Kérdés

Az epg  belűl a szavak között néha előjön  egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2.262 válasz erre a kérdésre

8 órája, Brunnentaler írta:

Háát annyi gondom van csak vele amit leírtam. Halk szinte mindegyik csatorna. :-)

Ha biztos vagy benne, hogy a 62 végű szoftverrel normálisan működött, akkor érdemes megpróbálni kérni az egyedi szoftvermódosítást, hátha sikerül. Egyébként csak marad a remény, hogy nem kell még éveket várni egy jobban működő verzióra (sajnos bekavar, hogy még mindig nincs teljesen rendben a honlap bizonyos felületeinek működése, ezt erőltetik, mivel ez még veszteséget is okozhat a Telekomnak, a gyengébb hang miatt meg talán nem pártolnak el az előfizetők).

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Te most egy smart TV-vel akarsz csatlakozni a HGW wifijéhez? Mert először iptv problémát írtál.

Iptv esetén nem a TV beállításai között kell matatni, a TV-t HDMI bemenetre kell állítani, a többit a boxon kell intézni.

A HGW csere akkor az iptv problémádat megoldotta?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

annyiba segits nekem, hogy már sikerült minden, már csak az kellene hogy lnb, műhold , traszponder frekvencia teszt, ezeknek hol találom a nevét ? mert ezeket kell beállítani

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

a tv-n belül, hálózat, hálózati csatlakozás, és ott automatikus vagy kézi , mire menjek ? kézire, akkor megkell adnom a titkosítási kódot, meg is adom , rajta van a hgw-n, elkezd csatlakozni, de az irja sikertelen , mit csinálok rosszul ? 

az ethernet kábel nincs megfelelően csatlakoztatva, pedig bevan dugva.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Mivel próbálsz kapcsolódni mire? Vezeték nélküli kapcsolattal használod az iptv-t?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

se kép se hang nincs :) hálózatra próbálok felkapcsolódni, ip tv, vezeték nélküli , beírom a hwg található jelszót, és azt írja sikertelen kapcsolodás, miért ?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

A boxok megkapják a lan ip címüket, az iptv-s vlan megkapja az ip címét?

Hang sincs vagy csak kép?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
50 minutes ago, OldMike said:

Amennyiben nálad nincs gond az utolsó verzióval, akkor nincs miért visszaváltani. Egyébként nem kell a facebook-ra írni, mert nekem igazából a 1412-n intézték el (ott kellett kérni), az FB-n csak megtudtam hogy egyáltalán van ilyen lehetőség.

Nekem muszáj volt, mert sztereó erősítővel használom a tévét, és esélyem sem volt megoldani, hogy csatornaváltásnál ne kelljen állandóan a hangerőt változtani (nem is keveset). Most az STB-n beállított 18-as hangerővel minden (SD és HD) csatorna lényegében azonos erővel szól, a hangerőn meg csak a környezeti zajok függvényében kell módosítani.

Háát annyi gondom van csak vele amit leírtam. Halk szinte mindegyik csatorna. :-)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Akkor csak a 1412 (illetve most már 1414, de azt hiszem mindkettő működik) felhívása marad.. Lehet olyan központi hiba, amit házilag nem lehet megoldani. Esetleg - ha van rá mód - meg kellene nézni számítógépen, hogy van-e internet kapcsolat, mert ha nincs akkor azt is mondani kell. A HGW hibája sem zárható ki, az is csak cserével oldható meg, a fenti módon.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Semmi változás, megcsináltam ezt is , ugyan az van, oldalt bejön normálisan mint ahogy eddig a csatorna, ki is tudom választani, viszont kép az nincs egyik tv-n se. más ötlet ?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
21 perce, Horváth István írta:

Ma reggel megfagyott az adás, kihúztam a modemeket, kb 10 msásodpercre, bedugtam és azóta egyik tv-n sincs kép, ugyan úgy jön be mint eddig, a csatornákat kitudom választani, de kép nincs , csak fekete képernyő ? Mit tudok tenni ? fontos lenne

Ha modem alatt a settop boxot érted, akkor az valószínűleg kevés. A digitális útválasztót (HGW) is áramtalanítani kell, majd újraindítani. Amikor azon az internet kapcsolatot jelző led(ek) folyamatosan világítanak (például a cisco epc 3925 esetében az első négy led), akkor lehet az STB-ket elindítani (ha van felvevős, akkor először azt), egymás után.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
4 órája, Brunnentaler írta:

OldMike, akkor azt mondod ha facebookon írok a Telekomra akkor elintézhető a dolog?
Azért kérdezem, csak mert nálunk a 63-as végű verzióval semmi baj sem volt, annyit érzékeltünk belőle csak hogy visszaállt a hang a régebbi normális (nem halk) verzióra.

Amennyiben nálad nincs gond az utolsó verzióval, akkor nincs miért visszaváltani. Egyébként nem kell a facebook-ra írni, mert nekem igazából a 1412-n intézték el (ott kellett kérni), az FB-n csak megtudtam hogy egyáltalán van ilyen lehetőség.

Nekem muszáj volt, mert sztereó erősítővel használom a tévét, és esélyem sem volt megoldani, hogy csatornaváltásnál ne kelljen állandóan a hangerőt változtani (nem is keveset). Most az STB-n beállított 18-as hangerővel minden (SD és HD) csatorna lényegében azonos erővel szól, a hangerőn meg csak a környezeti zajok függvényében kell módosítani.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Ma reggel megfagyott az adás, kihúztam a modemeket, kb 10 msásodpercre, bedugtam és azóta egyik tv-n sincs kép, ugyan úgy jön be mint eddig, a csatornákat kitudom választani, de kép nincs , csak fekete képernyő ? Mit tudok tenni ? fontos lenne

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Elméletileg igen de nem sikergaranciás a sztori. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

OldMike, akkor azt mondod ha facebookon írok a Telekomra akkor elintézhető a dolog?
Azért kérdezem, csak mert nálunk a 63-as végű verzióval semmi baj sem volt, annyit érzékeltünk belőle csak hogy visszaállt a hang a régebbi normális (nem halk) verzióra.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Gondolom a kábeltévés 27 csatorna az IPTV mellé "jutányos áron" kapott műsor, ami csak SD csatornákat tartalmaz. Az IPTV esetében is az összes SD csatorna azonos (esetleg nem igazán hangosan) hangerővel szól. A gond az, hogy a HD csatornák hangerejét nem tudják ezzel szinkronba hozni. Az már csak ráadás, hogy a HD csatornák vagy nem szólnak (a 0 hangerőn), vagy pedig szabályozhatatlanul a teljes hangerőn (1-25 hangerőn).

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

érdekes  digitális kábeltv  hangerő  megtudja csinálni  telekom  nálam 10 szol  tőkéletes 27 csatorna egyformán 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
Ekkor: 2017. 04. 25. at 19:01, Brunnentaler írta:

Köszi teljesen egybevág az eset. Akkor ezek szerint sok változásra nem lehet számítani... :-(

Némi Telekomos FB-s levelezés után kiderült, hogy saját felelősségre, egyedileg kérhetem hogy tegyék vissza az STB-re a 62 végű szoftvert. Mivel nálam az teljesen jól működött, kértem is, és nem egészen két nap alatt visszatették. Így azóta egész jó a hang, szeretném ha így maradna a 63 végűt leváltó - talán végleges, jó hangerejű - verzióig.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Köszi teljesen egybevág az eset. Akkor ezek szerint sok változásra nem lehet számítani... :-(

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most