Posztolva ekkor: July 27, 2018 Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte? Üdv: Zsolt Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 8, 2018 Off. Addig meg itt a Nemzetek Kupája! On. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 8, 2018 (szerkesztve) @Laketti tudományos tag Nem vagyok semilyen tudományos titulussal ellátva, arról nem tehetek, hogy a fórumnak ilyen mókás "rang" elnevezései vannak. Amúgy pedig kérlek a személyeskedést mellőzd a továbbiakban. Köszönöm az együttműködést. Szerkesztve ekkor: September 8, 2018 Szerkesztő: btz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 8, 2018 btz Ugye tudod,hogy ez az egyetlen hely ahol te bármilyen tudományos titulussal leszel említve? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 7, 2018 @Zsolesz1975 A Telekombak nem szabad semmilyen felelőtlen igéretet tenni, mivel az felboríthatja a tárgyalás menetét és kimenetelére is hatással lehet. Ha semmi lényegi információ nincs, akkor nyilvánvaló, hogy nem tudunk lényegi információval szolgálni. De amint lesz azt mi kapjuk meg elsők között, nem a Mindenegybenblog. Épp ezért a fórumra érdemes hagyatkozni, illetve a Telekom hivatalos kommunikációs csatornáira. Az online média portálok sokmindent írnak, amit érdemes fentartásokkal kezelni, legyen az pozitív vagy negatív hangvételű. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 7, 2018 Hát pont ez a szomorú, hogy egy ekkora cég megengedheti magának, hogy nónapok óta semmi érdemi információt nem szolgáltat az ügyeleinek a témában. Ti meg csak szajkózzátok a nagy semmit... Léptem a fórumról... Sok sikert a semmitmondásokhoz..... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 7, 2018 @Zsolesz1975 Mivel nincs semmi érdemi információ. Ha lesz, akkor majd tudunk. Ha neked az jobb, akkor higyj a bulvármédiának, ahol egy hét leforgása alatt azt írják, hogy küszöbön a megegyezés (egyesek már bele is vizionálják, hogy meg van a megegyezés) aztán meg azt, hogy mégsincs annyira közel az a megállapodás. Ha neked ez kell akkor tájékozódj onnan. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 7, 2018 @btz Ne vicceljünk már... Tájékozódni innen. Semmi érdemi információval nem tudtok szolgálni... Még a bulvár média is több infót ad a témában... Hagyjuk már.... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2018 (szerkesztve) Bármely szolgáltató érdeke a fordított elszámolás, amikor a médiacégek piaci alapon fizetnek a hálózat használatáért, ami a szolgáltatól tulajdonában van. Ehhez iparági jogszabályváltozások kellenek, amelynek érdekében pont a legnagyobb piaci erővel rendelkező szolgáltatók tudnának legerősebben lobbizni a törvényhozóknál. Addig , amíg ez meg nem történik, folytatódik Magyarországon az össznépi bohózat, amit egyébként tárgyalásnak neveznek, és az előfizetők ezért jogosan a szolgáltatókat hibáztatják, hiszen az ő ügyfeleik. Emlékezzünk vissza a két évvel ezelőtti eseményekre, amikor az NG-t egyértelműen a Telekom akarta kivenni a kínálatából, mert úgy gomdolta, van olyan erős, hogy megteheti. Hát nem tehette meg. Na meg egy bizonyos sportcsatorna kapcsán a Telekom már kijelentette, hogy sohasem fogja terjeszteni. Ezért is gondolom, hogy itt csak makacskodás van a szolgáltatók részéről, nincs is igazán tárgyalás. Közben vezetőségváltás is volt, ezt se felejtsük el. Az igény szerinti tv, az IPTV Next sincs sehol. Tartalom nélkül a szolgáltatók mit sem érnek a hálózatukkal. Szerkesztve ekkor: September 6, 2018 Szerkesztő: zoli62 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2018 @zoli62 Miből gondolod, hogy nem akar megállapodni a Telekom (illetve X másik szolgáltató, mert ugye ezt se felejtsük el)? Mért lenne ez bármelyik szolgáltató érdeke? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2018 (szerkesztve) 3 órája, btz írta: @AmandaD Ki vert át téged? Maximum te cssptad be saját magad, arról mi nem tehetünk. Senki nem védi a Telekomot hisz nincs miért védeni. Nem is értem hogy mit értesz védésen pontosan? Azt hogy továbbítjuk azt az üzenetet, amit a T hivatalosan közölt? Kösz de már a nyaraláson túl vagyok. Az pedig hogy foci ismerő vagy rajongó vagyok e vagy sem, attól a T nem fog előbb végezni a tárgyalásokkal a Spiler2 esetében SEM Egyértelműen nem akar előbb végezni a tárgyalásokkal. Ebből ugyanúgy november lesz mint a Spiler 1 esetében történt. Addig még a marketinges nyakkendős nagyokosoknak a nagy mátrixtáblában ki kell ötölni, hogy a 2-es csatorna milyen díjcsomagba kerüljön. Egyébként egy ekkora cégnél az előfizetőnkénti plusz 130-300 Ft egyáltalán nem okoz veszteséget, sőt még kisebb bevételcsökkenést sem igazán. Az igazi veszteség a Flip, amely nem a konkurrenciától bővíti tömegesen az előfizetők körét, hanem elsősorban a saját területén kínál 2/3 áron szolgáltatást, ami így színtiszta bevételcsökkenés. Szerkesztve ekkor: September 6, 2018 Szerkesztő: zoli62 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2018 5 órája, Laketti írta: http://player.hu/sport-3/spiler-telekom-nincs-megallapodas/ És akkor most mi a ***** van? Az van, hogy a T továbbra is makacskodik. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 6, 2018 (szerkesztve) @AmandaD Ki vert át téged? Maximum te cssptad be saját magad, arról mi nem tehetünk. Senki nem védi a Telekomot hisz nincs miért védeni. Nem is értem hogy mit értesz védésen pontosan? Azt hogy továbbítjuk azt az üzenetet, amit a T hivatalosan közölt? Kösz de már a nyaraláson túl vagyok. Az pedig hogy foci ismerő vagy rajongó vagyok e vagy sem, attól a T nem fog előbb végezni a tárgyalásokkal a Spiler2 esetében SEM Szerkesztve ekkor: September 6, 2018 Szerkesztő: btz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2018 (szerkesztve) 1 órája, Laketti írta: http://player.hu/sport-3/spiler-telekom-nincs-megallapodas/ És akkor most mi a ***** van? Azért érdekes, hogy ennyi átverés és szemétkedés után még van aki hisz ezeknek a *****eknek. Annyiszor átvertek még az itteni, "telekom TV szolgáltatás végett" itt válaszolgató emberkék is bennünket, hogy ez már figyelmeztető lehetett volna. Ameddig a pénzügyeket nem tudják kiokoskodni, (mármint, hogy mennyivel húzzák le az előfizetőket), addig nem lesz Spiler 2. Nem észkombájnok ülnek a Telekomnál, úgyhogy idő, míg kiszámolják a következményeket. És erre ez a néhány hónap, ami a rendelkezésre állt, kevés volt. Mi meg nem számítunk. Már írtam, csak ismétlem: szemét cég a telekom, és még buta is. Arra azért meg lesz az eszük, hogy mi csesszünk rá! Az első lehetőségnél (k***va hűségidő lejárta): Bye-bye .Amúgy meg btz, ezen a fórumon védtétek már annyit a semmit (mármint a telekommot), hogy megérdemeltek egy kis szeptemberi "nyaralást". És ha egy elsősorban a focival foglakozó, az miatt létező fórumon válaszolgatsz, a "nyaralás" ideje alatt tájékozódj a fociról. Szerkesztve ekkor: September 6, 2018 Szerkesztő: AmandaD Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2018 @Laketti Ezért mondtam én hogy ne a hírportálokról tájékozódjatok, hanem erről a fórumról. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 6, 2018 http://player.hu/sport-3/spiler-telekom-nincs-megallapodas/ És akkor most mi a ***** van? