Posztolva ekkor: November 14, 2014 Sat TV és Interaktív Sat TV Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 22, 2015 Lényegtelen ne foglalkoz vele. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 22, 2015 Most komolyan miről van szó? Tegnap regisztráltam itt, gondolván hogy értékes infókhoz jutok néhány témában. Lehet,hogy rosszul tettem... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 22, 2015 Értem, kösz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 22, 2015 btz írta:Te az a multkori CRT TV fan trol vagy!Akkor is ha ő a múltkori troll akkor se kéne ilyen stílusban le támadni. Ha tényleg troll majd úgy is le leplezi saját magát. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 22, 2015 *Robi írta:Azt hogy érted,hogy " átkerül". És aki nem akar hd-t?*Családi csomag értékesítését beszünteti a Telekom, helyette marad közszolgálati, alap, és családi+hd csomag. Jelenleg meg lévő családi csomag előfizetők hűségidő lejártáig változatlanul élvezhetik ezt a csomagot szerintem hűséget is lehet rá hosszabbítani egy darabig. De új előfizetők már nem rendelhetik illetve biztos lesz jó pár ember aki be rendeli majd családi+hd-t mert kicsivel drágább sok hd csatorna van benne stb stb Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 22, 2015 Nem tudom miről beszélsz... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 22, 2015 Te az a multkori CRT TV fan trol vagy! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Azt hogy érted,hogy " átkerül". És aki nem akar hd-t? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 *Robi írta:Úgy tudom, hogy a közszolgálati csatikat kötelező hd -ban adni minden szolgáltatónak*A kovetkezo szerint a DW-t nem kell HD-ban adni.http://mediatanacs.hu/dokumentum/167135/6902015mt_dontes.pdfHa megnezed nincs hivatalos HD terjesztese. Ha ez ellen panasszal akarsz elni, irj az nmhh-nak, hogy kotelezze az mtva-t a DW HD eleresi lehetosegere az osztasi platformokon. E9 muhold es a DVB-T. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Tudtommal nem kötelező, + nem sok a valós hd tartalom rajtuk de mivel hamarosan meg szűnik a sima családi csomag értékesítése így lassan át kerül majd mindenki a pár száz forinttal drágább családi+hd ba. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Pontosan ez a lényeg,hogy van Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Úgy tudom, hogy a közszolgálati csatikat kötelező hd -ban adni minden szolgáltatónak Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Ha van családi + hd csomagod akkor igen. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Sat -tvn Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Hol ? Sat tv Ipvt vagy a kódolatlan digitális ktv ami analóg helyett megy ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 A Duna World csatornát nem HD-ben kéne adni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 21, 2015 Szép napot! Sagem HD beltéri miért olyan lassan tölti be a műsorújságot? Sokszor órákba telik. Csak nálam van így? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 5, 2015 Ha nem a sima sat tv hanem amelyikben vannak kényelmi funkciók pl videó téka stb ő két forrásból kap epg-t egyik interneten keresztül másik meg műholdról. Utp ki húz reset ilyesmi volt már esetleg ? Ha sima sat akkor is ezt tudom csak mondani hogy reset gyári beállítások vissza ha nem akkor sajnos 1412 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 4, 2015 Sat digitalis Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 4, 2015 Iptv sat digitális ktv ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 4, 2015 Mi az oka hogy napok óta nincs Epg? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 2, 2015 Kösz Roli82! Ezesetben azt hiszem maradok a jelenlegi jobbik rossz mellett. Nem váltok szolgáltatót. Üdv Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 2, 2015 Több féle HD képes box van Műholdas szolgáltatáshoz.Ami az adott körzetben raktáron van,azt viszi a szerelő. Interaktív Sat TV szolgáltatásunkhoz Huawei EC2218SS / EC2208SKaonmedia CO1000Kaonmedia CO1000P Sat TV szolgáltatásunkhozSagem DS86 HDSagemcom ISD83 HDIntek HD-S10CX Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 1, 2015 Ezt nem akarom elhinni.Miért nem képes adni a szolgáltató egy ci+ modult a box helyett? Azzal is lehet párosítani a kártyát. Nem kell nekem box meg a gagyi távirányítója. Totál felesleges, ráadásul mindig csak gond van/volt velük. Egyébként milyen box jár a HD előfizetéshez? Roli82 köszi a választ! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 1, 2015 Szia!Csak a szolgáltató által adott boxal működik a szolgáltatás mivel a box és a kártya össze van párosítva.Nincs lehetőség arra,hogy csak kártyát bérelj. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sat TV és Interaktív Sat TV
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon