ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 3. (szerkesztve) 1 perce, Attila70 írta: Nem cserelni, rendelt 1 + stb-t azert megy szerelo. ? De ő írta,hogy cserélni kell. Persz ki kell szállítani a 2. stb,de afelől már mehetne,és menni is kellene a csomag válltásnak. Szerkesztve ekkor: 2016. december 3. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 1 perce, ApaFia írta: De ő írta,hogy cserélni kell. Persz ki kell szállítani a 2. stb,de afelől már mehetne,és menni is kellene a csomag válltásnak. Olvasd el mit irtam, de megegyszer leirom. A csomagvaltas es a +stb egy megrendelesen lett felveve. Ebbol kifolyolag a ketto egyidejuleg teljesul. Tehet mikor felrekjak a + stb-t akkor akkor aktivalodik az uj csomag is. Most efi iritaciot okozott az egyuttes kezeles. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 6 perce, ApaFia írta: De ő írta,hogy cserélni kell. Persz ki kell szállítani a 2. stb,de afelől már mehetne,és menni is kellene a csomag válltásnak. Nekem nem kell cserélni ezt az Üszmondták. Attila70: értem majd csak a 2. stb. után lesz feloldava, de akkor a meglévő csatornálat amire most is van előfizetés azt miért zárolták? Szerintem csak azokat kellene zárolni ami az új csomagban vannak nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. Szerintem elszúrták az új csomag aktiválást és ha majd ki megy a szerelő ő véglegesíti. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 2 perce, Attila70 írta: Olvasd el mit irtam, de megegyszer leirom. A csomagvaltas es a +stb egy megrendelesen lett felveve. Ebbol kifolyolag a ketto egyidejuleg teljesul. Tehet mikor felrekjak a + stb-t akkor akkor aktivalodik az uj csomag is. Most efi iritaciot okozott az egyuttes kezeles. Én értem,hogy most per-pill így működik a rendszer,de akkor miért tüntek el a meglévő csatornákbó,mert azt is írta. Valami nem kerek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 7 perce, ApaFia írta: Én értem,hogy most per-pill így működik a rendszer,de akkor miért tüntek el a meglévő csatornákbó,mert azt is írta. Valami nem kerek. Az, hogy mi tunt el csak o tudna megmondani. Tuppem van, hogy a nov vegeig nyitott csatornak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 58 perce, Attila70 írta: Az, hogy mi tunt el csak o tudna megmondani. Tuppem van, hogy a nov vegeig nyitott csatornak. Eddíg IPTV Családi+HD csomag és HBO Maxpack csomagom volt. Nem hiszem, hogy csak a nyitott csatornákat zárták el. Pl.: AXN, Discovery, Filmbox, Comedi Central, de mindegy majd megoldódik egyszer Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tsteve Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. országos iptv és sat-tv zavar van... talán a ma kezdődött moziklub akció miatt? esik szét minden mindenkinél, még az sd csatornák is.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7079 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 2 perce, anonymus írta: 1412, 1430, 1435 számok sem működnek. :(( lehet lehalt a teljes informatikai rendszerük! Nem irigylem most az ott dolgozó informatikusokat. És persze az ügyfeleket sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. A hét elején a deutche t-t támadták a speedport routerekkel, náluk vannak speedport routerek? I Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 3 órája, Komi írta: Eddíg IPTV Családi+HD csomag és HBO Maxpack csomagom volt. Nem hiszem, hogy csak a nyitott csatornákat zárták el. Pl.: AXN, Discovery, Filmbox, Comedi Central, de mindegy majd megoldódik egyszer Mint irtam tipp volt a reszemrol. Nincs mentalista tudasom. ? Egy teljes sorrendi ujrainditast csinalnek a helyedbe ha idaig nem tetted volna meg. (minden aramtalanit, utan hgw es ha az ok stb) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 17 perce, acel írta: A hét elején a deutche t-t támadták a speedport routerekkel, náluk vannak speedport routerek? I Nekem is az van, de semmi bibi nincs vele. Senki nem tamadta, van kutyam aki megvedi. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 10 perce, Attila70 írta: Nekem is az van, de semmi bibi nincs vele. Senki nem tamadta, van kutyam aki megvedi. ? https://www.google.hu/amp/www.pcworld.com/article/3145449/security/upgraded-mirai-botnet-disrupts-deutsche-telekom-by-infecting-routers.amp.html?client=ms-android-infocus Remélhetőleg most a t gyorsabban frissíti a szoftvereket mint máskor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. 