Posztolva ekkor: November 14, 2014 Sat TV és Interaktív Sat TV Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 6 perce, acel írta: Teljesen érthető, a visszahívást kérek menüpont hiánya nem nagyon. Egyébként az ünnepnap nem mentesít a törvényi kötelesség alól egy céget sem. Törvényi? Pontosan melyik is? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 23, 2017 (szerkesztve) 3 perce, acel írta: Teljesen érthető, a visszahívást kérek menüpont hiánya nem nagyon. Egyébként az ünnepnap nem mentesít a törvényi kötelesség alól egy céget sem. Attól még darabra sokkal kevesebb ember dolgozik, egyszerre meg nem tudnak 2-3 emberrel beszélni. + Kisebb cégnél nincs 0-24 ügyfélszolgálat se! Szerkesztve ekkor: December 23, 2017 Szerkesztő: anonymus Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 23, 2017 44 perce, anonymus írta: Remélem azt valamennyire megérted hogy 27-ig csökkentet mennyiségben dolgoznak a T-nél. Teljesen érthető, a visszahívást kérek menüpont hiánya nem nagyon. Egyébként az ünnepnap nem mentesít a törvényi kötelesség alól egy céget sem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 Remélem azt valamennyire megérted hogy 27-ig csökkentet mennyiségben dolgoznak a T-nél. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 23, 2017 (szerkesztve) 1 órája, anonymus írta: Telekom mobil alkalmazás? az lesz belőle... csak azt tudnám, hogy az mit kezd ezzel a problémával, akinek nincs okostelefonja, és unja a magenta színű zenét... Szerkesztve ekkor: December 23, 2017 Szerkesztő: altermanus Véleményem kifejtése Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 @Roli82 Akkor ebben visszafejlődés van, mert közel egy éve még lehetett. Most felmenve már tényleg nem lehet leadni a hibát. A felületet teljesen átalakították, szerintem előnyére, csak minusz egy funkció tűnt el belőle, ami a legfontosabb lenne. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 13 perce, btz írta: @altermanus Még a böngészőben elérhető online felületen is megteheted, természetesen azonosító adataid megadása után. Ott nem tudja. Csak a korábbi lezárt jegyeit tudja megnézni, illetve ha van nyitott jegy azt látja illetve újra is nyithatja ha nem lesz jó a hiba elhárítás. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 23, 2017 39 perce, altermanus írta: fél óráig hallgattam a zenéjüket oszt meguntam... még ha bon jovit játszanának, de nem komolyra fordítva a szót, akkor nincs a neten egy link ahol be tudom jelenteni, csak az alkalmazásban? Telekom mobil alkalmazás? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 @altermanus Még a böngészőben elérhető online felületen is megteheted, természetesen azonosító adataid megadása után. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 1 órája, btz írta: @altermanus 1414? fél óráig hallgattam a zenéjüket oszt meguntam... még ha bon jovit játszanának, de nem komolyra fordítva a szót, akkor nincs a neten egy link ahol be tudom jelenteni, csak az alkalmazásban? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 28 perce, altermanus írta: Kérdés! hol tudom a neten bejelenteni, hogy elmozdult az LBN fej az sat tv-s szolgáltatásnál? Üdv. Telekom alkalmazásban is betudod jelenteni a hibát. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 23, 2017 @altermanus 1414? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 23, 2017 Kérdés! hol tudom a neten bejelenteni, hogy elmozdult az LBN fej az sat tv-s szolgáltatásnál? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 18, 2017 @ajajj Nekem van egy ilyen usb-s dugitalizáló cuccom. Holnap, ha lesz időm, kipróbálom, hogy tudok e vele műsort digitalizálni Scart forrásból. (Pontosabban S-Video-ra alakított Scartból, de ez mellékes) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 18, 2017 HDMI VGA konverter, vagy ha jól emlékszem" gyári hibás " HDMI DVI átalakító is segíthet, DRM free HDMI lehet a kereső barátod. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 18, 2017 @ajajj Scartal is ugyan ez a hibaüzenet? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 18, 2017 Scarttal volt összedugva eredetileg, mielőtt írtam néztem hdmi-vel is, de semmi változás. Akkor villámsebességgel lesz lemondva telefonostul, netestül minden. Már csak elvből is. Köszi. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 18, 2017 @ajajj Az adatok forrása, amiről rögzítünk. Nem tudom mióta van ez, már más is panaszkodott ilyesmire. Próbáld meg a SCART kimenetet, ha az jó a rögzítődhöz, illetve ha a boxodon is található ilyen kimenet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 18, 2017 Mit értesz "hdmi forrás" alatt? Annyira nem vágom, légyszi fejtsd ki! Ez mióta van így, ha így van? Június környékén még simán működött. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: October 18, 2017 Iptv-nél biztosan szerintem sat-nál is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
… Értékelések teherwagon December 4, 2017 1 dptrsk October 18, 2017 1 Roli82 October 18, 2017 1 anonymus October 18, 2017 1 ApaFia October 18, 2017 1 acel October 18, 2017 1 6 Posztolva: October 18, 2017 @ajajj Úgytudom HDMI forrásból blokkolva van a felvétel Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 18, 2017 Sziasztok. Sat tv-nél, ha valamilyen külső eszközzel próbálok műsort felvenni azt írja, hogy "felvételkorlátozó jel érzékelve" és nem csinál semmit. Minden csatornán ez van, minden műsorra. Szolgáltató oldalról lenne blokkolva? Köszi. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 17, 2017 (szerkesztve) 22 órája, btz írta: @ApaFia Ez megváltozott. Már külön Magyar tartalom van, ahogy @altermanus írta. Telekom iptv + sat-na a kínálatába értettem. Szerkesztve ekkor: October 17, 2017 Szerkesztő: ApaFia Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 16, 2017 @ApaFia Ez megváltozott. Már külön Magyar tartalom van, ahogy @altermanus írta. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sat TV és Interaktív Sat TV
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon