Törölt_tag6183 Posztolva ekkor: 2016. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. április 9. (szerkesztve) A személyes, telefonos, email-es ügyfélkezelésen már túl vagyok, érdemleges válasz nélkül... Problémám a következő: Feltettem file-okat az ftp.t-online.hu ... helyre, a public_html-be. Eddig jó. Ha kívülről akarom látni - tehát bejelentkezés nélkül - ezt írja: "You don't have permission to access ... on this server." Egy "public" terület tudtommal mindenki számára elérhető. Erre szeretnék megoldást kapni. Pontosabban azt az elérési címet szeretném tudni, ahonnan olvasható. Szerkesztve ekkor: 2016. április 9. Szerkesztő: YY Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 9. Böngészőben szeretnéd megtekinteni? Ha igen, akkor valószínűleg, azért mert a webszerverben le van tiltva a könyvtárszerkezet listázásának lehetősége. Szerintem ha felteszel egy index.html fájlt, azt minden további nélkül megnfog jeleni a böngészőben, más file esetében pedig felajálja a letöltési lehetőséget. Gonolom ftp kliensel eléred a tárhelyet, ha már töltöttél fel oda valamit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 14. Új tárhelyet csináltak, és most minden jól működik. (Kivéve az ügyfélszolgálatot...) Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys Igen tudom, hogy van ilyen a TC-ben, de az hogy lehet, hogy ugyan az a mappa egyik oldalon üres, a másikon mindenféle van benne? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys "szinkronizációs időeltérés?" Nem tudom mit értesz konkrétan ezen. Mindkét kapcsolatnak ugyanazt kéne mutatni. Szerintem próbáld meg először úgy a feltöltéseket, hogy egyszer van nyitva az FTP kapcsolat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. Én azt javaslom hogy Hétfőn hívd fel a 1414-et ott 4-es gomb. Mintha internet hibát szeretnél bejelenteni, el mondod hogy mi a baj és hogy nem müködik sehogy a tárhelyed. Ha szerencséd van akkor már egy műszakis kolléga veszi fel ha nem akkor kapcsolnak. Kb 20 perc alatt rendbe tudják rakni a tárhelyet. Törlik az egészet újat generálnak megnézik mi hogy van. Én kértem már így név cserét mert valami random generált volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2016. április 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 10. (szerkesztve) Majd konkrétan tölt fel fájlokat abba a könyvtárba html és nem html kiterjesztésűt, és a htmlt megpróbálja megnyitni, vagy a nem htmlt letölteni, és megnézzük mi történik. Ettől függően lehet elindulni további hibakeresés irányába. Szerkesztve ekkor: 2016. április 10. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 24. @Attys "Csatolok két képet róla. Az elsőn az ftp kapcsolat" Ftp kaopcsolat(ok)? Mert az első képen két FTP kapcsolatot látok, igaz egy usernévvel van bejelentkezve mindkettő? Mi a különbség a két kapcsolat között? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 9 órája, btz írta: @Attys "Csatolok két képet róla. Az elsőn az ftp kapcsolat" Ftp kaopcsolat(ok)? Mert az első képen két FTP kapcsolatot látok, igaz egy usernévvel van bejelentkezve mindkettő? Mi a különbség a két kapcsolat között? A TC-ben tudsz egy FTP-re többször is csatlakozni. Így a feltöltés közben is lehet böngészni adott esetben. Már majd húsz éve TC-vel FTP-zek, és már akkor is (akkor még axelero) ennél a végnél. Ennek nincs köze a problémához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 42 perce, btz írta: @Attys Igen tudom, hogy van ilyen a TC-ben, de az hogy lehet, hogy ugyan az a mappa egyik oldalon üres, a másikon mindenféle van benne? Nem tudom, szinkronizációs időeltérés? De érdekelne erre is a válasz egy T-komos hozzáértőtől. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 16 perce, btz írta: @Attys "szinkronizációs időeltérés?" Nem tudom mit értesz konkrétan ezen. Mindkét kapcsolatnak ugyanazt kéne mutatni. Szerintem próbáld meg először úgy a feltöltéseket, hogy egyszer van nyitva az FTP kapcsolat. Próbáltam többször is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. (szerkesztve) @Attys Nem mondom 100%-osan, hogy a szolgáltató oldalán van a gond, csak azr, hogy nézzék át szerver oldalon is a dolgokat. Más FTP szolgáltatásod nincs? Ha van, akkor annak elérésével nincs gond? Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 26. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. @Attys Regisztrálj valamilyen ingyenes webtárhelyre. Ha az ahhoz való kapcsolódás során nincs hasonló probléma, az tovább erősítené, hogy a szolgáltató oldalán nem stimmel valami. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. Nem is kell regisztrálnod, elég, ha az ftp.fsn.hu szerverhez próbálsz kapcsolódni. Ez arra is jó, hogy a vonal letöltési sebességet mérni tudod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. (szerkesztve) 56 perce, zoli62 írta: Nem is kell regisztrálnod, elég, ha az ftp.fsn.hu szerverhez próbálsz kapcsolódni. Ez arra is jó, hogy a vonal letöltési sebességet mérni tudod. Köszöönm! Filezilla alatt sikerült és lát mindent a kliens a szerveren. TC alatt is sikerült és látom a szerver tartalmát. Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 26. Szerkesztő: Attys módosítás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. szeptember 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 9. 