2 órája, Roli82 írta: Fórum Adminunk is megérkezett. Lehet korai az öröm, nálam újra kezdete a kockásodást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7128 Posztolva: 2016. december 3. Megosztás Posztolva: 2016. december 3. Tisztelt Szakértő! A következő kérdésem lenne, "csomag váltás hűség idő lejárata előtt" témában. Családi IPTV és Netmánia L előfizetésem van, hűségidővel, melynek lejárata 2017.09.09. Szeretném az IPTV előfizetésemet, Szuper Családi HD előfizetésre módosítani, az internet előfizetés változatlanul hagyásával. Szeretném megtudni, hogy lehetséges-e, hogy az internet és az új IPTV Szuper Családi HD előfizetésre maradjon az eredeti hűségidő (2017.09.09.) és így fizessek kedvezményes díjat? Ha ez nem lehetséges, akkor lehet-e, hogy a Netmánia L internet előfizetésre maradjon a hűségidő és kedvezményes díj, de az új Szuper Családi HD előfizetésre ne vegyek igénybe húségidőt? Esetleg emiatt kell-e kötbért fizetnem? Köszönöm a segítséget! Szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2016. december 4. Megosztás Posztolva: 2016. december 4. 18 órája, Attila70 írta: Mint irtam tipp volt a reszemrol. Nincs mentalista tudasom. ? Egy teljes sorrendi ujrainditast csinalnek a helyedbe ha idaig nem tetted volna meg. (minden aramtalanit, utan hgw es ha az ok stb) Meg volt tegnap este és ma reggel is áramtalanítás, újrahangolás, fürdetés, szárítás, mosás, centrifugálás de nincs változás sajnos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 László89 Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Tisztelt mindenki. olyan hibám lenne van 3 box nálam. 1 a felvevős. megint elö allt a hiba hogy a nem felveösön azt irja nincs felvétel. ( pedig van ) 4x es ujrainditas es a sorrendi újraindítás se segít. elég sürün elő allo hiba . kernek segítséget. köszönöm Laci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7189 Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Gyors internet elofizeto vagyok. Ha az IPTV mukodik, internet szolgaltatas naponta legalabb 10x megszunik. Vizsgalatom szerint az itthoni IPTV HDMI boxszal van a problema, mivel, ahogy kikapcsolom a box hasznalatat, maris mukodik az internet szolgaltatas! Nem gondoljak, hogy egy UJ IPTV HDMI box segitene a problema megoldasan ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2016. december 17. Megosztás Posztolva: 2016. december 17. Sziasztok Segítségre lenne szükségem az ügyben hogy a beltérimen elment a műsorújság, a beltérit újra indítottam de nem jött vissza. A másik érdekesség hogy a Beállítások -> Általános -> Rendszerinformáció -> Rendszerinformációnál azt írja hogy: Pontos idő 02:07 01/01 1970 Ezzel mit lehet kezdeni? Köszi a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2016. december 17. Megosztás Posztolva: 2016. december 17. Igen az rendben Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. Azt nem próbàltam de megjavult ez a része. Este mikor kikapcsoltam az óra is csak nullàt mutatott de reggelre minden visszajött rajta. Olyan hogy az epg elmegy az màr nem volt új dolog. Hetente kétszer kell már újraindítani a beltérit hogy visszajöjjön. Ilyen viszont nem volt még hogy újraindítàs után se jött volna vissza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. december 19. Megosztás Posztolva: 2016. december 19. Ezekre hivatkozva nem kértél még boxcserét? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7268 Posztolva: 2016. december 25. Megosztás Posztolva: 2016. december 25. Amióta,kihalltak az analog csatornák,hallgathattam párom panaszát - miközben sütök-fözők ....nem tudok tévézni! Eddig bírtam,napokban bérbe vettem a 3. stboxot! Gondoltam, 1 dvi csatis monitor beszerzek és mindenki boldog lesz!? A monitor utólag érkezett,így tkomos szerelő sem segíthetett,de meghallgatta az elképzelésem ,és egyetértett.Vettem egy kábelt hdmi -dvi ,és összedugtam! Semmi jel, azóta sem.A monitor és a kábel le lett tesztelve,hibátlanul működnek.A stbox is mukszik a tévével,csak egymással nem!A tkomnál azt javasolták,hogy stbox menűjében a kapcsolodott eszköz méretezését buzeráljam. 720,1080,4:3,16:9 stb. Annyi történt,hogy időnként beszürkül a képernyő,illetve a kép egy része megjelenik.Nos,eddig jutottam,és ezért kérem segítségeteket! Ennek ellenére,vagy pont ezért...Kellemes Ünnepeket Kívánok Üdv...demarco ui.:Benq G920wl vs cisco stbox Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. december 25. Megosztás Posztolva: 2016. december 25. Szia! Ha jól tudom a monitornak támogatnia kell a HDCP (tartalom védelem) ellenkező esetben se kép se hang. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7268 Posztolva: 2016. december 26. Megosztás Posztolva: 2016. december 26. Sziasztok! Igazatok van,detúl egyszerű megoldás lenne,mert a kábelem is ilyen,hát nem tudom,már nézegetek monitor tévéket,vagy hdmi-is monitort....köszi,hogy irtatok! https://elektroexpressz.hu/spd/GA_20381/DVI-D-HDMI-kabel-3-m Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.