Törölt_tag6183 Posztolva ekkor: 2016. április 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. április 9. (szerkesztve) A személyes, telefonos, email-es ügyfélkezelésen már túl vagyok, érdemleges válasz nélkül... Problémám a következő: Feltettem file-okat az ftp.t-online.hu ... helyre, a public_html-be. Eddig jó. Ha kívülről akarom látni - tehát bejelentkezés nélkül - ezt írja: "You don't have permission to access ... on this server." Egy "public" terület tudtommal mindenki számára elérhető. Erre szeretnék megoldást kapni. Pontosabban azt az elérési címet szeretném tudni, ahonnan olvasható. Szerkesztve ekkor: 2016. április 9. Szerkesztő: YY Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2016. április 11. Megosztás Posztolva: 2016. április 11. (szerkesztve) 20 minutes ago, Attila70 said: Nekem simán megy. a formátum amit teherwagon írt. Ugyebár először én írtam azt... mindenesetre nem megy... vagy nálam: Mi a gond ???????????????????????? Szerkesztve ekkor: 2016. április 11. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. április 11. fgabor87 Nálam sem kell, csak írtam. Egyébként filezilla. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. április 11. Megosztás Posztolva: 2016. április 11. igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 11. Megosztás Posztolva: 2016. április 11. Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze hozzá. Lépjetek be a t-home oldalán, és az internet díjcsomagotoknál menjetek rá az ügyintézésre. Itt ha picit lejjebb görgettek, először látjátok az e-mail fiókokat, majd a webtárhelyeket. Nálam a Lakossági weboldal menüs web aktív, bármit is jelentsen ez. De van még két másik is, lehet, hogy azok máshogy működnek. @Tamas586 Szerintem jelentsd be, hogy nem éred el a tárhelyed, csak ftp-ne keresztül, de http-n nem. Bár amilyen zsenik ülnek a telekomnál az üzemeltetésen.... néha házon belül nem éri el egymást két szerver, és napokat ülnek rajta, hogy megoldják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. április 12. Nálam is aktív. És már bejelentettem (személyesen, telefonon, email-ban), az utolsó válasz az volt, hogy keressek egy jó informatikust. Ez Németországban biztos nem így működik... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. április 12. Viszont nemsokára lejár a hűségidőm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. április 12. Hoppá, most látom, hogy nálam a "Lakossági weboldal menüs" aktív, és van Linux is, állítólag ingyenes. Bár Tamas586 úgy látom windows-ból próbálta és ott sem ment. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. április 12. Megosztás Posztolva: 2016. április 12. Nem tudom mi a különbség a tárhelyek között (gondolom más szerverek hosztolják). Arra próbáljatok meg feltölteni/elérni, amelyik a lakossági menüs néven fut. Ha rámentek a módosít, vagy nem tudom milyen gomb van ott, akkor kiírja annak a tárhelynek a usernevét. Hátha ebben van a dolog nyitja. Minek ahhoz informatikus, hogy feltöltesz egy jpeg-et, megadod az elérési utat és forbidden? Ez vagy egy .htaccess fájl, vagy hibás szerver konfiguráció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. április 14. Új tárhelyet csináltak, és most minden jól működik. (Kivéve az ügyfélszolgálatot...) Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. április 14. Megosztás Posztolva: 2016. április 14. (szerkesztve) Ekkor: 2016.04.11. 20:56:29, YY írta: Könnyen lehet, hogy anonymusnak igaza van. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal lehetőleg e-mailben, és írd meg mi a probléma konkrétan a tárhelyeddel. Kérd meg őket, hogy az informatikusok nézzék meg. Ja látom, hogy egy korábbi hozzászólásodra válaszoltam, és már bejelentetted a hibát. Az hogy lehet, hogy a tárhelyelérés változásáról nem értesítik a felhasználót? Neked mit mondtak erről konkrétan? Szerkesztve ekkor: 2016. április 14. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6183 Posztolva: 2016. április 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. április 14. Személyesen, telefonon, email-ben, amit mondtak, az [...]. Ennyit az ügyfélszolgálatról. Kellett hozzá egy informatikus, de akinek nincs, az azóta se tudná használni. Erről ennyit. Üdv. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Attys Posztolva: 2017. augusztus 24. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 24. Már kb. hat éve nem használtam a t-online tárhelyem. most gondoltam ismét aktiválok ott egy weblapot. Azonban hiába, mert a szerintem (és a totalcommander szerint is) teljesne üres public_html mappa ellenére egy régi oldalt jelenít meg. Ha feltöltök bármi index.html-t akkor is a már említett oldalt nyitja meg. Ha egyéb (nem index) nevű html fájlt teszek fel, azt direkt módon meg tudom nézni, de maga az index.html nem működik. Csatolok két képet róla. Az elsőn az ftp kapcsolat, a másodikon a fantom oldal. Akartam üzenetet küldeni erről az online ügyfél szolgálaton, de ott is valami hiba volt. A cseten a hölgy meg nem tudott segíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. augusztus 24. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 24. @Attys "Csatolok két képet róla. Az elsőn az ftp kapcsolat" Ftp kaopcsolat(ok)? Mert az első képen két FTP kapcsolatot látok, igaz egy usernévvel van bejelentkezve mindkettő? Mi a különbség a két kapcsolat között? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 9 órája, btz írta: @Attys "Csatolok két képet róla. Az elsőn az ftp kapcsolat" Ftp kaopcsolat(ok)? Mert az első képen két FTP kapcsolatot látok, igaz egy usernévvel van bejelentkezve mindkettő? Mi a különbség a két kapcsolat között? A TC-ben tudsz egy FTP-re többször is csatlakozni. Így a feltöltés közben is lehet böngészni adott esetben. Már majd húsz éve TC-vel FTP-zek, és már akkor is (akkor még axelero) ennél a végnél. Ennek nincs köze a problémához. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys Igen tudom, hogy van ilyen a TC-ben, de az hogy lehet, hogy ugyan az a mappa egyik oldalon üres, a másikon mindenféle van benne? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 42 perce, btz írta: @Attys Igen tudom, hogy van ilyen a TC-ben, de az hogy lehet, hogy ugyan az a mappa egyik oldalon üres, a másikon mindenféle van benne? Nem tudom, szinkronizációs időeltérés? De érdekelne erre is a válasz egy T-komos hozzáértőtől. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys "szinkronizációs időeltérés?" Nem tudom mit értesz konkrétan ezen. Mindkét kapcsolatnak ugyanazt kéne mutatni. Szerintem próbáld meg először úgy a feltöltéseket, hogy egyszer van nyitva az FTP kapcsolat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 16 perce, btz írta: @Attys "szinkronizációs időeltérés?" Nem tudom mit értesz konkrétan ezen. Mindkét kapcsolatnak ugyanazt kéne mutatni. Szerintem próbáld meg először úgy a feltöltéseket, hogy egyszer van nyitva az FTP kapcsolat. Próbáltam többször is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. A http://web.t-online.hu/attys/1024.html címen látszik az oldal, pedig TC-ben FTP-n most sem látok semmit csak az üres könyvtárat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys Kapcsolj szét az FTP kapcsolatot és kapcsolódj újra. Szinte biztos, hogy nem üres az a könyvtár, itt az FTP kapcsolatoddal van valami probléma Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 1 órája, btz írta: @Attys Kapcsolj szét az FTP kapcsolatot és kapcsolódj újra. Szinte biztos, hogy nem üres az a könyvtár, itt az FTP kapcsolatoddal van valami probléma Az FTP kapcsolatot a szolgáltató által ajánlott módon hoztam tegnap létr, mivel évek óta nem használtam és nem is volt ez idő alatt beállítva. Tegnap posztoltam a hibát és ma meló után frissen léptem fel és láttam ismét üresnek a mappát. A TC-be be vannak állítva hogy minden fájlt lássak, a rejtettet, a rendszert, mindent. Hiába. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. @Attys Valami nagyon ösdzekavarodott ott. Szerintem hívd fel telefonon az üfszt és kérj valami rendszergazdát, ski rendet rak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Épp most, btz írta: @Attys Valami nagyon ösdzekavarodott ott. Szerintem hívd fel telefonon az üfszt és kérj valami rendszergazdát, ski rendet rak. Mikor kavarodhatott össze? Felléptem üres volt. De az index.html - bár nem látom FTP-n ott van, mert ha megnyitod a lapom helyét kiad egy régi oldalt. A weboldal direktbe elérhető, lásd fentebb. Egyébként írtam nekik. Várom a válaszukat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Attys Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Mosxt kipróbáltam, és FileZilla alatt is üresnek látom a public_html mappát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. "Mikor kavarodhatott össze? " Passzolom, de volt már hasonló zavar, hogy az ftp és a webszerver nem ugyanabból a mappából dolgozott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6183
A személyes, telefonos, email-es ügyfélkezelésen már túl vagyok, érdemleges válasz nélkül...
Problémám a következő:
Feltettem file-okat az ftp.t-online.hu ... helyre, a public_html-be. Eddig jó.
Ha kívülről akarom látni - tehát bejelentkezés nélkül - ezt írja: "You don't have permission to access ... on this server."
Egy "public" terület tudtommal mindenki számára elérhető. Erre szeretnék megoldást kapni.
Pontosabban azt az elérési címet szeretném tudni, ahonnan olvasható.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
20
16
15
7
Népszerű napok
2016. Április 11.
26
2017. Augusztus 25.
13
2017. Szeptember 19.
8
2017. Augusztus 26.
8
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Attys 20 poszt
Törölt_tag6183 16 poszt
btz 15 poszt
fgabor87 7 poszt
Népszerű napok
2016. Április 11.
26 poszt
2017. Augusztus 25.
13 poszt
2017. Szeptember 19.
8 poszt
2017. Augusztus 26.
8 poszt
Posztolt képek
75 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.