Ugrás a tartalomhoz

Új, gyorsabb otthoni netcsomagok a Telekomtól!


Roli82

Ajánlott posztok

A Telekom 2017. augusztus 11-től megújította vezetékes internet-portfólióját és új, nagyobb sávszélességű internet-csomagokat vezetett be. Az új konstrukciónak köszönhetően egyre több család, háztartás élvezheti a gyorsabb internet előnyeit. Az új otthoni netcsomagok elérhetőek a  Magenta 1 kedvezménycsomagokban is.

A szélessávú vezetékes hálózatfejlesztések eredményeképpen már több mint 2,9 millió háztartásban elérhető a Telekom gyors vezetékes hálózata, amelyből közel 700 ezer gigabit-képes optikai hálózat. A fejlesztések nyomán az ügyfelek számára még jobb minőségű internet-kapcsolatot tud biztosítani a Telekom, ennek leképezése a most bevezetett új otthoni internet-portfólió.Az új portfólióban 5 féle internet-csomag áll az ügyfelek rendelkezésére. A legnagyobb változatlanul az 1000 Mbit/s kínált letöltési sebességű csomag, és a már eddig is elérhető 50 megás csomag mellett újonnan bevezetésre kerül egy 100 megás és egy 250 megás netcsomag is. Azok számára, akiknek a lakóhelyén nem érhető el az 50 Mbit/s, a max. 30 Mbit/s sebességű START csomagot kínáljuk.

Az új díjcsomagok a mai naptól választhatók, azok a régi portfólióban lévő előfizetők pedig, akiknek még nem járt le a hűségidejük, szintén válthatnak az új, gyorsabb csomagokra (új hűség vállalásával). Az új otthoni netcsomagokkal együtt megújultak a Magenta 1 kedvezménycsomagok is, amelyek az otthoni és mobilinternetet egyben kínálják.Az új otthoni internet-portfólió kiegészítő elemeként egyre több ügyfél számára nyílik lehetőség nagyobb sebességű internet használatára a gyorsító opció 1 választásával is.

A televízióval rendelkező magyar háztartások 78 százalékának van internetelérése is. 68 százalékuk használja is otthon a netet, sőt 42 százalékuk tévénézés közben netezik - derül ki a Nielsen Közönségmérés idén tavasszal készített, nemrégiben közzétett felméréséből . A világhálóra azonban egyre kevesebben lépnek fel asztali számítógépükön keresztül, e célra egyre inkább mobileszközeiket használják otthon is. A 18-49 éves korosztály 84 százalékának van már okostelefonja, kétharmaduknak laptopja. Az okostelefont 73 százalék, míg a laptopot 53 százalék használja otthoni internetezésre – tárta fel a kutatás. A tapasztalatok szerint gyakori az eszközök párhuzamos használata is a háztartásokban. További részletek az új otthoni netcsomagokról: www.telekom.hu/otthoni-internet-dijcsomagok

1) A gyorsító opció mögött egy olyan megoldás áll, amikor egy speciális eszköz segítségével a mobilinternet és a vezetékes internet sebessége összeadódik, és ennek köszönhetően gyorsabban és jobb minőségben lehet netezni.

Forrás

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 órája, Roli82 írta:

Marad ugy ahogy van ha nem valtasz. A weboldalra ne tamaszkodj fals adatokat mutathat. Biztosabbat a 1414 tud mondani.

Megnéztem bejelentkezve a csomagváltási lehetőséget (a honlap bizonytalansága persze fennállhat), és válthatnék 250/20-ra is, de csak ha az Alap telefon helyett bevállalom a Hoppá csomagot. Emiatt (amúgy a vezetékes telefon csak a kedvezmény miatt volt eddig is, egyáltalán nem használtuk, így aztán a Hoppá előnyeit sem érezhetnénk) kb. ezer forinttal lenne több a díj a mostaninál.

Azért majd megpróbálom a Telekom üzletben, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton. Olvastam hogy valaki elérte, hogy a meglévő Alap telefonja megtartásával megkapta a 250/20-at, és 300 Ft-tal lett több a díja.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 perce, anonymus írta:

Ez is weblap future nem kötelező váltani. 

Valószínű hogy weblap gond, eddig is az eredményes módosítások telefonon vagy boltban intéződtek el. Eddig csak egy boltos gubancom volt (elfelejtettek aktiválni egy mobilos internet váltást), de utólag kiderült hogy az T-Pont volt, és nem Telekom üzlet.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Egyelőre a weblap még több sebből vérzik, de lehet hogy szándékosan. A jelenlegi csomagom díját egyáltalán nem jeleníti meg, pedig ott vannak a plusz jelek és az egyenlőségjel is. A felső sorban csak azok látszanak, amik nincsenek a csomagomban, tehát ezeket választhatnám. Ha nem választom az Alap telefon helyett valamelyik másikat, akkor nem ad díjat.

