Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) 15 órája, btz írta: Jelenleg CA modulom nincs, de két box között majd kipróbálom a kártya cserét. Ha feloldották az összerendelést, akkor elvileg menni fognak a boxok hosszabbtávon is. De ez már csak holnap lesz esedékes. Teszteltem. NEM működik. Kicseréletem a kártyákat, áramtalanítottam is a boxokat utána, de semmi, még hibaüzenet sincs, csak fekete képernyő. Teszt csatorna bejön cserélt kártyákkal is. Szerkesztve ekkor: 2016. május 17. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. 8 órája, Roli82 írta: @ApaFia Hát igen a képekből és videóból nem derül ki hogy ez Telekom Sat tv lenne! A 2. képen lehet látni,"csatorna lista összes". Valószínű lekereste a thor-rol,amosr-ol a tp-ket. A Lifenetwork lettem volna kíváncsi mert a 3 betűs szolgáltatónál nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) 5 perce, csikibandita írta: A csatorna listában ott van a Lifenetwork is, csak nézd meg jobban. Tényleg azt gondoljátok, hogy Telekom fórumba jövök ***** vagy más szolgáltató adásaival? Két box között a csere nem működik, ma próbáltam én is. 3 box van itthon, de a másik boxnak a kártyájával is tudom nézni az adást. Látom hogy a listába van a Lifenetwork,de a videón nem szerepel,és igen el tudom képzelni,hogy ide jössz. Én most is kétségesnek tartom,hogy Telekom CA +kártyával lehet sat tv-t nézni. Szerkesztve ekkor: 2016. május 17. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. május 17. Megosztás Posztolva: 2016. május 17. (szerkesztve) Ekkor: 2016. május 17. at 15:44, csikibandita írta: ******** ***** *******! Life Network csatorna + T-Home kártya a tv-be dugva video: http://ddlp7.data.hu/get/ad8f2a87a302e6f3166e4c5a96b85da3d5406104966c9eb32f5dfab10a80aecd/9727708/ln.mkv Várom a bocsánat kéréseket (bár ahogy ezen rövid idő alatt megismertelek titeket, nektek ez sem elég) Értem én tréfát,csak nem szeretem. Hivatalosan így nem müködhetne, ez valami hiba lehet. Szerkesztve ekkor: 2016. május 18. Szerkesztő: ahammer eredeti poszt szerkesztése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 18. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 18. Túl közelről nézed a saját kérdésed. Telekomnál egyáltalán nem elérhetők ezek a csatornák, se iptv se sat tv esetében. Jelenleg 'folynak a tárgyalások' az említett csatornák ügyében, nincs bővebb információ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 28. Sajnos semmi hír róla. Elég régóta létezik HD verzió belőle és szerintem ha eddig nem tették be akkor már ezután se számítsunk rá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. 17 perce, nevada írta: Nagyon durva változások lesznek. Kinek kell ez a sok semmitérő új csatorna: Fix.tv, Fit HD, Hatoscsatorna, Bónum, SportM, Humor+ , Chili, Fem3, Izaura, Zenebutik, Kiwi? És miért nem HD-ban érkezik a SpílerTv? Követeljük a NatGeo HD és a NatGeo Wild HD megtartását! Csatlakozom! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. november 14. Megosztás Posztolva: 2016. november 14. (szerkesztve) Egyidoben vagy scart vagy csak hdmi kabellel legyen osszekotve. Taviranyiton vagy a stb-n a disp gomb nyomkodasakor tudsz valtani az analog vagy digitalis kimenet kozott. Az stb kijelzon megjelennek kiirasok az sd1, sd2, sd3 analog kimenetet engedelyezi. A 576, 720, 1080 a digitalis kimenetet. Analog scart eseten a menu-》beallitasok (1234) -》A megjelenito beallitasai reszben tudod a tv keparanyt es a megjelenitesi modot allitani. Szerkesztve ekkor: 2016. november 14. Szerkesztő: Attila70 A Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Huu Köszönöm szépen @Roli82 ugy látom a sima családi csomagomba lesz egy pár uj csatorna hajrá telekom már csak a kéne kérni hogy az ilyan *****ségeket mint XFaktor meg mittudomén vegyék ki , tegyenek akkoorra müsorszünetet csak sajnos ez lehetetlen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. december 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 15. 