Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Online önkiszolgáló - mobil előfizetés


szaboadam

Kérdés

Üdvözlet!

Remélem megfelelő helyre íróm ezt a hozzászólást, de azt hiszem a témához ez a topic áll a legközelebb. A weboldalt böngészve a Lefedettség  menüpont információira (is) kíváncsi voltam. Ugyan megtaláltam, amit kerestem, de felmerült bennem, hogy most, amikor az oldal egyébként is átalakítás alatt áll, nem lehetne-e átalakítani az oldalon szereplő pdf fájlokat egyetlen interaktív, - esetleg különböző színekkel is "ellátott" - térképes felületté. Most, hogy immár a 4G hálózat elérhetősége is egyre kiterjedtebbé válik, szerintem ilymódon jobban áttekinthetőbbé válnának egy adott földrajzi terület hálózati jellemzői (elérhetőség, és sebesség). Természetesen tudom, hogy ezek csak "becsült", tájékoztató jellegű adatok lennének, de informatívabbnak találnék egy ilyen megoldást a jelenleginél.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Kíváncsivá tettél, és megnéztem.

Valóban könnyű megtalálni egy adott település lefedettségét.

Biztosan ezért nem interaktívabb, mert már így is 70 valahány % az LTE lefedettség kültéren, ezt nagyon nem kell magyarázni :smileyhappy:

 

De igazad van, az elmúlt időszakban nagyot fejlődött az oldal, jó lenne, ha az elavult pdf-ek lekerülnének, már csak azért is, mert nekem meg sem nyílt Firefoxban :smileytongue:

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Most, hogy immár a 4G hálózat elérhetősége is egyre kiterjedtebbé válik, szerintem ilymódon jobban áttekinthetőbbé válnának egy adott földrajzi terület hálózati jellemzői (elérhetőség, és sebesség). Természetesen tudom, hogy ezek csak "becsült", tájékoztató jellegű adatok lennének, de informatívabbnak találnék egy ilyen megoldást a jelenleginél.????

 

________________

GuL

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...