Posztolva ekkor: August 22, 2020 (szerkesztve) A telekomos szerelő kicseréli az utp cat 5e vagy cat 6 csatlakozómat ha kihívom? (Még sosem csináltam ilyet) És ha igen kb mennyiért? Szerkesztve ekkor: August 22, 2020 Szerkesztő: Hollywood Hulk Hogan Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2020 Ekkor: 2020. 08. 24. at 0:51, benedict írta: Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna. Nem kell indokot mondani. Nem megy a szolgáltatás és kész. Nem az ügyfélnek kell meghegeszteni a cuccot. Persze ha a saját cuccod az a kábel, akkor ki lesz számlázva. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2020 (szerkesztve) Voltam szerelő, az ilyen címek általában csak "útba estek". Volt, hogy kutya megrágta a kábel végét, vagy csak festés miatt el lett vágva. Az ilyen munkáért maximum 1-2 *****abb kolléga szokott számlázni, ha rosszabb napja van Egyébként igen, kicseréli, ha emiatt nem tudsz netezni, felveszik hibára. Ha "csak úgy", akkor kismunkára veszik fel, amire sokat is kell várnod és fizetni is kell általában. Szerkesztve ekkor: August 25, 2020 Szerkesztő: b10up Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2020 @Hollywood Hulk Hogan nem mindenki lehet szerelő ez jogos hiszen én sem vagyok szerelő de legalább találnád fel magad Google a barátod. https://hu.lmgtfy.com/?q=Ethernet+kábel+vásárlás Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2020 Ekkor: 2020. 08. 23. at 19:17, Hollywood Hulk Hogan írta: Mennyi lenne az a magas ár? 10 vagy 20 ezer ft? https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/szuperszerviz_aszf.pdf 6. oldal 30 perc helyszíni munkavégzés kiszállással együtt (az ország egész területén) 8 200Ft Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2020 (szerkesztve) Ekkor: 2020. 08. 24. at 0:51, benedict írta: Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna. De jo hogy ezt is nekem csinalni Nem mindenki lehet szerelo te szerencsetlen Te vagy a legrosszabb *****a itt a forumon Szerkesztve ekkor: August 25, 2020 Szerkesztő: Hollywood Hulk Hogan Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 23, 2020 (szerkesztve) Ekkor: 2020. 08. 22. at 22:57, Atesz írta: Ha ezért hivod ki a T-s szerelőt, igen magas árat fizetsz érte, inkább keress valami helyi informaikában jártas embert és filérekért megoldja neked. 2 perces művelet. Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna. Szerkesztve ekkor: August 23, 2020 Szerkesztő: benedict Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 23, 2020 Mennyi lenne az a magas ár? 10 vagy 20 ezer ft? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 22, 2020 Ha ezért hivod ki a T-s szerelőt, igen magas árat fizetsz érte, inkább keress valami helyi informaikában jártas embert és filérekért megoldja neked. 2 perces művelet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor: (szerkesztve)
A telekomos szerelő kicseréli az utp cat 5e vagy cat 6 csatlakozómat ha kihívom?
(Még sosem csináltam ilyet)
És ha igen kb mennyiért?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon