Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. november 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 19. Én is erre tippelek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2014. november 30. Megosztás Posztolva: 2014. november 30. Csak a felvevő eszközzel lehet lejátszani. Tehát másik boxon sem azthiszem. Nekem a TV is ilyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 30. Megosztás Posztolva: 2014. november 30. Ha most úgy is változtatnak én nem bánnám, ha a HD csatik mondjuk 200-tól lennének. Nekem ez a visszafelé dolog nagyon nem jött be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 30. Megosztás Posztolva: 2014. november 30. A deltára most is előfizethetsz, nem kell semmit várnod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. november 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 30. Deltát nem hiszem, arra is lezárás van írva. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 gojko Posztolva: 2014. december 4. Megosztás Posztolva: 2014. december 4. Értem én a problémát, de a tartalomgyártóknál is nagy a háború az életben maradásért, és a csatornatulajok is igyekeznek levédeni magukat, sokszor ezért kell "kódoltan" sugározni és védeni a tartalmakat szolgáltatói oldalon is... upc, digi és a t is "csak" megfelel ennek a "követelménynek"... Nincs is azzal semmi gondom, hogy az egyes csatornák kódoltan juttatják el el a tartalmukat a szolgáltatási helyig (elvégre, mi értelme is lenne az előfizetéses szolgáltatásoknak, ha minden csatorna szabadon fogható lenne?). Ami nem tetszik, az inkább az, hogy a szolgáltatás helyén - tehát a lakásomon belül - ne jelentsen már problémát, hogy melyik média lejátszásra alkalmas eszközömön nézek meg, vagy játszok vissza egy műsort! Ez a skydigital csoda nem biztos, hogy jó lesz Neked, mert ez alapból kódolatlan jelet (nem védett jelet) tud értelmezni.Ki képne próbálni, de arra meg drága mulatság... Hát igen... azért az egy-két műsorért nem valószínű, hogy megkockáztatom ezt a beruházást. Inkább spórolok az STB-n lévő tárhellyel. A családot meg kioktatom, hogy óvatosan bánjanak felvett műsorok menüjében a törlés gombbal. :smileytongue: Angolul tanulni jó dolog egyébként, csak bíztatni tudlak :) (esetleg a sorozatodhoz nincsen felirat? és akkor talán úgy is élvezhető lehet, ha van valahol) Csak egy évadhoz találtam feliratot. Persze, hogy azt is angolul... Úgyhogy köszi a biztatást!... :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2014. december 4. Megosztás Posztolva: 2014. december 4. 2014. december 1. és 31. között kódolatlanul kínáljuk a Viasat Nature és Explore csatornákat is digitális TV előfizetőinknek.A csatornák által kínált műsorokat a következő csatornahelyeken érheted el:Viasat Nature – 103Viasat Explore – 102 ForrásEz remeke hír,de miért nem lehetett már az egész minicsomagot elérhetővé tenni?Ami engem zavar ebben a fórumba,hogy nem a T munkatársától tudjuk meg az ilyen információkat. :smileysad: Azért köszönöm Roli26-nak ezeket a infókat,igaz engem ezek nem érintenek mert nekem ezek a csatik mennek amúgy is hiszen a Globe meg van rendelve. A tájékoztatás lehetne a T részéről naprakészebb és aktívabb.Valaki akinek nincs Globe minicsomag megrendelve,és interaktív tv előfizetése van kapott-e üzenetett?Bocsánat ezta iptv-hez akartam írni.:smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 gojko Posztolva: 2014. december 4. Megosztás Posztolva: 2014. december 4. még túl jövőbe mutató dolgot képzelsz el, [...]Szó sincs róla. Nem futurisztikus dolgokra gondoltam. Mindössze arra, ami egy otthoni hálózat keretein belül megvalósítható lenne: lehessen képeket, zenéket, videókat, - vagy akár - webes tartalmat megosztani a különböző eszközök között. Konkrétan set-top box, média lejátszó, PC, mobil telefon között oda-vissza. És jelenleg - a Huawei EC2218SS korlátozott képességei és a szolgáltatói hozzáállás miatt - a set-top box-ot érzem a leggyengébb láncszemnek ebben a hálózatban. Pedig vannak lehetőségek benne... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. december 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 5. Összetételéről még nem tudok,akciós árát és két csomag nevét tudom csak.Majd ha megtudom és publikálható kifele akkor leírom. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. december 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Szia! 2015 Januári csatorna kiosztást itt találod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. december 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Szia. Két új minicsomag lesz Filmvilág és Nagyvilág néven. Az első hónap 390 Ft, a második hónaptól ,mindkét csomag havi díja hűség válalás nélkül 1800 Ft. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 norby2 Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Nem is lesz drága akkor! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom laktim Posztolva: 2015. január 7. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. január 7. és @Andris, sziasztok!Kérem, hogy a saját véleményetek megosztása során mellőzzétek a személyeskedést. A Telekom Fórum egy véleményoldal, lehetnek pozitív és negatív élményeitek is, de ennek egymás tiszteletben tartása mellett adjatok hangot.Köszi, laktim Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2015. január 8. Megosztás Posztolva: 2015. január 8. Te, csak max egy gyáribeállítást tudsz csinálni vele.Sziasztok!A tegnapi napon kicserélték a boxomat a Caonmedia boxra.Most olyan probléma akadt vele, hogy nem tudok sem felvenni sem megállítani vele adást .Amikor beállítok egy felvételt, azt írja ki hogy "Erre a szolgáltatásra nincs előfizetése".Hívtam a 1412-őt, ahol azt mondták hogy már aktiválva lett ez a szolgáltatás, és hogy működnie kellene a dolognak.Felvették hibára, és valószínűleg ki kell cserélni a boxot, mert lehet azzal van a baj.Találkozott már valaki ilyen problémával?Van esetleg valakinek tippe hogy mit tudnék még csinalni vele? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag1543 Posztolva: 2015. február 3. Megosztás Posztolva: 2015. február 3. A Huawei és a Kaonmedia beltériknél már nincs olyan menű, hogy "Gyári visszaállítás", nincs: 1234 kód sem.MENÜ ---> Beállítások ---> Rendszer visszaállítása.Ez van. Ekkor megkérdezi:Újraindítja a rendszert? Igen MégsemAz igent választod, és ekkor újrabootol az egész. Ez felel meg a neked segítségként felkínált gyári beállításnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Boomer Posztolva: 2015. február 4. Megosztás Posztolva: 2015. február 4. kollégánál a pont, klasszikus gyári visszaállítás lassan már nem lesz divat. Aztán, hogy ez sima újratöltés, vagy nulláz is valami beállításokat, az jó kérdés. Van pár leírás és segédlet az otthoni oldalon.Ha az eszköz leírásában nem találsz valamit, érdemes a szolgáltatás használatijában is keresni, nézni:Használatik, leírások Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom CoolHand Posztolva: 2015. március 13. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 13. Szia! Úgy ahogy treda mondja, először kell indítani egy áthelyezési igényt, amit akár telefonon is kérhetsz és ha a műszaki feltételek nem adottak, kapsz egy levelet róla, amiben leírják a szerződés felbontásának lehetőségét, arra hivatkozva kérheted a szankciómentes megszüntetést. Üdv. Tamás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Jozsfm964 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Sziasztok!Új vagyok a fórumon így remélem jó helyre megy amit írok és kapok is rá választ. Interaktív Sat TV-m van, és egy KaonMedia boxom amihez nincs felvétel opció. A Videótékából kikölcsönzött filmeket streamelve néztem idáig, viszont a Boxon van egy USB kimenet. Szerintetek le lehet tölteni oda a filmet? Csak mert ha streamelem, nem tudok a filmbe belepörgetni, és ha elmegy a net, kezdhetem a filmet előről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Atizs Posztolva: 2015. március 27. Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Megvan a Kaon box. :) Remélem ezzel már minden rendben lesz. Még nem volt alkalmam alaposan kipróbálni, majd este. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. 6 perce, csikibandita írta: Kb 1 hete vettem észre, azóta így nézem az adásokat. Lehet, hogy még csak teszt üzemben van és azért nincs nagy dobra verve. Vannak még apróbb hibák, pl: a műsorújság nem tölt be rendesen, csak akkor ha egy bizonyos csatornára váltok (viasat6) de ez lehet Tv függő is. A csatornákkal nincs gond, sőt jön a többi ingyen fogható ukrán, francia adó is. Üdv! Egy videónak örülnék! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Épp most, ApaFia írta: Üdv! Egy videónak örülnék! Nem fogsz kapni Én képet kértem de látod, így szerintem ejthető a téma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Jól látod tegyük fel ha nincs össze rendelve már akkor másik boxal is megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6299 Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Úgy gondoljátok, hogy kitaláltam az egészet? Én már évek óta várom ezt, most végre működik. Megosztom veletek az örömöm - hogy ti is és mások használják, mert gondoltam, hogy még sokan nem tudják - és azt hiszitek, hogy át akarlak verni? Itt a video: http://ddlp7.data.hu/get/ad8f2a87a302e6f3166e4c5a96b85da391ee364e45051c8207a02dd16463e298/9726723/muhold.mkv képek: Remélem kielégítő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. (szerkesztve) Zoli, nem erre gondoltam,hanem a tv szeretném látni a tp-ket. Én még magentás T is jó lenne a képpen látni. Szerkesztve ekkor: 2016. május 16. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.