Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 2. Megosztás Posztolva: 2017. június 2. Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a set sop box (sagem) -nál kicseréltem ma a scartot HDMI-re és a kép jó is szép is minden, viszont a box menüje akkora lett, hogy beteriti a képernyőt, egyszóval k-vanagy lettt mit tudok állitani vagy mitöl van ez? mondom csak a menünél a kép az jo és a tv n sem tudom mit állitani mert a stb menüje csatonalista nézete lett nagyon nagy.. hogy állitsam h jo legyen? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zygy Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. Lacikaaa@ Azt gondolom, hogy a beltéri egység nem a tv felbontásának megfelelő kimeneti felbontásra van beállítva. Pld: a beltérid 576 soros felbontást ad ki, a tv-éd meg mondjuk 1080 soros felbontású. Menj be a beltéri beállítások > video menűbe és -ha lehet- állítsd feljebb a felbontást olyanra, mint a tv-éd felbontása! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. hát ha rámegyek hogy HD kimenetek aktiválása akkor 1080i van de nem lehet álitani rajta csak ha a kimenetek aktiválása , NEM re nyomok.. ugy is jo lesz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. nem sikerül.. más ötlet? akármit álitok nem akarja az igazat.. pedig olyan szép képet ad a 102cm philips Cineos... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. super családi HD sat tv , sagem box a fekete vékony, a tv pedig egy Philips Cineos LCD TV, 37“, Full HD, DVB-T, 16:9, 94 cm, 37PFL963 a kép gyönyörü csak a boxxal van valami.. csak tudnám hogy mi.. 1080i re van állitva én már hibára saccolok.. nem tudom h beszólnék központba mit tudnának kutyulni vele.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. figyelj csak ugy tudom nézni ha a scartot dugom vissza, az igy volt, HDMI kimenet aktiválása : OK , 1080i-t ir vagy valami pan and scan , de álitottam már mindent és ez az állandó ki be dugdosás már az agyamra megy akkor állitottam a beltérin még az RGB-t ycbr re is aakkor sem volt jo.. csak ugye csak ugy tudom álitgatni ha visszadugom scartba.. amki van huzva belőle nincs zavar.. *****om sem tudjaa mostmár télleg.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zygy Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. A TV azt is kiirja neked, hogy az adott műsornak mi a felbontása, tehát, ha éppen egy SD adót nézel, akkor a műsorra persze hogy 576-ot mond, de nem ez a lényeges, hanem, hogy a HDMI bemeneten mi érkezik. Próbáljad úgy, hogy adó ne legyen a beltérin, hanem csak a menű. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. ha nincs a box bekapcs nem is semmit ha bekapcsolom és menüt nyomok a boxra akkor is 576-ot ir ha megy a pl az m4sport akkor is.. egyéb 5let? ne mtudom ha felhivnám a központot mit mondanának.. ott tudnak valami ujrainditást csinálni? mondjuk már kikapcsoltam áramtalanitottam midnent csináltam.. mégsem jo de am mi ezaz 576 ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nevada Posztolva: 2017. augusztus 9. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 9. A Sundance TV - műholdról vehető - műsorában nem jön magyar nyelvű felirat, hiába kattintok rá. Nálam lehet a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 altermanus Posztolva: 2017. október 3. Megosztás Posztolva: 2017. október 3. A Viacom azt ígérte - ez persze lehet, hogy kábelszolgáltatói megegyezés alapján van így -, hogy a VIVA helyett az MTV HITS csatorna jelenik meg, ehelyett a Comedy Central Family van. Lesz ezzel változás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ajajj Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. Scarttal volt összedugva eredetileg, mielőtt írtam néztem hdmi-vel is, de semmi változás. Akkor villámsebességgel lesz lemondva telefonostul, netestül minden. Már csak elvből is. Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. @ajajj Scartal is ugyan ez a hibaüzenet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ajajj Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. Igen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. HDMI VGA konverter, vagy ha jól emlékszem" gyári hibás " HDMI DVI átalakító is segíthet, DRM free HDMI lehet a kereső barátod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. @altermanus 1414? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 altermanus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. (szerkesztve) 1 órája, anonymus írta: Telekom mobil alkalmazás? az lesz belőle... csak azt tudnám, hogy az mit kezd ezzel a problémával, akinek nincs okostelefonja, és unja a magenta színű zenét... Szerkesztve ekkor: 2017. december 23. Szerkesztő: altermanus Véleményem kifejtése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 44 perce, anonymus írta: Remélem azt valamennyire megérted hogy 27-ig csökkentet mennyiségben dolgoznak a T-nél. Teljesen érthető, a visszahívást kérek menüpont hiánya nem nagyon. Egyébként az ünnepnap nem mentesít a törvényi kötelesség alól egy céget sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. (szerkesztve) 3 perce, acel írta: Teljesen érthető, a visszahívást kérek menüpont hiánya nem nagyon. Egyébként az ünnepnap nem mentesít a törvényi kötelesség alól egy céget sem. Attól még darabra sokkal kevesebb ember dolgozik, egyszerre meg nem tudnak 2-3 emberrel beszélni. + Kisebb cégnél nincs 0-24 ügyfélszolgálat se! Szerkesztve ekkor: 2017. december 23. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. Épp most, anonymus írta: Gondolom a fel kell venni a telefont x perc alatt ? Ha igen akkor azt a törvényt újra kéne olvasni mert kb sehol nem foglalkoznak vele. Ez hozzáállás kérdése, valamint az sosem érv hogy más se tartja be, tudom a bűnözők szeretnek ezzel félreérvelni. Több szolgáltató legalább megcsinálta a visszahívást, ahol kevesebb emberrel lehet jobb szolgáltatást nyújtani. Jelenleg ezzel a T a legelmaradottabb üsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. Ergo bűnözőnek titulálsz ? Faxa... Ugye azt tudod hogy a T-nek Magyar határokon belül van a call centere és nem a románoknál araboknál meg egyéb helyeken. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. Épp most, btz írta: Szerintem a törvény hatálya ki sem terjed a Telkomra, de nem tudom pontosan melyik ez a törvény? Éppen ezért írtam hogy újra kéne olvasni a törvényt, mert vannak eltérések azért. Pl más szabályok vannak egy távközlési cégre és egy egyetemes szolgáltatóra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. @anonymus Pontos számát nem tudod vagy egy linket ahol teljes egészében le van írva? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. Bocsi fiúk megyek vidékre, majd utána valaszolgatok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. @anonymus Igen ez meg van, de engem igazából maga a jogi megfogalmazás érdekelne. Paragrafusról paragrafusra. Azt eddig nem találtam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700155.TV Valahol olvastam hogy nem igazán bírságoltak, mert nem ellenőrizhető. A szöveg alapján legalább 1 ot perc alatt lévő válasz elég. Szóvál kikerülhet ő, a kérdés hogy az törvények megfelelőseg vagy az ügyfelek megtartása a cél. Attól hogy nyitva egy ajtó, nem szabad bemenni rajta, kikerülni a törvény szellemét pont olyan mint bemenni máshoz engedély nélkül, és olyan érv hogy más se csinálja az felrebeszeles, a tényeken nem változtat és semmitől sem mentesít. A visszahívási rendszer jobb a szolgáltatónak és az ügyfélnek is, de látható hogy a t-nek ez magas. Nem is törekszik a nívós szolgáltatásra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.