Hollywood Hulk Hogan Posztolva ekkor: 2020. augusztus 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. augusztus 22. (szerkesztve) A telekomos szerelő kicseréli az utp cat 5e vagy cat 6 csatlakozómat ha kihívom? (Még sosem csináltam ilyet) És ha igen kb mennyiért? Szerkesztve ekkor: 2020. augusztus 22. Szerkesztő: Hollywood Hulk Hogan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Atesz Posztolva: 2020. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 22. Ha ezért hivod ki a T-s szerelőt, igen magas árat fizetsz érte, inkább keress valami helyi informaikában jártas embert és filérekért megoldja neked. 2 perces művelet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hollywood Hulk Hogan Posztolva: 2020. augusztus 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 23. Mennyi lenne az a magas ár? 10 vagy 20 ezer ft? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 benedict Posztolva: 2020. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 23. (szerkesztve) Ekkor: 2020. 08. 22. at 22:57, Atesz írta: Ha ezért hivod ki a T-s szerelőt, igen magas árat fizetsz érte, inkább keress valami helyi informaikában jártas embert és filérekért megoldja neked. 2 perces művelet. Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna. Szerkesztve ekkor: 2020. augusztus 23. Szerkesztő: benedict Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hollywood Hulk Hogan Posztolva: 2020. augusztus 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 25. (szerkesztve) Ekkor: 2020. 08. 24. at 0:51, benedict írta: Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna. De jo hogy ezt is nekem csinalni Nem mindenki lehet szerelo te szerencsetlen Te vagy a legrosszabb *****a itt a forumon Szerkesztve ekkor: 2020. augusztus 25. Szerkesztő: Hollywood Hulk Hogan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2020. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 25. Ekkor: 2020. 08. 23. at 19:17, Hollywood Hulk Hogan írta: Mennyi lenne az a magas ár? 10 vagy 20 ezer ft? https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/szuperszerviz_aszf.pdf 6. oldal 30 perc helyszíni munkavégzés kiszállással együtt (az ország egész területén) 8 200Ft Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 benedict Posztolva: 2020. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 25. @Hollywood Hulk Hogan nem mindenki lehet szerelő ez jogos hiszen én sem vagyok szerelő de legalább találnád fel magad Google a barátod. https://hu.lmgtfy.com/?q=Ethernet+kábel+vásárlás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 b10up Posztolva: 2020. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 25. (szerkesztve) Voltam szerelő, az ilyen címek általában csak "útba estek". Volt, hogy kutya megrágta a kábel végét, vagy csak festés miatt el lett vágva. Az ilyen munkáért maximum 1-2 *****abb kolléga szokott számlázni, ha rosszabb napja van Egyébként igen, kicseréli, ha emiatt nem tudsz netezni, felveszik hibára. Ha "csak úgy", akkor kismunkára veszik fel, amire sokat is kell várnod és fizetni is kell általában. Szerkesztve ekkor: 2020. augusztus 25. Szerkesztő: b10up Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 25. Ekkor: 2020. 08. 24. at 0:51, benedict írta: Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna. Nem kell indokot mondani. Nem megy a szolgáltatás és kész. Nem az ügyfélnek kell meghegeszteni a cuccot. Persze ha a saját cuccod az a kábel, akkor ki lesz számlázva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hollywood Hulk Hogan
A telekomos szerelő kicseréli az utp cat 5e vagy cat 6 csatlakozómat ha kihívom?
(Még sosem csináltam ilyet)
És ha igen kb mennyiért?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.