Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 makaijozsef39 Posztolva: 2015. január 4. Megosztás Posztolva: 2015. január 4. Nem ez az.Hátha valaki tudja. Kb féléve volt itt a szerelő és nem jegyeztem meg amit beírt.Ügyfélszolgálatot meg hiába hívnám fel. Annak idején hívtam, hogy az intek beltérihez adja meg a kódot de szt sem tudta, hogy létezik olyan kód. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 5. Megosztás Posztolva: 2015. január 5. Nem ez az.Hátha valaki tudja. Kb féléve volt itt a szerelő és nem jegyeztem meg amit beírt.Ügyfélszolgálatot meg hiába hívnám fel. Annak idején hívtam, hogy az intek beltérihez adja meg a kódot de szt sem tudta, hogy létezik olyan kód.Egy kódot használhatsz ez az 1234.Más kódot nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 5. Megosztás Posztolva: 2015. január 5. Valaki tudja azt a kódot aminek a # az eleje???Ekkor jön be egy menü ahol a szabadonfogható csatornákat is belehet asszem hozni. Ha jól tudom abban van zene csatorna. Pár éve a HDs Intek beltérimen volt pluszba 2-3 zene csatorna.Szabadon fogható csatornákat nem tudsz venni a készülékkel.Csak és kizárólag az álltalad előfizetett csatornákat nézheted. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 5. Megosztás Posztolva: 2015. január 5. Nálam régebben volt ilyen, akkor a következő leírást találtam az internetetn róla: 1. Ki kell kapcsolni amlészüléket és kb olyan 10-15 percig így kell hagyni. 2. Bekapcsolás után, amikor az önteszt lefutott és a készülék "magához tért", vakon a távirányítóján kell egymásután sorban benyomni ezeket. 3. Setup -> 3308 -> 2 -> 0 -> Setup 4. Ezzel meg is van, de egy újbóli kikapcsolás és bekapcsolás, vagy egy FW frissítés után ezeket ismét végig kell zongorázni.Hülyeségeket beszélsz.Ilyen kód nincs.Az intek beltéri egységekhez van egy szervízkód amivel ez lehetséges, de a kód maga nem kiadtható, mivel azt csak az arra jogosult ember használhatja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 makaijozsef39 Posztolva: 2015. január 5. Megosztás Posztolva: 2015. január 5. Ezekhez is van egy kód de nem a 0208.A dzerelő ír be egyet és akkor jött be egy másik menü. Abban volt néhány lehetőség de nem nagyon figyeltem mert angol volt. Csak most kezdett el érdekelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 5. Megosztás Posztolva: 2015. január 5. Ezekhez is van egy kód de nem a 0208.A dzerelő ír be egyet és akkor jött be egy másik menü. Abban volt néhány lehetőség de nem nagyon figyeltem mert angol volt. Csak most kezdett el érdekelni.1. Az ilyen kódok csak a szerelőknek van kiadva, mint már azt írtam2. Az amos műholdon semmi valamirevaló csatornát sem találsz így nincs is sok értelme.3. Ha megbuksz a kód használatával, az nem rendeltetésszerű használatnak fog minősülni. Szóval, ezek a beltérik csak a Telekom műholdas szolgálltatásához vannak kitalálva. Az FTA csatornák vétele nem engedélyezett ezért is van letíltva kóddal. Amelyik kódra neked szükséged van az az 1234.Semmi másra.Amennyiben FTA adásokat szeretnél nézni vegyél egyéni műholdvevőt, és nézheted.Ezek nem azok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1543 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Sziasztok!8 óra van. Nálam, a Kaonmedia CO1000P beltérire, még nem érkezett meg a csatornafrissítés. Vannak nyomok a munkáról :D : Sorozat+ még mindig van, sok csatornához nincs hozzáférésem, MTV Rocks (131) helyén Galaxy csatorna van, ... stb.Nálatok mi újság? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 makaijozsef39 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Ugyan ez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Kell egy kis idő mire minden a helyére kerül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 clard Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. És vajon rendelni az új csomagokat mikortól lehet? Továbbá a HD csatik egyik másikánál kis kockába adja be a képet, nem pedig teljes szélességben. De ez nem újkeletü. Hol lehet állítani, mert így azért elég gáz egy 16:9-es tv-n nézve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 somogyi Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Hello!Egy kis segítséget kérnék, mert elakadtam, és senki nem tudja a választ az ügyfélszolgon sem... A műholdas csomag működik saját vevővel is? Vagy csak a Telekomos műholdvevővel?Előre is köszönöm! Üdv! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. csak telekomos vevőegységgel működik. info itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Mivel párosítva van a set top boxal a smart kártya! Amúgy egy hülyeség a egész engedhetnék modul kártyával is jobb lenne nem kéne felesleges dobozt tartani a tv alatt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Talán eljön az a idő is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1543 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Mindenkinek rendben lement a mai frissítés? Mert nálam pár csatornánál (Pl. Pro4, Sport2, Minimax, .....) még a "Nincs hozzáférése" üzenet jön. Az MTV live HD, meg nagyon halkan szól a többi csatornához képest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 somogyi Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. OK! Köszönöm!Kár, mert tényleg sok TV ben benne van alapból a SAT vevő, és nem kéne a box... Üdv!@somogyi csak telekomos vevőegységgel működik. info itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. rakd alapértelmezetbe a boxot és jön minden Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Mindenkinek rendben lement a mai frissítés? Mert nálam pár csatornánál (Pl. Pro4, Sport2, Minimax, .....) még a "Nincs hozzáférése" üzenet jön. Az MTV live HD, meg nagyon halkan szól a többi csatornához képest.Gyári beállítások visszaállítása.Kód 1234 alapértelmezetten. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Hello!Egy kis segítséget kérnék, mert elakadtam, és senki nem tudja a választ az ügyfélszolgon sem... A műholdas csomag működik saját vevővel is? Vagy csak a Telekomos műholdvevővel?Előre is köszönöm! Üdv!Nem.A box és a SMART kártya egymáshoz van rendelve.Csak és kizárólag a Telekom álltal biztosított Set Top boxal, és SMART kártyával működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. igy van és ezálltal le lehet gombolni némi plusz pénzt a boxokért. (halk kérdés ér annyit hogy a szerelők állandóan ezek a hulladékok miatt mászkálnak boxot cserélni...)Lényegében a telkom nettó környezetszennyező tehát elítélendő a gyakorlata, hiszen plusz eszköz fogyaszt sok sok háztartásban. Nesze neked vezető cég aki tesz a környezetvédelemre.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gyula73 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Sziasztok! Segitséget Szeretnék Kérni.Sat Tv van ,És Van /huawei EC2218SS-EC2208S, Hogy tudok adatot rakni Pc-ről?És össze kötés adat kábel kellene, milyen? Gondolom -USB Üdv:gyula73 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Sehogy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sanya Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Nekem reggel óta mióta a csatorna kiosztás megtörtént a Duna Word HD nem jön be.Kaonmedia CO1000 seftop bokszom van.Nem tudom miért.Az újra indítást is elvégeztem töbször is.Másnál sem jön.Választ kérnék.Köszönöm előre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Nekem reggel óta mióta a csatorna kiosztás megtörtént a Duna Word HD nem jön be.Kaonmedia CO1000 seftop bokszom van.Nem tudom miért.Az újra indítást is elvégeztem töbször is.Másnál sem jön.Választ kérnék.Köszönöm előre is.Gyári beállítás csináltál már? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Andris Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Ezt nem hiszem el, hogy nem tudtak megállapodni az RTL-lel és mégcsak külön csatornaként sem elérhető! Nevetséges! Jól indítják a 2015-ös évet, csak gratulálni tudok hozzá! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.