ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 OldMike Posztolva: 2017. május 12. Megosztás Posztolva: 2017. május 12. Nem írtad, de valószínűsíthető hogy koax kábelen kapod (optikán sajnos nincs ingyenes DVB-C vételi lehetőség). Az előbbi esetben a HGW előtt lesz egy osztó, annak a TV jelű kimenetéről mehet koax kábel a tévéhez, illetve további osztással a tévékhez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. május 26. Megosztás Posztolva: 2017. május 26. Nem örökölte egyiket se Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. május 26. Megosztás Posztolva: 2017. május 26. Ahogy számolgatok az kb reális is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. május 26. Megosztás Posztolva: 2017. május 26. (szerkesztve) Ekkor: 2017. 05. 25. at 10:58, acel írta: Nem értek csak "release note"- ul :-) Megfelel? Kényelmesebb és gyorsabb navigáció érhető el. A menürendszer látványában fog eltérni,egyszerűbbé és átláthatóbbá válik ( Beállítások menü ikonos megjelenésűvé válik ) Funkcióbeli változások nem lesznek! A kereső sávban a műsorok mellett a hozzá tartozó műsorkép is megjelenik. A Videotéka felhasználói felülete is megújul. A használati útmutató is frissül. Szerkesztve ekkor: 2017. május 26. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. május 26. Megosztás Posztolva: 2017. május 26. 2017. május 26-án 00:00 és június 01-én 00:00 között: Országos érintettséggel az archív TV szolgáltatás nem lesz elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. május 31. Megosztás Posztolva: 2017. május 31. 2017. június 1. hatályú változások: Az Archív TV előfizetéses műsorkölcsönzés interaktív szolgáltatás értékesítése megszüntetésre kerül. Lakossági ÁSZF 5/d TV - értékesíthető – melléklet 2.2. és 2.3. pontok Az Archív TV előfizetéses műsorkölcsönzés interaktív szolgáltatás díjmentessé válik Lakossági ÁSZF 5/d TV - értékesíthető - melléklet 2.3. pont Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. 24 perce, gombilaci írta: Gondolom egyik fejlesztőnek és/vagy tesztelőnek sem volt ilyen régebbi készüléke. (igen, nekünk van még egy ilyenünk is, a mai hiper modern lapos tv-k mellett) Kérlek ne vonj le azonnal elhamarkodott következeteseket, sok ember sok eszközön tesztelte az új szoftvert. De hogy mi kerül ki az előfizetőkhöz. Az egy ilyen nagyvállalati folyamat során sokkal több dolgon áll vagy bukik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. 20 perce, OldMike írta: Akkor nem fogok vágyni rá . Nálam a hang azért halkult, mert én nem az úgynevezett 63 végű szoftverről váltottam, hanem visszatettem a 62 végűt, ahol lényegesen erősebb volt. Ez az új valahol a kettő között lehet hangerőben, de legalább be lehet lőni viszonylag egyenletesre. Nem mondom hogy mind sz*r de párral találkoztam már, vagy én vagyok ilyen szerencsétlen vagy el vagyok átkozva. De többet vissza csomagoltam mer kuka volt. Vaagy 3 ***** átok rá olvasás varázslás stb hogy bekapcsoljon és rendesen elinduljon. Ohh .62 akkor te full egyedi előfizetői állatfaj részese vagy és elég ritka, döntő többségben voltak a .63 végűek már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. június 17. Megosztás Posztolva: 2017. június 17. @OldMike Nehéz ' politikailag korrekt ' módon fogalmaznom, nem akarom menteni a menthetőt. De ezt az fw újra kéne még gondolni szerintem. Annyi aprósággal lehetne feldobni az egészet, igazából direkt marketing az egész mivel nyerem el az ember tetszését. Ezért is vagyok híve minden féle Kodi/osmc/libre stb tv platformnak. Én vissza sírom a régi fw-t amúgy főleg azért mert ott mindennek meg volt a helye, és nem kellet mindenféle nyakatekert hack ha akartam vmit pl info gomb. Pici betűk több helyen látszanak nálam lapos tv-n de hát ez van... Viszont fontos kiemelnem hogy olyan színes a tesztelő gárda hogy minden kiderül, az hogy utána mi lesz az már más tészta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. június 28. Megosztás Posztolva: 2017. június 28. Igen de csavar ott van hogy itt már nincs oem gyártó a MS rég eladta / megszüntette már ezt az ágat így marad egymagában a T. Halál késleltetése már csak ezekkel a boxokkal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. 2017. július 1. hatályú változások: Az Euronews csatorna angol nyelven érhető el. 2017. július 3. hatályú változások: A Film+2 csatorna neve RTL GOLD-ra változik, a csatorna jellege filmről kereskedelmire módosul. Forrás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 OldMike Posztolva: 2017. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 2. 