acel

Tag
 • Tartalmak

  916
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

acel a fórumon

 • Rang
  Tudós
  3
  3

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

8001 profilmegtekintés
 1. igy érthető, az is hogy mifositasnál nem jelenik meg a csomag, bár attól hogy érthető,meg ciki
 2. sziasztok csomag váltásnál azt látom hogy filmvilag sat tv, es a nagyvilág sat tv ingyenes, ez igaz? vagy csak x hónapig ingyenes reklámot jelent?
 3. köszi, azt lehet tudni meddig lesz sattv?
 4. Mekkora a standby fogyasztása? Nem talalni az eus megfelelőségi bizonyítványokat se. használható helyette saját eszköz, ez semmire sem jo
 5. Tv-t csrelnék új lcd tvre ami tud sattvt. A regi stb csk sd-s, lehet cserélni? Esetleg CI modulra? Mivel szerintem a satelit vevőfej us haldoklik azt lehet csreltetni?
 6. sagemcom

  Esetleg foldhurok leválaszto a koax kabelre, bár akkor a töbibi gep is érintett lenne
 7. sagemcom

  Van hozzá műszer ami megmondja hogy jó-e a sorrend, esetleg szakadás vizsgaloval kínlódsz. Vagy addig teszel rá új csatlakozót amíg jó nem lesz, ugye a kabel miminimum cat5e? Rá van irva
 8. sagemcom

  V Dupla routert tudsz csinálni, Asus dynamic dnst bukod es par dolgot, és többet kell állítani van erről fórum. Egyszer próbálj ki egyet, tűzfal, family security, dinamic DNS, torrent -ezett erre kevés. Qos, app kontroll, sok minden ami a sageban csak álom.
 9. sagemcom

  Nekem összejött.majdnem 15 méterre is, egy jó behúzó kábel 4ehuf. És az nem 70 M . De kabelcseren kívül más megoldás nem hinném hogy lehet, a két végpont jó. Vagy rossz a kábel vagy zajos a környék, mindkettő hibára az új kábel a megoldás. Meg ki lehet próbálni a-b fordítást a pc oldalon ha tudja a ethernet vezérlő. De wifi, power ethernet is drágább mint a kabelcseren általában.
 10. sagemcom

  B A Nem folyamatos a sebesség vizsgálat. Próbálj új csatlakozót car6 feltenni mindkét végére megunt
 11. sagemcom

  Várható volt, remélem most nem az lesz mint a ip klenseknél ahol kiadtak egy félkész fw-t mert csak abban lehetett javítani. És remlem javult a frisítés terjesztési sebessége az elmúlt években a szokásos hónapos terjesztési ciklus kicsit lassúnak tűnik.
 12. 2014 szeptemberben is nemsokára volt, de lehet rosszul emlékszem és 2016-bsn jött először
 13. sagemcom

  Gratulálok, sokat haladtál, esetleg egy ipconfig /al parancs eredményét berakhatod is Mac címeket kitakarva.
 14. sagemcom

  A nem látják egymást, mit jelent? Win10 családi hálózatot kualakitottàl? A nyomtató hálózati nyomtató vagy wifis ahol a kliens keresi meg a nyomtatót? Halozat felderítése engedélyezett? Valamelyik eszközről Ping parancsot adva sem látható a másik eszköz? Tűzfalak vannak a gépeken?
 15. sagemcom

  "Milyen routert" prohadver forumon nézz ra erre a routerre.