btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. november 26. Megosztás Posztolva: 2016. november 26. 40 minutes ago, Attila70 said: Erre csak te fogsz tudni valaszolni. A feltelepitet progik onalloan dolgoznak. Pl: face, viber satobbi. Vagy akar a frissitesek is lehetnek adat zabalok. Nem, erre a fejlesztők tudnának válaszolni, hiszen ők írták az app-ot, és ilyen sok forgalom a háttérben szokatlan egy olyan app-nál, ami csak kiír néhány infót az egyenlegről. Mindenesetre letiltottam, hogy a háttérben hozzáférhessen a nethez, úgyhogy ezentúl nem fogja csinálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. november 26. Megosztás Posztolva: 2016. november 26. Ezt én is tapasztaltam, és mivel nekem Domino Surf díjcsomagom van, ráadásul a telefonon beállítottam, hogy 130 mega fölött jelezzen, eléggé zavaró volt. Én is letiltottam a háttér adatkapcsolatokat, plusz a telefon kivételével az összes alkalmazásengedélyt. Azt hiszem ezt az egyet nem engedte, mert akkor nem indult el, ami azért szintén fura. Ráadásul nekem napi fél óránál nem megy többet a mobilnet, és így is sikerült 50-80 megát összehoznia pár hét alatt. Nyilván itt nem a fejlesztők a ludasak, hanem a Telekom kért tőlük valamit, gondolom valami statisztikákat készít, és azt küldi haza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2016. november 26. Megosztás Posztolva: 2016. november 26. 13 hours ago, tks said: ... Mindenesetre letiltottam, hogy a háttérben hozzáférhessen a nethez, úgyhogy ezentúl nem fogja csinálni. Arra azért vigyázz hogy ezzel letiltod a naptárat, frissítéseket és minden mást is. Én is csak ~1 hónap múlva döbbentem rá hogy nem megy a naptárfrissítés, talán a levélértesítés se, meg semmi más ami fontos.. Esetleg inkább az áruház beállításaiban lehet beállítani hogy csak wifi esetén frissítsen alkalmazásokat, térképet stb.. esetleg a frissítésértesítést is érdemes bekapcsolni. Mert ha 1 percel azelőtt kezd letölteni mint ahogy elmész otthonról akkor wifin kezdi el de mobilneten folytatni fogja.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7280 Posztolva: 2016. december 26. Megosztás Posztolva: 2016. december 26. Sziasztok! December 22-én vettem egy ilyen SIM-kártyát és adtak hozzá ajándék 1 GB internetet. Elhasználtam 1GB-ot és levont 2000 Ft-ot, ezek szerint akkor még van 1GB netem. Csak az a probléma, hogy 7 napig érvényes az aktiválástól kezdeve, én 22-én aktiváltam. Megkérdeztem az ügyintézőt és azt mondta, hogy "Nem lett aktiválva az 1GB internet" és ő nem tud mit tenni. Szerintetek mit tegyek? Hiszen nem szeretném, hogy kárbavesszen az ajándék internet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7280 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. Még nem, sajnos délután tudok csak ráérni, de remélem sikerül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Edit21 Posztolva: 2017. január 22. Megosztás Posztolva: 2017. január 22. Sziasztok,az lenne a problémám, hogy tavaly december 19-én meghosszabbítottam a meglévő mobilinternet előfizetésemet(aranytárskártya net&roll m).Azért is hosszabbítottam meg,mert volt egy akció, miszerint az első két hónapban megnégyszerezik a felhasználható adatmennyiséget.Így elvileg 80GB- adatmennyiségem lenne.De sajnos nincs.A Telekom fiókba belépve az előfizetéshez 20GB felhasználható adatmennyiség van írva.A kérdésem az, hogy mikor indul a négyszeres adatmennyiség??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7578 Posztolva: 2017. január 27. Megosztás Posztolva: 2017. január 27. Üdv!Napi szinten kapok sms-t hogy elfogyott a netem ezért 181 ft fejében aktiváltak nekem az adott napra 10mb netet.Ha akarom ha nem.Márpedig nincs rá szükségem.Hogy tudom ezt lemondani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7578 Posztolva: 2017. január 27. Megosztás Posztolva: 2017. január 27. Az oldalon találtam a napi netről sok infót es hogy hogyan kell megrendelni de olyat nem,hogyan tudom lemondani.A másik dolog hogy egyszer sem rendeltem meg mégis kapom.Kicsit lehúzós. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7639 Posztolva: 2017. február 3. Megosztás Posztolva: 2017. február 3. Mi a Telekom APM felhasználó név. És jelszo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 7. Megosztás Posztolva: 2017. február 7. Aktiváltam magamnak a Maraton-t, webes ügyfélszolgálaton látszik is, hogy aktiválva van, de nem vonta még le a kártyáról az összeget. Csak akkor kerül ténylegesen aktiválásra, ha elfogy a megújuló netem, és akkor fogja levonni az összeget is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 8. Megosztás Posztolva: 2017. február 8. (szerkesztve) Közben aktiválódott a Maraton, csak nem tudom mikor... Merthogy nem a megrendelés időpontjában, és nem a Surf adat elfogyása után történt... De a lényeg, hogy most már megy, és remélem nem fog napinetezni, ha elfogy a surf. Szerkesztve ekkor: 2017. február 8. Szerkesztő: fgabor87 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7682 Posztolva: 2017. február 8. Megosztás Posztolva: 2017. február 8. Jó napot kivánok. Az lenne a kérdésem hogy van egy telekomos kártyám. Van rajta 1506 ft. Mobilnetet szeretnék rá tölteni csak nem tudom hogy hogy kell. 1506 ft-ból mennyi mobilnetet tölthetek fel? Hogy töltsek fel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6216 Posztolva: 2017. február 9. Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Üdv, Havonata akár többször is lekérem az 1 illetve a 3 GB mobilinternetet. Viszont azt szeretném megtudni, van e korlátlan mobilinternet lehetőség? Ha igen, mennyi költséggel járna havonta? Köszönöm. Üdv, Bandi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Sziasztok! Szeretném megrendelni a Maraton 1GB -os netet, de amikor rákattintok a "megrendelem" ikonra, akkor visszadob a profilom fő oldalára és nem történik semmi. Mi lehet a baj? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7763 Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Helló, kb van nekem 3 éve használt NetPlusS szolgáltatásom feltöltő kártyás telomon , ami minden hónapba le vette a pénzt, most szeretnék váltani Netplusz M szolgáltatásra , és érdekelne hogy az S szolgáltatás lejárata előtt rendeljem meg az M et , vagy utána, és minden esetben kettő hónapig 2 G lesz a netem ? most fog lejárni 19. én Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7778 Posztolva: 2017. február 19. Megosztás Posztolva: 2017. február 19. Sziasztok! Sikeresen megrendeltem a Maraton csomagot a Surf mellé.Miután felhasználtam a 150Mb-ot nem aktíválódott helyette a Napi net kapcsolt be és levont 180Ft-ot.Mit tegyek? Válaszokat előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Szia! Kapcsold ki a NapiNetet és utána már a Maraton adat keretét fogod használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Rendben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Üdv, Az a probléma áll fenn, hogy megrendeltem a *111# keresztül a Marathont aztán utána kikapcsoltam a NapiNet-et, de most mégsem tudom felhasználni a mobilnetemet hiába kapcsolom be, nem történik semmi, pedig a Telekom appon is kijelzi, hogy van 500mega mobilnetem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. NapiNet-em van csak, de azzal is megtudtam rendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Telefonon bekapcsolom az adatkapcsolatot, de mégsincs internet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Napinet mellé nem használható. Az szomorú, hogy engedik bekapcsolni, és a honlapon sincs normális, tételes tájékoztatás (vagy csak el van dugva), hogy mik mellé használható. Kell hozzá vagy Surf, vagy Domino NetPlusz. Abból is a drágábbik, mert az olcsóbbat szintén csak Surf mellé lehet, de ezt legalább már ki is írják. Sajnos Telekom mobilnet palettája rettentő kusza a többi szolgáltatóéhoz képest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Hát nekem ugy néz ki sehogy sem megy, szóval ezt jól megszívtam, igazán adhatnának normális tájékoztatást Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Ha van mellette valamilyen adatopció. Napinet mellett úgy működik, hogy minden nap ráaktiválja a napinetet, és akkor lesz 10 megád + ami a maratonból van. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim. Úgy nem megy, hogy egyszer beaktiválod a napinetet, és a továbbiakban már csak a maratont használod. Nem önálló díjcsomag, csak egy kiegészítés a normál net előfizetés mellé. Ahogy a neve is mutatja: adatopció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 21. Megosztás Posztolva: 2017. február 21. Ennek utána kéne keresni pontosabban akkor. Mert így a Surf nem éri meg. 800-at fizetsz 150 megáér, Maratonnal meg meg ki lehet hozni ~270 ft-ból ugyan ezt az adatmennyiséget. Ráadásul a Surf semmi extrát nem biztosít a sima csomagokhoz képest az adaton kívül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.