2016. december 16-án 01:00 és 06:00 között karbantartási munkálatok miatt SAT TV és Interaktív SAT TV-n rövid idejű szolgáltatás kiesése várható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Háát ez nem lényeg mert olyankor még alszol 7re meg megyek melózni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 17. Megosztás Posztolva: 2016. december 17. (szerkesztve) 10 órája, btz írta: @Attila70 Ezt csak box nélkül lehet behozni DVB-S2 tuneres TV-vel? Mi megy rajta? Azzal is be lehet hizni, meg persze ha boxhoz kotod akkor azzal is. ? Musor a 2 teszt csatin lenyegeben nincs a 199-es csatit ismetlik. ? Szerkesztve ekkor: 2016. december 17. Szerkesztő: Attila70 i -> o csere Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. nem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. Mert nem, erre nem lehet nagyon mást mondani. Meg akar válni a cégcsoport a sat tv-töl kb egyik kedvezmény csomagban sincs benne, nem vásárolnak/bérelnek több helyet a műholdon. Tavaly Decembertől nem hosszabbítható interaktív sat szolgáltatás hűsége se. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. január 10. Megosztás Posztolva: 2017. január 10. (szerkesztve) Üdv! Van több box is a háztartásn vagy csak egy? Ha van több box is, akkor ellenőrizd, hogy azokon is tapasztalható e a hibajelenség. Ellenőrizd le a kábeleket, nem e lazultak ki. A boxtól a paraboláig nincs e törés vagy szakadás a kábelen. Ellenőrizd, hogy a parabolánál a fej egységben is megfelelően van e becsavarva a kábel, nem e lazult ki. Ellenőrizd, hogy mincs e a parabolán olyan dolog, ami zarhatja a vételt. Próbálj meg egy gyáribeállítást is csinálni a boxon. Ha a fentiek által a probléma nem javul, akkor a 1412-n jelentsd be a hibát Pontosan akkor milyen hibaüzenet jelenik meg, melyik csatornáknál? Gyenge jelszint, Nincs aktiválva. Melyik megy simán hibaüzet nélkül? A box menürendszerében lekérdezhető a jelszint és a jelminőség. Ezek értéke mennyi beked? Szerkesztve ekkor: 2017. január 10. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2017. február 5. Megosztás Posztolva: 2017. február 5. 45 perce, Roli82 írta: 2017. Február 1-jét követő megrendelés esetén az első merevlemezes set top box bérleti díja 1.550 Ft-ról 1.100 Ft-ra csökken! 2017. Április 1.-től Megszüntetésre kerül a SAT TV 2. és 3. merevlemezes set top box bérbevételének lehetőségét új megrendelés esetén. Az első hír az jó,de a második,mintha nem tervezne hosszú távra sat esetén. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. Igen ez tiszta sor és ki fizeti egy hónapra a többlet költséget ez okay egy hónapra szerintem ez annyira nem para ha fontos a hdmi. De a kérdés az hogy van e vissza csere jelenleg is vagy azt már rég befejezte a T. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. március 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. március 31. Net csomag váltás lefele meg akkor kötbéres ha vásárolva lett mellé eszköz is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Djrush Posztolva: 2017. május 7. Megosztás Posztolva: 2017. május 7. Szia Én úgy tudom, hogy a kaonban nincs gyári beállítás csak rendszer újraindítás van. Ha pin kódot kért, valószínű gyerekzár be van kapcsolva és azt kéne kikapcsolni, mivel nincs nálam ilyen box így pontosan nem tudom megmondani hol találod, de valószínű a beállításokon belül lesz.A hangerőre meg próbáld ki azt, hogy lehalkítani a box-ot és a tv-t is teljesen, és a tv-re adj egy kis hangot, a többit a box távirányítóval. Ha scart kábellel van összekötve, akkor szokott ez a probléma jelentkezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Djrush Posztolva: 2017. május 8. Megosztás Posztolva: 2017. május 8. Próbáltad az alapbeállításokat esetleg 4 darab nulla vagy 1234-t? Pont azt kéne kipróbálni, hogy nem a tv távirányítóval adsz hangot, hanem a stb távirányítóval, a tv-re adsz egy kis hangot és aztán az nem kell használni csak az stb távirányítót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Üdv @Bandesz Központi hiba van. Sajnos mostanában voltak hasonló gondok a Saton. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Nálam ilyen gond nincs, az új bácsi teszi a dolgát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Nál 4-5 és már mondja is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 23. Megosztás Posztolva: 2017. május 23. @Bandesz Nálunk is így működik. Egyik vihar nem okoz gondot, a másik pedig igen. Szerencsére az első gyakoribb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Szerintem hosszabbítható viszont speciális kedvezményeket nem vehetsz igénybe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.