinálja mintha távirányítóval készenlétbe küldené.Fogyasztás alapján majdnem semmit, csak kikapcsolja a tv jelet és színt vált a leden.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 acel Posztolva: 2015. november 16. Megosztás Posztolva: 2015. november 16. Mert a narancs LED kicsit kevésbé erősen világít, mint a zöld, ráadásul a kék meg nem is világít olyankor.BocsiValamivel lehet kevesebbet fogyaszt, de hibernálni nem tudja magát, mert az időt figyelni kell és a távirányítós bakapcsnál nem is bootol, A remote-ot figyelni kell (az stb sem más csak egy kis számítógép). Egy passzív házban talán fűtésnek is megfelelne :-). Havonta pár száz forintot hozzátesz az áramszámlához. Kérdés hogy meg kell-e felelnie a standby rendeletnek (T szerint nem), de nincs rajta az energiatakarékos eu-s minősítés.Én kikapcsolom mindig a T által javasolva. Legfeljebb ha bekapcsolásnál kell frissítenie és valami gond támad, akkor kicseréli T a téglásítottat hamar. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 acel Posztolva: 2015. november 17. Megosztás Posztolva: 2015. november 17. Ez azt jelenti, hogy a doboz csak akkor frissíti a szoftverét, ha fizikailag ki-be kapcsolom? Nem de mivel nekem sokat ki van kapcsolva (főleg frissítési időben), és ezért majdnem biztos hogy bekapcsolásnál frissít. És ha közben a hálózat is szakadozik, akkor lehetséges egy rossz megszakítás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. Fegyvert nem, csak az analóg megszűnt, és nincs alternatív szolgáltató a környéken. De én is remélem, hogy ez valami egyszeri dolog volt. Elég lett volna vajon az újraindítást választani ehhez, hogy megjavuljon? Nem tudom, az más-e, mint a ki-be kapcsolás, vagy gyorsabban lezajlik-e. A fizikai kikapcsolásból elég lassan állt fel. 2-3 perc. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 fgabor87 Posztolva: 2015. december 8. Megosztás Posztolva: 2015. december 8. IP TV-vel több gondom van (és ezek alapján a SAT-tal is) - első kitárgyalva, nem tudok dolgozni dupla NAT mögött (+ lassító IP TV boxokkal), ami fájó, mert a Telekomnak is dolgozok. EPC3925-tel föképp nem, mázli, hogy legalább már az nincs. - 3 tv-ből 2-re nem tudok beltérit kötni, egyiknek csak antenna bemenete van, másiknak meg minden bemenete foglalt, és nem fogok rá HDMI elosztókat meg kapcsolókat kötni, plusz itt a belétri sem fér el sehol. Így marad 1 tv, amire köthető, feltéve ha IPTV boxon van scart.. bár gondolom van. - nem fogom újrakábelezni a lakást (lehet lusta vagyok ), wifi meg nem viszi át rendesen, és nem fogok wifi hatótávkiterjesztőket venni Egy IPTV átállás egyből 1 vagy 2 új tv-vel, egy szobaátrendezéssel, és vagy újrakábelezéssel, vagy 1-2 hatótávkiterjesztővel indulna. Olcsó project. Bizonytalan ideig elhalasztva. Még a SAT-ot jobban/könnyebben megoldhatónak látom kevesebb problémával, de az sem rózsás. Sajnos nagyon ráépültünk a hagyományos tv-zésre, így fájó lenne az átállás. Húzom, ameddig lehet, nem tudok mást tenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 fgabor87 Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. Mert ha a HGW-re rákötöm a saját routert, és mondjuk DMZ-be teszem, akkor is ott a dupla NAT. Erre akármit állítok be, csak max papíron szépíti a dolgot, eredmény ugyan az. De röviden összefoglalva mérlegelve a csatornák számát, és az IP TV-re való átállás költségeit, hátrányait, ráfordítandó időt, nem éri még meg nekem. Mindegy hogy oldanám meg, egy plusz 20-30 ezerbe biztos fájna az átállás, annyiért nem éri meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 fgabor87 Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. Hát ez az egész dolog még az EPC3925-ből indult. Felépült a kapcsolat, csak 5 percenként bontotta. Akkor fél évembe került, míg tudtak hozni helyette egy másikat. Nem tudom a D-Link milyen, denem kockáztatok. Illetve szerintem így nem tudom a belső routerem dyndns-be regisztrálni. Bár ez csak most jutott eszembe... nem tudom van-e olyan beállítási lehetőség, hogy a saját router a publikus IP-t kapja... ha nincs, akkor nem fog menni a dyndns. Márpedig a saját routert akarom oda regisztrálni bizonyos okok miatt... a HGW-t nem szívesen. Ráadásul egyszer hoz a T egy döntést, hogy valamiért kiveszik a HGW-ből ezt az opciót, és akkor meg vagyok lőve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 princz Posztolva: 2015. december 14. Megosztás Posztolva: 2015. december 14. sziasztok valaki el magyarázná nekem mi fog változni? tv nél meg nem igazán értem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 princz Posztolva: 2015. december 16. Megosztás Posztolva: 2015. december 16. (szerkesztve) sziasztok miért 2x van meg lifenetwork? csatorna Szerkesztve ekkor: 2015. december 16. Szerkesztő: princz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 acel Posztolva: 2015. december 26. Megosztás Posztolva: 2015. december 26. A műsor adatait persze nem írja ki a stb. A T az összes fejlesztési kapacitását a funkciók letiltálására fordítja. Emiatt nem is tud modern eszközöket használni mert sokba kerül a funkció letiltálására. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 Deino Posztolva: 2015. december 30. Megosztás Posztolva: 2015. december 30. Ekkor: 2015. 12. 26., acel írta: A műsor adatait persze nem írja ki a stb. A T az összes fejlesztési kapacitását a funkciók letiltálására fordítja. Emiatt nem is tud modern eszközöket használni mert sokba kerül a funkció letiltálására. 1080i nem p. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-2 Deino Posztolva: 2015. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 8. Iptv-vel az a baj, hogy kevés a 3 stream, ez csak kis létszámú családnak elég, vagy olyanoknak, akik nem tévéznek sokat, mert olyan családban, ahol 3-4 tv van és este mondjuk mindenki néz valamit (mást), ott a 3 stream nem elég, ha közben még fel is vesznek valami mást.5 Tv-n lehet pontosabban fogni az IPTV-t előbb írtam, 3-al Boxon 2-ön (ami megfelelő specifikációjú okosTV) meg fogod a TVGO-t. TVGO-ért egyébként fizetned sem kell. Csak ahol TVGO-t használsz, ott kevesebb lesz picit a csatorna mennyisége.Egyébként meg szerintem bőven elég a 3 box, nekünk csak egy kellene mivel én ha nézek is valamit azt gépről teszem, vagy van okostv-m is, szóval azokon meg megy a TVGO. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-3 princz Posztolva: 2015. december 25. Megosztás Posztolva: 2015. december 25. én meg tv csatorna változást feleslegesnek tartom inkább netet fejlesztenék nem 20 MB/s kilodjak éve óta ennyi pénzért amit fizetek 50 MB/s minimum nem pedig 30 miaz 21században semmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.