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 3, 2018 Héten már lehet vége lesz ennek a herce-hurcának. ? http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/televizio-mar-a-heten-bekerulhet-a-telekom-kinalataba-a-spiler-2-2656165?utm_content=buffer8308b&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 3, 2018 3 órája, Laketti írta: https://24.hu/sport/palyan-kivul/2018/09/03/sportkozvetites-spiler-2-magyar-telekom/ Ez már nyílt titok. Csak amiatt voltak t*ketlenek, hogy nem a csatorna indulásakor tették be. Ám mint korábban írtam, a Telekom egyszerűen nem teheti meg, hogy ne adja a Spiler 2-t. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 3, 2018 https://24.hu/sport/palyan-kivul/2018/09/03/sportkozvetites-spiler-2-magyar-telekom/ Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 1, 2018 @AmandaD Abban igazad van, hogy nem isnerem a csatornát, mert nem nézem, nem vagyok egy foci rajongó, de annyit látok a műsorkínálatot nézve, hogyha akarnák akkor be tudnák tenni a Spiler1-re is a sokakat érdeklő Spanyol fociműsort, is, a reggeli Teleshopot és reality-ket pedig adhatnák a Spiler2-n, persze akkor nem lehetne ilyen jó pénzért eladni a szolgáltatóknak. Ezt biztos tudja a Tímea is. Ezért is írtam, ha azon lennének, hogy lássátok a titeket érdeklő focit, azt simán betehetnék a Spiler1-be. A műsorismertető alapján én azt mondom, hogy simán beleférne. Amúgy pedig nem a focit érintő kérdések miatt vagyok itt, hanem a Telekom TV szolgáltatását érintő kérdések végett. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 1, 2018 22 órája, btz írta: Amúgy, ha annyira érdekelné Tímeát, hogy te mit nézel, akkor a Spiler1-en adnák a focit. Nem túl fontos már, de ha ennyire nem vagy tisztában a csatornák jellegével, műsorával, stb., akkor miért te felelgetsz a focit érintő kérdésekre? Spiler 1 szinte a teljes fordulót adja az angol bajnokságból. Tehát ad focit bőven. De mi azért beszélünk, hogy a Telekom adja a spiler 2-t. A spanyol bajnokságot! Aminek a jogát aránylag könnyen megvehetné a cég. És a hírek alapján, meg is vette már. Csak drágítani akar! Majd nagy kegyesen bejelenti, hogy bár veszteséges lesz, de "mindent az előfizetőkért" , és csak egy "kicsit" emel. Tudom, konteró, de majd akkor is itt legyél, amikor bejelentik a változást, a drágítást. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 31, 2018 @zoli62 Hol van három szolgáltatónál? Én még csak egyről tudok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 31, 2018 (szerkesztve) @Meko Igen, én is biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek azért, hogy minél drágábban eladhassák a cuccukat a szolgáltatóknak, akikre rászabadítottak egy rakat ügyfelet. Amúgy, ha annyira érdekelné Tímeát, hogy te mit nézel, akkor a Spiler1-en adnák a focit. Szerkesztve ekkor: August 31, 2018 Szerkesztő: btz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 31, 2018 A lényeg az, hogy a "Mi V*jn* Tímeánk" hivatalos insta oldalán írta ki, hogy a tv... csatorna mindent megtesz annak érdékében, hogy eljusson hozzánk a spíler 2 csatorna, de sem a Telekom sem más szolgáltató nem lép az ügy érdekében. Feketén fehéren virítitt!! Hoppácska!!! Itt aztán valaki nagyon nagyot kummant.. :@ Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 29, 2018 (szerkesztve) Részben kapcsolódik. https://www.hwsw.hu/hirek/59297/telekom-internet-vezetekes-szolgaltatas-ed3-ftth.html " Az átalakuló portfólió érinti majd a tévés- és vezetékestelefon-kínálatot is," Aki jól tud a sorok között is olvasni, az érti. Szerkesztve ekkor: August 29, 2018 Szerkesztő: zoli62 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 29, 2018 A lényeg a lényeg, már három szolgáltatónál van Spiler 2. A JPE rendelkező szolgáltatók meg csak *****kednek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte?
Üdv: Zsolt
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon