btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 12. Megosztás Posztolva: 2015. január 12. Kedves úgy látom, a link alapján, hogy a Te esetedben az 1090 Ft-os ár az érvényes a Domino Net Plusz S internet csomagra. Ez azért lehet, mert alapesetben olyan díjcsomagod van, amiben nincs internet szolgáltatás. Ezen a linken valóban kétféle ár van: "Még több netre van szükséged?" illetve "Nincs még net a díjcsomagodban?" Ha átkattintasz a 2. mondatra, akkor ott is az 1090 Ft-os ár van az S-es csomagra. Úgy tudom, h 30 napra szól, a bekapcsolás napjától számítva. Egyébként az oldalon azt is feltüntették, hogy az M-es csomag egy hónapig csak 190 Ft (jó, hogy utána több, de legalább kipróbálhatod, én is ezt tettem). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 HendRoox Posztolva: 2015. január 12. Megosztás Posztolva: 2015. január 12. Erre a weboldalra lyukadtam ki ahol megtaláltam az akciós csomagokat. Azonban ha rámegyek a megrendelés gombra akkor '404 a weboldal nem található' :/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Hali, nekem megy a hivatkozott oldal, IE-ben is Firefox-ban is. Azóta megy Nálad is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Nálam nem ment tegnap este 404 es hiba volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Hú, most nézem, hogy a megrendelemre mentél, és úgy kaptad a hibát! Sorry, akkor ez nálam is hiba. :-) De az oldal írja még, hogy SMS-ben is meg lehet rendelni, pl. a +NETPLUSZM szó a 1430-ra. Így is próbálhatod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Jogos jogos köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 HendRoox Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Köszönöm a figyelmeztetést, hogy akciós. Azonban elolvastam a kisbetűs tartalmat és az van oda írva, hogy Február 1. lesz. Gondolom ezért nem lehet weben megrendelni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 14. Megosztás Posztolva: 2015. január 14. @HendRooxde itt 2014. február 1-je van, ami már elmúlt egy ideje... vagy vmit félreértek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 varkonyik Posztolva: 2015. január 18. Megosztás Posztolva: 2015. január 18. Üdv! Domino kártyás vagyok, és eddig semilyen mobilnetem nem volt. Ma rendeltem meg a Netplusz S mobilnet csomagot és így akkor ugye a drágábbat, -ami 1090Ft 30 napra- kaptam meg. Kérdésem, hogy mikor lesz érvényes és elérhető számomra az olcsóbb, a Netplusz S 690Ft-ért 30 napra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 18. Megosztás Posztolva: 2015. január 18. Csak akkor ha váltasz olyan domino csomagra amiben alapból már van valamennyi mobilnet. Azt hiszem Dominonál talán csak a surf ilyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 varkonyik Posztolva: 2015. január 18. Megosztás Posztolva: 2015. január 18. Én Domino Aktívban vagyok. Így már akkor értem a dolgot, köszönöm szépen a gyors tájékozatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 20. Megosztás Posztolva: 2015. január 20. Igen, ha olcsóbb netet akarsz, érdemes leváltanod a Domino aktívot Surf-re. Így már a kedvezményesebb áron kapod az időszaki díjas netet. Úgy tudom, két feltöltés között egyszer lehet díjcsomagot váltani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 atomasz Posztolva: 2015. január 21. Megosztás Posztolva: 2015. január 21. Sziasztok! A kérdésem, hogy lehet-e telefon előfizetés mellé net&roll mobil internetcsomagot kérni. Pontosan nekem van a munkáltatóm révén egy dolgozói kedvezményes telefon előfizetésem, és szeretnék társkártyás ne&t&roll S csomagot hozzá ugyanarra a kártyára, és ehhez még egy duo sim kártyát, hogy a táblagépen is lehessen internetezni ugyanazzal az előfizetéssel. Vagy fordítva is jó lenne: net&roll társkártya, és a duo net a telefon kértyáján. Lehet ilyet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Boomer Posztolva: 2015. január 22. Megosztás Posztolva: 2015. január 22. a Net&Roll az lényegében maga egy "különálló" előfizetés és díjcsomag, amihez mindenképpen sim kártyát kapsz. "További részletek" részt olvasd el a termékoldalon, ott kb. minden le van írva pontosan. Meglévő telefon (értsd hang alapú) csomagodhoz kiegészítő opcióként kérhetsz netet (ezek a NetPlusz csomagok/szolgáltatások, lásd itt: T. Mobilnet). Hogy a dolgozós csomagodra rendelhetsz-e ilyen NetPlusz, vagy egyéb mobilinternetes megoldást, az jó kérdés, nagyban függ attól, mit enged a munkáltatód, mire szerződött a szolgáltatóval (és hogy veled hogyan tud elszámolni, ha extra dolgot akarsz). A Társkártya csomagoknál mindig kell lennie egy kedvezményező előfizetésnek (ami legalább arany vagy platina szinten van, de jöhet mobil vagy otthoni oldalról is). De hogy itt a céges előfizetésed lehet-e ez a kvázi kedvezményező részedre, na az megint jó kérdés (ezt a cégedtől kérdezd, ha van ott valaki aki kimondottan ezzel foglalkozik, tudni fogja talán kapásból). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 felhasználó Posztolva: 2015. január 22. Megosztás Posztolva: 2015. január 22. sziasztok. valaki tudna esetleg segíteni?Egy előfizetéses díjcsomagban, a havidíjat, ami leszélhető, azt fel lehet használni plusz mobilnet vásárláshoz is? vagy akkor azt pluszköltségként fogja kiszámlázni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 23. Megosztás Posztolva: 2015. január 23. Szerintem plusz költség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. január 23. Megosztás Posztolva: 2015. január 23. Hello! Valóban nincs benne a havidíjban a mobi vásárlás. Viszont a Kapcsolat Pontokból (ha vannak) tudsz a mobiloddal vásárolni. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 felhasználó Posztolva: 2015. január 23. Megosztás Posztolva: 2015. január 23. köszi a válaszokat. :)(Az a baj, hogy nem telefonálok sokat, inkább a net kellene, olyan díjcsomaj meg nincs :/) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roskoj2004 Posztolva: 2015. február 3. Megosztás Posztolva: 2015. február 3. Rossz hírem van; nem Dominósként se tudok többet (igazi 4G-t) kisajtolni belőle. Max. 10M-val tölt le Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dedi Posztolva: 2015. február 4. Megosztás Posztolva: 2015. február 4. Én Novemberben beszéltem az ügyfélszolgálattalés konkrétan Februárra ígérték a 4G bekapcsolásta dominósok részére ! (Most már nagyon várom!) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boomer Posztolva: 2015. február 5. Megosztás Posztolva: 2015. február 5. Rossz hírem van; nem Dominósként se tudok többet (igazi 4G-t) kisajtolni belőle. Max. 10M-val tölt le milyen díjcsomagod van? Mert hiába mész fel az LTE hálózatra, a díjcsomagodtól is függ, hogy milyen max. sebességet kaphatsz (pl.: Move csomagoknál 10 Mbit/s a maximum, lásd itt) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dedi Posztolva: 2015. február 5. Megosztás Posztolva: 2015. február 5. Köszi ! Hát ez a baj !!! Ha már reggeltől-estig reklámozzák a 4G-t akkor ne fukarkodjanak vele és tegyék elérhetővé mindenkinek vagy írják oda a "megjegyzés rovatba" ,hogy csak bizonyos feltételek teljesülése esetén... "gyújthatsz lámpát" -kellett halgatnimár hónapok óta ...:-) Ezen még a versenyfelügyelet is lehet ,hogy jól elcsemegézne ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JiGSaW113 Posztolva: 2015. február 6. Megosztás Posztolva: 2015. február 6. iPhone 5 készülék, Domino előfizetés. LTE bekapcsolásakor "Mobil adat hálózat nem aktívalhato" üzenetet kapok.. Azt hallottam, dominóval nem lehet LTE-zni. Cáfoljon meg valaki kérlek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2015. február 6. Megosztás Posztolva: 2015. február 6. Dominósokat Március 1.-től engedik fel LTE hálozatra az alábbi csomagokkal: Domino Surf, Domino 5,Domino Web, Domino NetPlusz S, M, L, XL, XXL, Arany és Platina, Domino NapiNet, MIX, EcoSurf, EcoMIX, Fun, FunS. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JiGSaW113 Posztolva: 2015. február 6. Megosztás Posztolva: 2015. február 6. Addig nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.