15 perce, Kirowy írta: KÉRJÜK VISSZA A RÉGI FELÜLETET. Az sajnos már a múlté lett, de ez a mostani azért még lehet jobb. Illetve valamennyit már javult az olvashatósága a legelső változathoz képest, pont a felhasználók visszajelzései alapján. Érdemes lenne - ezt nem csak neked mondanám - összeszedni minél többet a zavaró, javítandó dolgokból, akár megoldási (nem programozási) javaslatokkal. Ilyenek például: Legyenek még karakteresebbek, kontrasztosabbak a feliratok (nekem igazából a mostani már jó, de másnak nem biztos) Az előző csatornára visszaváltáskor ne kelljen nyomni az OK gombot, csak akkor, ha a több felkínált csatornából mégsem a közvetlen előzőt választanám. Lehet folytatni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. október 10. Megosztás Posztolva: 2017. október 10. (szerkesztve) SD 2,3mbps HD 9mbps ... ha azóta változás nem történt 320GB szokott lenni a boxokban, ha jól emlékszem a cserésekben, felújítottakban 250GB Szerkesztve ekkor: 2017. október 10. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. október 11. Megosztás Posztolva: 2017. október 11. Cisco 2231, 6030, Thomson szörnyeteg, ez már viszont szinte nem is létezik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. április 27. Megosztás Posztolva: 2018. április 27. (szerkesztve) Május 8.-tól az alábbi HD csatornákkal bővül a kínálat. AMC HD, Eurosport2 HD, NatGeo Wild HD, Paramount Channel HD és Viasat3 HD. Forrás Szerkesztve ekkor: 2018. május 1. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 fgabor87 Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. Köszi! Kínai vonal megvan akkor itt is. Mondjuk nem írnak ezekről rosszat. Gigabites hálózati kártyájuk van? Csak hogy milyen kábellel készüljek. Nem mintha árban nagy különbség lenne a Cat5 és Cat5e között. Látom Danubia TV (helyi) is fent van már rajta, akkor nem is érdemes megtartani a Humax boxot, meg a koax kábelezést. Ugye? Könnyebb lenne behúzni az UTP-t a kábelcsatornába, ha kiszedhetem a koaxot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 fgabor87 Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. Én fogok kábelezni majd, mert falban menő kábelcsatornák vannak, és nem túl vastagok. Plusz bútorokat kell tologatni, hogy hozzáférjek a szerelődobozokhoz a kanyaroknál. Kb 1 órás meló lesz 1 TV-nél a kábelcsere, mondjuk egyelőre csak 1 beltérit kérünk. A "sima" családi + HD csomag már nem is rendelhető? Nem kínálja fel a rendszer, csak a csatornakiosztásoknál látom, hogy van ilyen. Annak megszűnt az értékesítése? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. Megszűnt az értékesítése, csak szuper családi + HD van, röviden SZCSHD. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. Ha van, akkor sor vége fele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. 3 perce, Tibor Kiss írta: Apropó ezeket a helyi tv-ket hol találom iptv-n? EPG szerinti csatorna sorrend. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 26. Nincs sose volt nem is lesz. Új csomag még nagyobb és drágáb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 26. 2018. október 13-án 6:00 órától és október 15-én 6:00 óráig HBO3 csatornanyitás lesz az Alap TV, Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi MOZI csomaggal rendelkező előfizetőknek a jelzett időszakban, IPTV technológián. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2018. november 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 3. 4 órája, Roli82 írta: 2019 Januártól kikerül a kínálatból a Discovery Showcase HD, DTX, Discovery Science, Shorts TV. Bekerül: Discovery Channel HD, ATV Spirit, MTV Rocks, Epic Drama. Nem tudom miért kell kivenni a kínálatból a Discovery Showcase HD, DTX, Discovery Science csatornákat? Inkább a HD verziókat kellene betenni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. november 3. Megosztás Posztolva: 2018. november 3. 1 órája, ApaFia írta: Nem tudom miért kell kivenni a kínálatból a Discovery Showcase HD, DTX, Discovery Science csatornákat? Inkább a HD verziókat kellene betenni! Discovery Channel HD pozitív változás báár mostanában megint elég híg a kínálata. Discovery Showcase HD és Science nekem is fájó pontok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2019. február 2. Megosztás Posztolva: 2019. február 2. (szerkesztve) Jocky TV és a Moziverzum Február 12.-től elérhető lesz IPTV előfizetőknek is a Szuper Családi HD / Szuper Családi HD Mozi csomagokban. Szerkesztve ekkor: 2019. február 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.