Posztolva ekkor: June 23, 2017 Sziasztok szeretném megkérdezni mítőrtént a weboldalon lévő chetel tegnapota nem érem el és lenne pár kérdésem? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: June 26, 2017 (szerkesztve) 3 órája, Mikina Lajosné írta: Úgy hallottam törölték a roming díjat, mégis több mint 1000 forintot fizettem 8 percé Dániába. Akkor hogy is van ez? "Itthonról hívok EU-s számot, arra is érvényes? Nem. Az EU-s szabályozás csak a roaming helyzetben történő telefonálás szabályait fekteti le, a belföldi mobilhasználatra nem vonatkozik. Az itthonról EU-ba irányuló hívások nemzetközi hívásnak minősülnek, és a díjszabásuk eltér a roaming során alkalmazottól. " Hogyan változik a roaming az EU-ban 2017. június 15-től? Szerkesztve ekkor: June 26, 2017 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: June 26, 2017 3 órája, Mikina Lajosné írta: Úgy hallottam törölték a roming díjat, mégis több mint 1000 forintot fizettem 8 percé Dániába. Akkor hogy is van ez? Dániába, vagy Dániából türtént a hívás? Előbbi esetben nemzetközi hívásnak számít, utóbbinál pedig roaming. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 26, 2017 Hello @Mikina Lajosné, itthonról hívtál dán számot? ha igen, az nem roaming, hanem nemzetközi hívás, és ott nincs változás (a roaming az, amikor külföldön vagy, és onnét hívsz bármilyen számot. a "roaming díj törlés" meg akkor van, ha külföldön, az EU-ban vagy, és onnét hívsz EU-s számot) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: June 26, 2017 (szerkesztve) Szia @Mikina Lajosné, a roaming szabályozás június 15-től változott. A te számládban egész biztos, hogy régebbi tétel szerepel - májusi beszélgetésre tippelek. A júniusi díjakról majd csak júliusban kapunk számlát. Szerkesztve ekkor: June 26, 2017 Szerkesztő: foxylady Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 26, 2017 Tegnap este hat után hívtam! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 26, 2017 @Mikina Lajosné A számlán látható, hogy milyen időszakra szól az a díjtétel. Nem lehet, hogy a hívás még régebben történt? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 26, 2017 Úgy hallottam törölték a roming díjat, mégis több mint 1000 forintot fizettem 8 percé Dániába. Akkor hogy is van ez? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: June 23, 2017 Telefonok készülékek közt kéne felbukkannia, amennyiben nem tartalmaz ügyféladatokat a kérdésed tedd fel bátran itt is. Remélhetőleg tudunk segíteni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok szeretném megkérdezni mítőrtént a weboldalon lévő chetel tegnapota nem érem el és lenne pár kérdésem?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon