Törölt_tag8808 Posztolva ekkor: 2017. június 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 23. Sziasztok szeretném megkérdezni mítőrtént a weboldalon lévő chetel tegnapota nem érem el és lenne pár kérdésem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. június 23. Megosztás Posztolva: 2017. június 23. Telefonok készülékek közt kéne felbukkannia, amennyiben nem tartalmaz ügyféladatokat a kérdésed tedd fel bátran itt is. Remélhetőleg tudunk segíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 foxylady Posztolva: 2017. június 26. Megosztás Posztolva: 2017. június 26. (szerkesztve) Szia @Mikina Lajosné, a roaming szabályozás június 15-től változott. A te számládban egész biztos, hogy régebbi tétel szerepel - májusi beszélgetésre tippelek. A júniusi díjakról majd csak júliusban kapunk számlát. Szerkesztve ekkor: 2017. június 26. Szerkesztő: foxylady Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 zoli62 Posztolva: 2017. június 26. Megosztás Posztolva: 2017. június 26. 3 órája, Mikina Lajosné írta: Úgy hallottam törölték a roming díjat, mégis több mint 1000 forintot fizettem 8 percé Dániába. Akkor hogy is van ez? Dániába, vagy Dániából türtént a hívás? Előbbi esetben nemzetközi hívásnak számít, utóbbinál pedig roaming. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. június 26. Megosztás Posztolva: 2017. június 26. (szerkesztve) 3 órája, Mikina Lajosné írta: Úgy hallottam törölték a roming díjat, mégis több mint 1000 forintot fizettem 8 percé Dániába. Akkor hogy is van ez? "Itthonról hívok EU-s számot, arra is érvényes? Nem. Az EU-s szabályozás csak a roaming helyzetben történő telefonálás szabályait fekteti le, a belföldi mobilhasználatra nem vonatkozik. Az itthonról EU-ba irányuló hívások nemzetközi hívásnak minősülnek, és a díjszabásuk eltér a roaming során alkalmazottól. " Hogyan változik a roaming az EU-ban 2017. június 15-től? Szerkesztve ekkor: 2017. június 26. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. június 26. Megosztás Posztolva: 2017. június 26. @Mikina Lajosné A számlán látható, hogy milyen időszakra szól az a díjtétel. Nem lehet, hogy a hívás még régebben történt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Mikina Lajosné Posztolva: 2017. június 26. Megosztás Posztolva: 2017. június 26. Tegnap este hat után hívtam! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. június 26. Megosztás Posztolva: 2017. június 26. Hello @Mikina Lajosné, itthonról hívtál dán számot? ha igen, az nem roaming, hanem nemzetközi hívás, és ott nincs változás (a roaming az, amikor külföldön vagy, és onnét hívsz bármilyen számot. a "roaming díj törlés" meg akkor van, ha külföldön, az EU-ban vagy, és onnét hívsz EU-s számot) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Mikina Lajosné Posztolva: 2017. június 26. Megosztás Posztolva: 2017. június 26. Úgy hallottam törölték a roming díjat, mégis több mint 1000 forintot fizettem 8 percé Dániába. Akkor hogy is van ez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8808
Sziasztok szeretném megkérdezni mítőrtént a weboldalon lévő chetel tegnapota nem érem el és lenne pár kérdésem?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.