Eltekintve a telefon mizériától, akkor is úgy kellene működnie, hogy látom a jelenlegi díjamat, és az új összeállításom díját, ami alapján eldönthetem, hogy megéri-e változtatnom.

Ezt csak azért írtam le, hogy ha olvassa olyan, akinek lehetősége van ezt megfelelő helyen jelezni, akkor esetleg van remény a javításra.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Hello @OldMike, mivel friss a mókolás, szerintem biztosan rajta vannak, de az is biztos, hogy nem mindenki érintett, nálam ugyanis jól mutatja a jelenlegi és a választható cuccokat (és a spec kedvezményes árakat) is

Ekkor: 2017. 08. 12. at 21:14, OldMike írta:

utólag kiderült hogy az T-Pont volt, és nem Telekom üzlet.

ez ugyanaz, a T-pont a Té üzletek régi neve :D szerintem partner üzletre gondolsz, ott tényleg vannak olyan dolgok, amiket ők nem tudnak

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ekkor: 2017. 08. 14. at 10:51, teherwagon írta:

Hello @OldMike, mivel friss a mókolás, szerintem biztosan rajta vannak, de az is biztos, hogy nem mindenki érintett, nálam ugyanis jól mutatja a jelenlegi és a választható cuccokat (és a spec kedvezményes árakat) is

ez ugyanaz, a T-pont a Té üzletek régi neve :D szerintem partner üzletre gondolsz, ott tényleg vannak olyan dolgok, amiket ők nem tudnak

Sajnos úgy látom hogy a cégtáblák kissé zavarosak. A Telekom honlapján néztem meg az üzletkereső menüpontot. Ott a sajátját Telekom üzletnek hívja, a nem sajátot pedig Telekom Partnernek (jelöli az üzemeltetőt is). A T-Pont cégtábla nem biztos hogy valódi Telekom üzletet jelent. Mindenesetre nekem a valódi Telekom üzlet bejött, a Partner pedig nem, de ez egyedi eset is lehet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1 month later...

Az októberi ÁSZF változások nem teljesen egyértelműek számomra.

2017.10.01 napjától a lakossági ÁSZF 5c (értékesíthető csomagok) mellékletéből a Netmánia S, M, L, XL, XXL, 1000 csomagok kivezetésre kerülnek, mint értékesíthető szolgáltatások. Helyüket átveszik az Otthoni Internet Start, 50, 100, 250, 1000 csomagok

2017.10.20 napján az ÁSZF 5c (értékesíthető csomagok) mellékletéből törlésre kerülnek az új Otthoni Internet Start csomagok és visszakerülnek a Netmánia csomagok az értékesíthető szolgáltatások közé.

2017.10.20 napjától miért kerülnek törlésre az augusztusban bevezetett új díjcsomagok a módosított ÁSZF 5c (értékesíthető csomagok) mellékletében?

https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-valtozasok-osszefoglaloja-20171020.pdf

 

A lakossági ÁSZF 5c melléklete szerint értékesíthető díjcsomagok

2017.09.01 napjától érvényes, jelenleg hatályos dokumentum 6.1 pontja szerint:

https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/Lakossagi_aszf_5c_melleklet_dijak_vezetekes_internet_ertekesitheto_20170901_rendes.pdf

20170901_Lakossagi_ASZF_5c_ertekesitheto.png

 

2017.10.01 napjától érvényes dokumentum 6.1 pontja szerint:

https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/Lakossagi_aszf_valtozasok_osszefoglaloja_20170901_2071001.zip

20171001_Lakossagi_ASZF_5c_ertekesitheto.png

2017.10.20 napjától érvényes dokumentum 6.1 pontja szerint:

https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/Lakossagi_aszf_valtozasok_osszefoglaloja_20171020.zip

20171020_Lakossagi_ASZF_5c_ertekesitheto.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Caligin
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

@Roli82

Köszönöm, így már érthető, hogy mi indukálja a változásokat. Akkor még várhatóak további módosítások is?

Lehet, hogy rosszul értelmezem, de a 2017.10.20 napján hatályba lévő módosítás szerint úgy tűnik, mint ha az augusztusi csomagok nem lennének értékesíthetőek. Legalábbis eddig a lakossági ÁSZF 5c értékesíthető mellékletében mindig az értékesíthető csomagok kerültek felsorolásra. Ebből gondolom, hogy akkor valamilyen módosítás még lesz hamarosan az érintett mellékletben, ami visszaállítja az új csomagokat az értékesíthető szolgáltatások közé.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Caligin
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...