5 órája, Attys írta: btz: Első mondatoddal megfogtad az írásom lényegét! Nem mindegy, hogy minek nevezem? Írtam egy a kapcsolatfelvételnél kitölthető hibabejelentős izébizbaszt! Most jobb? Nem mellesleg így ér véget a szöveg az Internet hibabejelentés című oldalukon: Természetesen e-mailben is bejelentheted a meghibásodást. Ebben az esetben 1-3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Azért más a formátum, mert a kedvedért CTRL+C CTRL+V alkalmazásával másoltam ide változatlan formában. Írásbeli bármilyen kommunikációra törvényileg maximum 30 napja vna a T-nek hogy válaszoljon. De törekszik ennél rövidebb időn belül válaszoni. Viszont ez függ a panaszok számától és a kollegák terheltségétől. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. szeptember 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 9. 1 órája, anonymus írta: Írásbeli bármilyen kommunikációra törvényileg maximum 30 napja vna a T-nek hogy válaszoljon. De törekszik ennél rövidebb időn belül válaszoni. Viszont ez függ a panaszok számától és a kollegák terheltségétől. Más esetben, ha írtam ilyen hibabejelentőt, kaptam egy automatikus visszajelző e-mailt, amit most nem. Ma sikerült telefonon bejelentenem. Mondjuk már az is nehézségbe ütközött, hogy a vonal másik végén megértse a technikus, hogy az FTP és a webtárhely/felület nem e-mail tárhely. Semmilyen ismerete nem volt a gonddal kapcsolatban. De leadta a hibajegyet. Talán lesz belőle valami. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2016. április 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 9. (szerkesztve) 2 hours ago, btz said: mert a webszerverben le van tiltva a könyvtárszerkezet listázásának lehetősége. Nem így van. Nem tippek hanem konkrétumok kellenének... én még évekkel ezelőtt tettem bele egy index.html filet ami meg is jelenik a http://web.t-online.hu/adslusernevem/ alatt, de ftp-n már sehol nem találom. ha beteszek oda egy jpg filet ftpn akkor hiába adom meg webböngészőben a direkt linket: mem éri el.. Szóval szerintem a központban csesztek el valamit.. Szerkesztve ekkor: 2016. április 9. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. (szerkesztve) Hello YY, találtam egy leírást, így próbáld: http://web.t-online.hu/felhasználónév/filenév.kiterjesztés... Szerkesztve ekkor: 2016. április 11. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. (szerkesztve) Ha jelenleg a webcímen betölt egy évekkel ezelőtti index.html, de ftp-n meg nem látod, akkor nem ugyan azon a tárhelyen turkálsz, ez egészen biztos. Az elérési címnek ugyan annak kell lennie, mint a felhasználónév, amivel bejelentkezel ftp szerverre. Tehát http://web.t-online.hu/ftpusername Szerkesztve ekkor: 2016. április 11. Szerkesztő: fgabor87 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Lazán lehet, nálam simán törölték és generáltak a migrálásnál egy új webtárhelyet Lehet itt is valami hasonló van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. teherwagon: Köszönöm, de pont ez a bajom. Ezt akarom látni (láttatni), és nem megy: http://web.t-online.hu/juhaszjozsef19560525/SztMSz Lap 24.pdf Ott van, evvel a felh.névvel mentem be most, és nem engedi látni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Valami ezzel a linkel sem stimmel. Az SztMSz után szóköz van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. 3 hours ago, YY said: Ezt akarom látni Ha már kísérletezel inkább egy abcd.jpg fileal tedd, ne legyen benne szóköz, különleges vagy ékezetes karakter, és tiszta kisbetűs legyen, mert ott valószínű nem windows fut és még a kis-nagybetű is különböző karakternek számít.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. (szerkesztve) Fura. Tény, hogy nem szabad szóköznek lennie a linkben, de akkor egy 404 not found hibaüzenetnek kéne jönnie, itt meg bármit beírtok, 403 Forbidden jön. Ez nem normális. Nem került véletlenül ebbe a public_html mappába egy .htaccess fájl? Ugyanis ezzel korlátozni lehet a hozzáférést. Ha van ilyen fájlod, töröld ki, és működni fog. Szerkesztve ekkor: 2016. április 11. Szerkesztő: fgabor87 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2016. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. április 11. 1 minute ago, fgabor87 said: Nem került véletlenül ebbe a public_html mappába egy ... Hát próbáld ki magadnál... Vagy neked nincs is Telekom vezetékes netszolgáltatásod, és csak kibicelsz..? :DD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6183
A személyes, telefonos, email-es ügyfélkezelésen már túl vagyok, érdemleges válasz nélkül...
Problémám a következő:
Feltettem file-okat az ftp.t-online.hu ... helyre, a public_html-be. Eddig jó.
Ha kívülről akarom látni - tehát bejelentkezés nélkül - ezt írja: "You don't have permission to access ... on this server."
Egy "public" terület tudtommal mindenki számára elérhető. Erre szeretnék megoldást kapni.
Pontosabban azt az elérési címet szeretném tudni, ahonnan olvasható.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
20
16
15
7
Népszerű napok
2016. Április 11.
26
2017. Augusztus 25.
13
2017. Szeptember 19.
8
2017. Augusztus 26.
8
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Attys 20 poszt
Törölt_tag6183 16 poszt
btz 15 poszt
fgabor87 7 poszt
Népszerű napok
2016. Április 11.
26 poszt
2017. Augusztus 25.
13 poszt
2017. Szeptember 19.
8 poszt
2017. Augusztus 26.
8 poszt
Posztolt képek
75 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.